Şimdi Ara

5800 kullanıcıları sürekli yeni konular açarak forumu kirletmeyi kesin !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunlarınız varsa ana başlığa yazın diğer modellerin konuları sizin açtığınız konular yüzünden 2. sayfaya bile gidiyor her sorunu olan konu açarsa yandık forumu ne kadar kirlettiğinizin farkında değil misiniz?

• Doğru. Şu anda ilk sayfada Ana konu hariç 8 tane 5800 konusu var. 5800 e-posta ayarları veya bulduğunuz ilginç yönler diye konular bile açılmış.
  • Burada bu tarz konular açarak bir yere varamazsınız*, yönetime ancak forumu kirlettiğini düşündüğünüz mesajları şikayet ederek ulaşabilirsiniz ve bunu sürekli yaparak bunun gerçekten çözümlenmesi gereken bir sorun olduğunu gösterebilirsiniz.

Gerçi vakti zamanında "Nokia bölümüne özel yönetici ihtiyacı var mı" diye yönetimden izinli anket açtık da ne oldu, anket sonucunda onaylanan yönetici ihtiyacı karşılanmadığı gibi anketin de süresi dolar dolmaz silindi.

• Bence buraya çıkacak yazılar bir an önce yönetimin elinden geçmeli..yararlı konu başlıkları açılmalı..birde ana başlıktaki mesajları bilgi içerikli olnaları alınıp diğerleri silinmeli..350 sayfayı kimse okumaz..aramda yapılmaz..yöneticiler ben uğraşamam diyorlarsa forumdan anlayan kişiler için ilan versinler onlar yapsınlar sadece xpress music bölümünden sorumlu olsunlar..günlük girme sınırıda koysalar..herkezi bağlar bu konu...YÖNETİM.bu işe acele bi el atın ortalık iyice karıştı...yazılarda kendi ismimi bile bulamıyacam yakında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

Burada bu tarz konular açarak bir yere varamazsınız*, yönetime ancak forumu kirlettiğini düşündüğünüz mesajları şikayet ederek ulaşabilirsiniz ve bunu sürekli yaparak bunun gerçekten çözümlenmesi gereken bir sorun olduğunu gösterebilirsiniz.

Gerçi vakti zamanında "Nokia bölümüne özel yönetici ihtiyacı var mı" diye yönetimden izinli anket açtık da ne oldu, anket sonucunda onaylanan yönetici ihtiyacı karşılanmadığı gibi anketin de süresi dolar dolmaz silindi.

hangi birisi şikayet edilecek kendi telefonumun konusunu bulamıyorum
    saçma sapan başlıklar sorular forum çöplüğe döndü daha neyin şikayeti yönetim görmüyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: dimsag

hangi birisi şikayet edilecek kendi telefonumun konusunu bulamıyorum
    saçma sapan başlıklar sorular forum çöplüğe döndü daha neyin şikayeti yönetim görmüyormu

Sizce bizim gördüğümüz açıdan görseler bu halde olur muydu forum?
    Bu yüzden bizim nasıl gördüğümüzü göstermek için şikayet etmek gerek diyorum..
  • Forumun en işlek yeri sanırım cep telefunu bölümü. Ama buna rağmen bu bölümde yöneteci göremiyorum pek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuyu açan sugar,
    içine düştüğün çelişkinin farkında değilsin galiba. forumu çöplüğe döndürdünüz diyorsun, kendin gereksiz bir konu açarak diğer başlıkları bir sıra geriye düşürüyorsun.
    madem seslendiğin kişiler 5800 kullanıcıları, 5800 ana başlığından yazsana o zaman!
    millette bir kahraman olma telaşı almış başını gidiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

konuyu açan sugar,
    içine düştüğün çelişkinin farkında değilsin galiba. forumu çöplüğe döndürdünüz diyorsun, kendin gereksiz bir konu açarak diğer başlıkları bir sıra geriye düşürüyorsun.
    madem seslendiğin kişiler 5800 kullanıcıları, 5800 ana başlığından yazsana o zaman!

Hiç de gereksiz bir konu değil. Ayrıca 5800 ana başlığından yaz diyorsun ama burada sitem edilen kişiler 5800 ana başlığına hiç uğramayan kişiler. Sen gidip ana başlığa 100 kere yazsan da o gereksiz 5800 konularını açanlar görmeyecekler yazdıklarını. Bilmem anlatabildim mi?
  • Hocam sende bilirsin bende bu konu hakkında konu açmıştım.Ama hiçbir şey değişmemişti dilerim bu konuda değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

konuyu açan sugar,

bu gereksiz bir konu değil aksine uyarı! niteliği taşıyan bir konu bence, her sorun yaşayan konu mu açmalı yani onuda bırak sorun yaşamadığı halde gerçektende gereksiz anlamda konu açanlar bile mevcut

ayrıca ben kahramanlıkda yapmıyorum burada sadece konu açma çılgınlığını önlemek amacıyla açmış bulunmaktayım konuyu

şuanda forumdaki 5800 ile ilgili konu sayısı 300'den fazla senin de neden savunduğunu anlıyorum çünkü seninde bu tür açmış olduğun konular var;

başkasının kredi kartıyla 5800 almak
    http://forum.donanimhaber.com/m_36767382/mpage_1/f_/key_//tm.htm#36767382

Paralel İthalat 5800
    http://forum.donanimhaber.com/m_36792621/mpage_1/f_/key_//tm.htm#36792621

Siyah renkli 5800'ı olan veya bu konuda bilgisi olan baksın lütfen...
    http://forum.donanimhaber.com/m_36797301/mpage_1/f_/key_//tm.htm#36797301

5800 satın almış olanlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_36804356/mpage_1/f_/key_//tm.htm#36804356

bunları 5800 ana başığında sorabilirdin çokda önemli sorunlar değil açmiş olduğun konular

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.