Şimdi Ara

Toshiba 37RV685DG 37' Lcd Tv Kampanyalı çok uygun fiyat özellikleri nasıl alınırmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bimexte kampanya yapmışlar fiyat diğer modellere göre çok uygun sizce alınırmı bu lcd

Toshiba 37RV685DG 37" Lcd Tv

Ekran Türü : LCD
    Full HD : Evet/Var
    Ekran Boyutu : 94 cm (37")
    Ekran Çözünürlüğü : 1920 x 1080 px
    Kontrast Oranı : 50000 : 1
    Ekran Formatı : 16 : 9
    Görüntü Teknolojisi : Resolution + , Meta Brain Görüntü İşlemcisi , Eco Panel
    Tarama Yöntemi : 1080p
    Tepki Süresi : 6 ms
    Yatay Görüş Açısı : 178 °
    Dikey Görüş Açısı : 178 °
    Ses Çıkış Gücü : 2x25 Watt, SRS WOW, Bass Boost, Dolby Digital Plus
    Bağlantılar : 2x SCART, 4x HDMI, Komponent Video, Kompozit Video, S-Video , DVB-T, PC (RGB) girişi, RS-232, USB (JPEG), Audio, Kulaklık girişi
    Renk : Parlak Siyah

• Fiyatı yazmaşsın: Nakit 1.242 lira.
    Bence süper fiyat. Abuk subuk 82 ekran TV'lerin fiyatında.
    Daha önce Bimeks'te 32RV* görmüştüm, siyah ve beyaz başarısı süperdi.
  • Tüh ya acele etmişiz desene 32RV'ye 1350 TL verdik 1 ay önce, bu tv'nin fiyatı 1800 TL idi.Bence çok güzel fiyat alacak olan kaçırmasın,verilen paranın hakkını veriyor çok kaliteli cihaz..
  • slm arkadaşlar. dün bimeks teki kampanyadan Toshiba 37RV685DG 37" Lcd Tv yi aldım. çok güzel görüntü veriyor.sd görüntüde bile çok güzel performansı var fakat aldıktan sonra acaba samsung mu alsaydım diye aklım karıştı. sizce samsungmu yoksa toshiba mı?? birde bu tv de 100 hz özelliği yokmuş. lcd de mutlaka 100 hz olmalı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer9002

slm arkadaşlar. dün bimeks teki kampanyadan Toshiba 37RV685DG 37" Lcd Tv yi aldım. çok güzel görüntü veriyor.sd görüntüde bile çok güzel performansı var fakat aldıktan sonra acaba samsung mu alsaydım diye aklım karıştı. sizce samsungmu yoksa toshiba mı?? birde bu tv de 100 hz özelliği yokmuş. lcd de mutlaka 100 hz olmalı mı ?

100 Hz işi çok da önemli değil. Gayet güzel bir TV almışsınız. Güle güle kullanın.
  • Bende aileme 2000 Tl. kadar LCD bakıyordum. Bu kampanyayı burda gördüm ve almaya karar verdim.
    Kullanan arkadaşlar olumlu yorum yapmışlar başka arkadaşlarında yorumlarını görmek isterim.
  • bende antalyadan aldım
    sd yayınlar güzel ama başka özellik beklemeyin bende panasonic 37g15 ile bu tv arasında kalmıştım.... sd yayınlar bu tvde gözüme daha hoş geldi aldım...(siyahları daha net) . benimgibi daha çok uydudan sd yayın izleyecekseniz vede çok para vermeyeyim diyorsanız alın.... ben 2.5 metreden izliyorum şu an gözüme biraz büyük geliyor ama alışmak üzereyim.... iyiki 37 inç almışım... 40 büyük 32 ise küçük gelecekti bana göre........
    amacınız uydu yayını izlemekse alın..... fakat vatan bilgisayarda 37g15 e de bakın 1585 lira... eger sd yayınları gözünüze hoş gelirse onu alın.....(çünkü toshibadan fazlası 100hz ve sd kart okuyucusu divx ve mp3 oynatıyor ve dijital uydu alıcısı içeriyor..... toshibada ise dijital kablotv alıcısı var ve usb sadece resim gösteriyor)

lcd çerçevesi pencere karşısında duruyorsa çerçevesi biraz parlak gerçi çogu lcdler böyle(sony hariç)

sormak istediginiz soru varsa cevaplarım.....

• bu arada 1242tl wordkredi kartına 6 taksit yapıyorlar...
  • arkadaşlar benimde aklımda samsung 37inç vardı. samsungta sistemde bikaç değişiklik yapınca divx okuduğunu söleyen arkadaşlar var. bu toshibada da aynı şekilde sistemden divx okutabilir miyiz? bilen var mı?ona göre lcd düşünüyorum
  • Dün bu televizyonu almak için Bimekse gittiğimde bana teşhir dahil hepsinin satıldığını söylediler.
    Bende peşin 1.325 TL.'ye 40LV655'i aldım. Ama bugün kafamda çok soru işareti var. Çünkü televizyonu hiç araştırmamıştım.
    Sizce iyi mi yapmışım kötü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanci

bende antalyadan aldım
    sd yayınlar güzel ama başka özellik beklemeyin bende panasonic 37g15 ile bu tv arasında kalmıştım.... sd yayınlar bu tvde gözüme daha hoş geldi aldım...(siyahları daha net) . benimgibi daha çok uydudan sd yayın izleyecekseniz vede çok para vermeyeyim diyorsanız alın.... ben 2.5 metreden izliyorum şu an gözüme biraz büyük geliyor ama alışmak üzereyim.... iyiki 37 inç almışım... 40 büyük 32 ise küçük gelecekti bana göre........
    amacınız uydu yayını izlemekse alın..... fakat vatan bilgisayarda 37g15 e de bakın 1585 lira... eger sd yayınları gözünüze hoş gelirse onu alın.....(çünkü toshibadan fazlası 100hz ve sd kart okuyucusu divx ve mp3 oynatıyor ve dijital uydu alıcısı içeriyor..... toshibada ise dijital kablotv alıcısı var ve usb sadece resim gösteriyor)

lcd çerçevesi pencere karşısında duruyorsa çerçevesi biraz parlak gerçi çogu lcdler böyle(sony hariç)

sormak istediginiz soru varsa cevaplarım.....

slm. ben hala 100 hz ve sd kart okuyucusu dvx ve mp3 olmamasına takıldım. ürün fiyatı uygun gelince atladık. siz memnunmusunuz. oturma odasına kurdum. ama gözüm hala alışmadı. gözümü çok yoruyor. pc de denedim 1024x768 pixelden fazla görüntü vermiyor. böyle olunca ekarana görüntü dağılıyor. ama filimlerde fena değil. lcd bir kere alıcaz oyüzden acelemi ettim diyorum, hala kararsızıım. bimeks 3 gün içinde iade edebilirsiniz demişlerdi. sizce iade edip biraz daha bekleyip samsung falan mı alsam. ?

• 100 hrz i bilmemem ama sırf mp3 ve divx için ise 270tl ye egreat veya wd live mkv playerlardan birisini al.... alacagın samsung ve bu tv arasında en az 700tl fark vardır.... ve sd yayınlarda bence çok fark göremeyeceksin.... bimeks 3 günde alırmı bilmem ama alsada hediye çeki verir para iadesi zor.....
    aslında bende panasonic 37g15 alsamıydım diye takıntıdayım.... ama karar senin sonunda sen kullanacaksın.....
  • Ps3 için tavsiye edermisiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.