Şimdi Ara

.::MÜJDE::. YENİ .::ÜCRETSİZ::. PLC KURSU BAŞLIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.598
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OTOMATIK KONTROL SISTEMLERİ ve TEMEL SEVİYE PLC PROGRAMLAMA
    KURSU
    20 OCAK 2010 ÇARŞAMBA

SAAT 18:00'da
    BAŞLIYOR.

DİKKAT!
    KURSA KATILMAK İSTEYENLERİN Çarşamba akşamı saat 18:00 de okulumuz
    Elektrik Bölümünde yapılacak olan toplantıya katılmaları gerekmektedir.

KONTENJANIMIZ SINIRLIDIR

detaylı bilgi için
    www.bedavakurs.com
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• eğitim olması çok güzel ancak anlayamadığım bir nokta var bu kadar büyük yazı tipi kullanmak gerekli mi?
  • neden hep sadece İstanbul'da olur bu tip kurslar
    tamam İstanbul megakentimiz ama diğer illerde olsunda bizler de faydalanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdundar

eğitim olması çok güzel ancak anlayamadığım bir nokta var bu kadar büyük yazı tipi kullanmak gerekli mi?

Büyük yazı tipinden çok sitenin tasarımı ilginç. Okulda tasarım ile ilgili bir bölüm yok sanırım.

Ücretsiz kurs çalışması ise taktir edilesi bir hareket.
  • Benim eski okulum Benim Eski bölümüm ve benim eski hocam.Aklınızda soru kalmasın İşini En iyi yapanlardan ders alacağınıza emin olun.
  • arkadaşlar bu kursa katılmak için işsiz olmak lise vs diplomalı olmak gibi şartları varmıdır birde kurs haftada 3 gün toplamda ne kadar sürüyor birde bu kurs bitiminde ne yapabileceğiz acaba bilgi verirse konuyu açan arkadaş teşekkür ederim ..
  • Bedava kurs veriyorlar tebrik etmek lazım tasarım ve sair konusunda eleştirmek doğru değil ben kendilerini tebrik ediyorum hatta bu şekilde faliyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle aradığım bir şey . Katılmak isterim.
  • en iyisi bu hoca arkadaşı arayıp yarın bilgi almak bana çok mantıklı geldi kurs konuştukdan sonra sizi bilgilendiricem..
  • ben tatilimi erken bölüp gideceğim bu kurs için. Bilgilendiren arkadaşa çok teşekkür ediyorum.
  • keşke sitede daha açıklayıcı bilgiler olsaydı.Bedava kurs verme konusu gerçekten takdire şayan.

Otomatik Kumanda ,
    PLC Programlama ,
    Elektronik devreler ve
    PIC Uygulamaları

bunları açıklayacak birisi var mı acaba? hiç bi bilgim yok bu konuda.Ayrıca bu egitimi aldıktan sonra ne gibi alanlarda işimize yarıyacak?
  • arkadaşlar biraz önce aradım.Kurs sıfırdan egitim vermiyormuş.Altyapı gerektiren bir kurs yani.Elektronik-Elektrik mezunları için tabiki kaçırılmaması gereken bir fırsat.Kursa gidecek olan arkadaşlara başarılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestZ

keşke sitede daha açıklayıcı bilgiler olsaydı.Bedava kurs verme konusu gerçekten takdire şayan.

Otomatik Kumanda ,
    PLC Programlama ,
    Elektronik devreler ve
    PIC Uygulamaları

bunları açıklayacak birisi var mı acaba? hiç bi bilgim yok bu konuda.Ayrıca bu egitimi aldıktan sonra ne gibi alanlarda işimize yarıyacak?

Eğer biraz daha açıklayıcı bilgiler isterseniz,www.ucretsizkurs.tr.gg web sitesine bakabilirsiniz.
    Sitenin dizaynı çok güzel değil ancak verilen eğitimin çok faydalı olacağından emin olabilirsinmiz.
    Kursumuza daha önceden katılan kursiyerlerin görüşleri sitede yayınlanmıştır. Okuyabilirsiniz.
    Kurs meslek öğrenmek yada mesleğinde kendini daha da geliştirmek isteyenlere yöneliktir.
    İstanbulda yaşayan ve haftaiçi Akşam 18:00-21:00 arası vakti olanlar için kaçırılmayacak bir fırsattır.
    www.bedavakurs.com

• ömer hocam yarın akşam yanınızdayım...
  • @omerhoca76

Hasan Talaş Bey'le telefonla görüştüm.Fakat sizin dediğiniz gibi 0'dan başlayanlar için uygun olmadığını ve belli bir altyapınız olması gerektiğini söyledi.

hangisi gerçek acaba
  • altyapısı olmayanlar gitmesin bencede.

bu arada lisedeki öğrencilerden bir kaç cevap aktarayım.

soru : prizlerde kaç kablo olabilir ?
    bir takım cevaplar : 9 !? ... 12 !? .....

başka bir soru : elektriğe çarpılan bir kişi varsa neler yapılmalı ?
    cevap : prizden elini çekmesini beklemeliyiz !
  • ya eğer sıfırdan egitim verilecekse neden gitmeyin diyorsun ki hem kursun sitesinde;

Kursumuz,

• İlköğretim Mezunları,
    • Ortaöğretim Mezunları,
    • Lise Mezunları,
    • MYO Mezunları,
    • Fakülte Öğrencileri ve Mezunları içindir

yazılıyor.Herhangi bir egitim şartı aranmıyor...
  • Arkadaşlar okulumuzda sürekli yeni kurs açılıyor ve bunlara talep oldukça fazla oluyor. Açılan kurslarda farklı seviyelere göre eğitim programı yapılıyor. Eğer bu kurslara katılmak istiyorsanız, ucretsizkurs@yahoo.com email adresine telefon numaranızı yollayın. Yeni kurslar açıldıkça sizi telefondan arayarak yada email ile kursun içeriği seviyesi hakkında bilgi veriliyor. Eğer kursun içeriği ve zamanı size uyarsa katılırsınız.
    Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.

Kurslar hakkında detaylı bilgi için

www.bedavakurs.com

web sitemizi sık sık ziyaret etmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerhoca76 -- 20 Ocak 2010; 10:02:29 >

• Arkadaşlar, ÜCRETSİZ PLC Kursumuz içinwww.donanimhaber.com'dan yaptığımız ilan oldukça fazla ilgi ve alaka gördü.
    Kursumuza başvuru oldukça yıoğun gerçekleşti. Kursiyerlerin bir kısmını yoğunluktan dolayı alamadık. Ancak ilerdi de bu kurslara katılmak istiyorsanız, ucretsizkurs@yahoo.com email adresine telefon numaranızı yollayın. Yeni kurslar açıldıkça sizi telefondan arayarak yada email ile kursun içeriği seviyesi hakkında bilgi veriliyor. Eğer kursun içeriği ve zamanı size uyarsa katılırsınız.
    Gösterdiğiniz ilgi için tekrar teşekkür ederim.
    Omer OZSOY

Bedava Kurs

• arkadasım peki sizin okulda mobil cihaz kursu varmı acaba.ben bu kursa gitmek istiyorum.gecen ekim ayında şişli eml de vardı fakat o zaman calısıyor oldugum için basvuramamıstım.su an çalısmıyorum fakat kursun acılıp acılmayacagı belli degil.mart ayında olabilir diyorlar.beklemedeyim olursa bence cok yararlı bi kurs.cep telefonu tamiri mutlaka işimize yarayacak bir kurs oldugunu dusunuyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.