Şimdi Ara

Nokia 5800 C: Hafızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
32.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonun telefon hafızası yani C: zaman geçtikçe doluyor ilk format attığımda ya da firmware güncellemesi yaptığımda 40 mb civarı gözüken hafıza
    kullandıkça düşüyor ve şu an 13 mb civarında. Neden böyle oluyor ? Acaba internet dosyaları falan mı dolduruyor. Fakat x-plorerla girip temizleme için bakıtğımda
    hiç aşırı boyutta bir dosya gözükmüyor. Kuruduğum programları da hafıza kartına yüklüyorum. Bu telefon hafızasının dolmasının nedeni nedir ? Format atmadan
    çözebilme şansımız var mı ?

• Aynı sorun bende de var. Hatta duydum ki belli bir seviyenin altına düşünce telefon kitleniyormuş. Biraz kuracaladım mseajları c'ye kayıt ediyormuş onu değiştirdim. hafızanın durumunu tekrar kontrol ettim mesajlar hala görünüyo yani hafızada. Ayrıca bende senin gibi porogramları e'ye yüklüyorum ama yinede sis dosyaları 15 mb diyor. Birde Diğer dosyalar diyor oda 28 m ki çoğunu bu harcıyor artık neyse bilmiyorum.
  • en buyuk etken mesajlardır.
    belki mesajlarını telefon hafızasıdna tutuo oalblrsn bnce bi kontrol et
  • Mesajları sildikten sonra da aynı durum var
  • telefondaki bazı programlar hafıza kartına yüklenmiyor. örneğin iki tane oyun bounce ve rt-gt mi neydi onlar telefon hafızasında ayrıca mail for exchange falan bilmemne
    tavsiyem
    hafıza kartını çıkartın
    telefonu öyle inceleyin
    işinize yaramayan varsa silin yer açılsın
    mesajların da telefonda durmasında sakınca yok zaten fazla yer kaplamıyormuş ama blututla falan bişey alırsan onları kaydettikten sonra mesajları silin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight
    en buyuk etken mesajlardır.

10000 mesaj yksa etki etmez.. Çok kücùktr mesajlarn boyutu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905

quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight
    en buyuk etken mesajlardır.

10000 mesaj yksa etki etmez.. Çok kücùktr mesajlarn boyutu..

zaten problem mesajlar degil
    eger telefon hafızasına kayıt ediyorsa mesajları telefon.Bluetooth tan gelen dosyalarda telefona kaydedilir.bu yuzden o dosyalar eger unutulursa probleme yol acabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nokia 6600 symbian v.?
    21 yıl önce açıldı
    Nokia 6300 ve 5130c ekran
    5 yıl önce açıldı
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim, peki birşey soracağım gereksiz dosyaları silecek bir program var mı bilgisayarlarda vardır ya gereksiz dosyaları boşaltır telefon için de böyle birşeyler var mı acaba ?
  • Çok uzun zaman olmuş ama çözüm
    menü --- internet --- web --- seçenekler --- gizlilik verilerini sil --- tümü
    hafızanız boşalır
    umarım geç olmamıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mv720 -- 12 Mart 2010; 22:04:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mv720

Çok uzun zaman olmuş ama çözüm
    menü --- internet --- web --- seçenekler --- gizlilik verilerini sil --- tümü
    hafızanız boşalır
    umarım geç olmamıştır

bu dedıgını yaptım ama hafızada 1 gr bıle oynamadı hocam bırde eskı sayfların hepsını kaybettım :( baska bır cozum yolu bılen vvarmı
  • valla bende de aynı problem vardı 2 dk öncesine kadar. telefon hafızası 12 mb'a kadar inmişti fakat şuanda 33.5 mb. çözümü ise şöyle uygulama yöneticisinden ovi maps ve nokia mapsi sildim. çünkü bunlar direk telefon hafızasına yüklü haritalar. ha şunu diyebilirsini mapsleri silersem ne anladım ben gps işinden diye bir soru sorulabilir fakat şöyle ki ben bugüne kadar daha bir kez bile ana menüdeki haritalara tıklamış değilim. gps işini yüklemiş olduğum garminle hallediyorum. seçim sizin arkadaşlar. herkese iyi geceler
  • Benim haritalar vs silinmiş olmasına rağmen 1.5mb yer var şu anda... Neden böyle olduğunu da bir türlü çözemedim, burada yazılanları uyguladım değişen birşey yok. Önerisi olan var mı?
  • Sistem temizleme programları kullanmanız gerek. Zamanla yüklediğiniz ve sildiğiniz dosyaların parçaları birikiyor daha sonra bunlar telefonun yavaşlamasına yol açıyor.
    Sistem bakımı için
    NulDel programını tavisye ederim... Ama Bu programda Hackli telefonlarda çalışıyor...
  • bende de aynı sorun var arkadaşlar.. çözüm bulabilen var mı acaba?
  • Arkadaşlar benimde telefonum yavaşladı mesaj cevaplarken cevaplama ekranının gelmesini 2 sn falan bekliyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsncnrymlk

Arkadaşlar benimde telefonum yavaşladı mesaj cevaplarken cevaplama ekranının gelmesini 2 sn falan bekliyorum ?

up
  • up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_anil

Benim haritalar vs silinmiş olmasına rağmen 1.5mb yer var şu anda... Neden böyle olduğunu da bir türlü çözemedim, burada yazılanları uyguladım değişen birşey yok. Önerisi olan var mı?

bence sen direk format at 1.5mb ı arttırsan bile 15-20 mb olur ki o da az en az 35 flan olması lazım telin rahat çalışması için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeR

telefondaki bazı programlar hafıza kartına yüklenmiyor. örneğin iki tane oyun bounce ve rt-gt mi neydi onlar telefon hafızasında ayrıca mail for exchange falan bilmemne
    tavsiyem
    hafıza kartını çıkartın
    telefonu öyle inceleyin
    işinize yaramayan varsa silin yer açılsın
    mesajların da telefonda durmasında sakınca yok zaten fazla yer kaplamıyormuş ama blututla falan bişey alırsan onları kaydettikten sonra mesajları silin

güzel fikir..
  • bende de aynı sorun var ya, c ye hiç bişey yüklemiyorum ama 15 mb boş alan kalmış ve günden güne azalıyo, bakıyorum telefon hafızasında silecek birşeyde bulamıyorum, bu sorunun çözümü bulunamadı mı? n70im varken tek sorunum bataryadı, bunun sorunuda bitmiyo kardeşim nerden aldık ya..radyo dinlerken kanallar arası geçişte donuyo kapatıp açmadan düzelmiyo cins alet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.