Şimdi Ara

Fiat markasında en tutulan otomobil?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
34.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar fiat serisi araçları hiç kullanmadım.genelde renault kullandım.ama şunu biliyorum fiat serisi araçlar daha konforlu zannedersem. Acaba fiat serisinin en çok tutulan aile otomobili hangisidir.aracı 2.el alacağımdan tavsiyenize ihtiyacım var bana bu konuda yardımcı olur musunuz.ilginize şimdiden teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Resim
  • renault bildiğim ve tecrübe ettiğim kadarıyla daha sessiz ve tok araçlar üretiyor fiat a göre.... (fiatın son dönem araçlarını test etmedim ama renault yalıtımı iyice arttırdı..)
    konfor konusunda yanılıyor olabilirsiniz belki...

    fiyat belirtirseniz herkes daha rahat yardımcı olur...
    beklentileriniz nelerdir v.s. benzinli dizel gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whisper911

    fiyat belirtirseniz herkes daha rahat yardımcı olur...
    beklentileriniz nelerdir v.s. benzinli dizel gibi



    +

    O resim Trabzondan mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 17 Ocak 2010; 12:13:53 >
  • şu an için en tutulan aracı doblo
  • fiat serisinin benzinli modellerini düşünüyorum.dizel araç kullandım.bakımları çok masraflı.renaultun konforuna gelince son dönem birkaç yeni versiyonda bu özellikler var haklısın ancak fiat araçlar genelde yalıtım açısından biraz daha ön planda diye düşünüyorum.
    bu arada trabzon61 resim trabzondan.fark etmen çok güzel bir trabzonlu olarak :)
  • Fiat'ın en çok tutulan aracı Palio Albea ve Doblo'dur. Aile için Albea veya Doblo en çok tercih edilenlerdendir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semazents

    fiat serisinin benzinli modellerini düşünüyorum.dizel araç kullandım.bakımları çok masraflı.renaultun konforuna gelince son dönem birkaç yeni versiyonda bu özellikler var haklısın ancak fiat araçlar genelde yalıtım açısından biraz daha ön planda diye düşünüyorum.
    bu arada trabzon61 resim trabzondan.fark etmen çok güzel bir trabzonlu olarak :)


    Trabzonun neresi orası

    Her neyse konumuza dönelim ;

    Öncelikle bütçeniz ne kadar ? Dizel aracın bakımları o kadarda masraflı değil sonuçta haftada bir aracı bakıma sokmuyorsunuz.
    Kafanızda Fiat'ın hangi aracı var ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fleetwood

    Resim

    keşke yapılabiliyorsa resimi küçültseydiniz.forumda yeniyim bazı kullanma kurallarını bilemiyor olmam normal.resimi herkesin beğeneceğini düşündüğüm için koymuştum.
  • ben şu an fiat brava kullanmaktayım ve dediğiniz gibi fiat lar renault tan daha konforlu. şöyleki birden fazla arkadaşımda megane var. çoğuda sıfır almıştı. benim arabaya bindikten sonra açıkça pişman oldular o kadar para verdiklerine. eğer bütçeniz uygunsa 2007-2008 linea emotion tavsiye ederim..
  • Bizde 2008 megane 2 hb var açıkçası konforundan pek memnun değilim.Hele bir çukura girdiğinde direk omurganda tüm yükü hissetmek hiç hoş olmuyor.Açıkçası eniştemin 2001 focusu daha iyi bu konuda.
  • trabzon61 marea veya albea düşünüyorum.bagay genişliği açısından.çünkü bagajı geniş araç aile aracıdır.
  • Uno, Tipo, Tempra, Grande Punto, Doblo, Fiorino, Palio, Albea... Tutmayan Fiat modeli, tutanlarin yaninda epey az kalir. Benim aklima Bravo - Brava ve Stilo'dan ba$ka model gelmiyor. Varsa alalim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semazents

    trabzon61 marea veya albea düşünüyorum.bagay genişliği açısından.çünkü bagajı geniş araç aile aracıdır.


    Hocam bütçeniz ne kadar ? Ona göre şu araç daha iyi bu araç daha iyidir daha geniştir daha az yakar daha konforludur yorumu yapabiliriz
  • 12-13 gibi bir miktar düşünüyorum.bu miktar uygun bir fiat serisine yeter herhalde.bu arada resim sazalanı denilen bir mevkiye aitti.kadırga yolunda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semazents -- 17 Ocak 2010; 12:50:49 >
  • eski fiat modellerinden örneklendirirsek.Tempradaki izalasyon r19'da yok.Motor kapu altı izalasyonu motor arkası panel izalasyonu temprada var uno'da doğanda va hatta bazı şahinlerde bile görüyorken r19 ve broadwayde hiç görmedim hatta ve hatta son kasa broadwaylerde bagaj izalasyonları bile yok.Şimdiki modelleri pek incelemedim fiatı o yüzden bilmiyorum renaultta ise aracı alırken seçtiğiniz donanım segmentine göre izalasyonu yüksek olan olduğu gibi olmayan da var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 17 Ocak 2010; 13:10:41 >




  • fiat düşünüyorsanız marea derim albea dan daha iyidir..
  • ya mareanın parçalarının çok pahalı olduğu söyleniyor.ikinci eli de pek yokmuş.bu doğru mu.sonuçta alınan aracı satmayı da düşünmek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semazents

    ya mareanın parçalarının çok pahalı olduğu söyleniyor.ikinci eli de pek yokmuş.bu doğru mu.sonuçta alınan aracı satmayı da düşünmek lazım.

    parçaları biraz pahalı doğru bu tüm fiat araçları için geçerli nerdedeyse araçın ikinci eli var ama şöle var bu bravo brava merea araçların hastası var eğer bakımlı hasarsız bir merea alırsan ve aldığın gibi bakımlı kullanırsan sorunsuz bir şekildede satarsın.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.