Şimdi Ara

alfa romeo giulietta REVEALED 2010 (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.991
Cevap
49
Favori
889.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nercer


    quote:

    Orijinalden alıntı: NevNiyaz


    quote:


    Ben R-DESIGN için fiyatının yüksekliğinden yakındım 66.000 tl benim için mantıklı bir fiyat değildi, kendiside bunu onayladı ancak siz bunu farklı şekilde yorumlamayın, işte bu araca bu paraya vermek şöledir veya daha ötesini ima etmedi, sadece kendisi olaya alıcı gözüyle baktı, eğer sizede kalkıp alıcı gözüyle tam tersi şeyler söylediyse o zaman haklısınız, sizin yerinizde ben, benim yerimdede siz olabilirdiniz.

    O yüzden size hak veriyorum.


    teşekkürler empati yaptığınız için

    inşallah siz de guiletta nıza en kısa zamanda kavuşursunuz


    Beyaz R-DESIGN aracınıza oturdum ve en çok koltuklarınızı beğendim çok şık bir hava katmış, aracınızda dışarıdan çok hoş duruyordu, içimden aracı alan arakdaşın ne kadar şanslı olduğunu düşündüm ve şimdide hak ettiğinizi düşüyorum.

    Güle güle kullanın

    saygılar

    hey Allahım şu internetin acaipliklerine bak, ne enteresan bi durum
    daha ben bile görmedim benden önce siz görmüşsünüz
    ben de en çok koltuklarını merak ediyorum çünki, deri döşemeden pek haz etmezdim ancak r-design da deri döşeme dışında seçeneğiniz olmuyo

    güzel dileklerinize çok teşekkür ederim, saygılar bizden efendim




  • Sayın arkadaşlar affınıza sığınarak, Volvo muhabbeti biraz uzun mu sürdü sanki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: civcivx

    Sayın arkadaşlar affınıza sığınarak, Volvo muhabbeti biraz uzun mu sürdü sanki


    tamam tamam sustum
    çok haklısınız

    ee, giuletta gömek için yollarda sabırsızlanıyorum
    diyerek uzaklaşiim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoppus

    Arkadaşlar merhaba, çok yakın bir arkadaşım benim gazıma gelerek Giulietta sipariş etti ama ben sanırım hala onun aracının gelmesini yada bayiye araçların gelmesini bekliyeceğim. Neyse kırmızı kaliperler hakkında soru soracaktım, sanırım daha önce yazılmıştı ama bulamadım, bu kaliperlerin kırmızı olması dışında nasıl artıları vardı?



    hoppus aşağıdaki resimde araçtaki fren disklerinin farkları açık şekilde belirtilmiş.

    alfa romeo giulietta REVEALED 2010




  • Giulietta otomatik şanzıman ile geldiğinde bu şanzıman çift kavramalı bir şanzıman mı olacak yoksa motorun performansını kısan garip bir şanzıman mı olacak?Teknik bilgi var mı elimizde?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re

    Giulietta otomatik şanzıman ile geldiğinde bu şanzıman çift kavramalı bir şanzıman mı olacak yoksa motorun performansını kısan garip bir şanzıman mı olacak?Teknik bilgi var mı elimizde?


    çift kavramalı olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spookyy
    çift kavramalı olacak.


    Teşekkürler.Otomatik şanzıman beklemeye değer gibi duruyor.Peki teknik veri var mı alfa tarafından yayınlanan.0-100 manuel/otomatik şeklinde?Yada daha detaylı 60-120 vb....
  • Alfa MiTo Quadrifoglio Verde
    170 hp'lik 1.4-litre turbo motoru, 6-ileri çift kavramalı şanzımanı ve ortalama 4.8 litre/100 km'lik yakıt tüketimiyle bu MiTo adeta harikalar yaratıyor.

    Alfa Romeo, MiTo Quadrifoglio Verde'yi (dört yapraklı yonca) Frankfurt'ta tanıtacağını açıkladı.

    En sportif MiTo olmak üzere piyasaya sunulacak otomobil, 170 hp'lik 1.4-litre MultiAir turbo motora ve yeni bir altı-ileri çift kavramalı otomatik şanzımana sahip. Bu şanzıman hızlı geçişlere ve üstün yakıt ekonomisine olanak tanıyor, öyle ki bu güçlü MiTo 100 km'de ortalama yalnızca 4.8 litre yakıt tüketip 139 g/km CO2 salımında bulunuyor. 0-100 km/s hızlanma süresiyse 7 sn'nin biraz üzerinde.

    Alfa Romeo,MiTo Quadrifoglio Verde 1.4 170 hp'lik multiair motorda kullanmış çift kavramalı 6 ileri otomatik şanzımanı demekki giulietta'da artık yakındır çıkması.Ben daha hiç kullanılmadı bu şanzıman türü durumu belirsiz sanıyordum,neymiş bu böyle dizel arabadan bile az yakıyor nerdeyse bu güce rağmen araba . Multiair motorla bu şanzıman türü birleşince demek böyle oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluespark -- 3 Haziran 2010; 16:12:10 >




  • Multiair motorlar kağıt üstünde az yakıyor ama testlerde fazla yaktığından bahsediliyor..Auto&motor sport dergisinin bu ayki sayısında Mito 1.4 170 hp test edilmiş..Olumsuz özellikler arasında amotorun yüksek tüketimi yer almış. Test tüketimi 8 lt..( bu rakam bir çok 1.6 atmosferik benzinlilere yakın bir değer )..
  • @terapist70 8 litre bence test değeri için müthiş. test ettikleri araç manuel dimi?
  • Söz konusu model QV...
    Scirocco R neden 12 litre yakıyor demek ki bir şey... QV'ye para veren az yaksın diye vermez... Hem kullanım da önemli burada QV'niz varsa 60'ı geçmeyeyim dur 2500 devirde tutayım arabayı demezsiniz.
  • DDCT'lerin de yakıt tüketim değerleri henüz yok varsa da ben görmedim/bulamadım ama bir iki aya kadar çıkar onlar da.
  • QV ama 1.4 170hp yani bizim almak istediğimiz arabalarla aynı motor. 8 litre test sürüşü için çok çok harika rakam.
  • @hoppus

    Biliyorum Mito sınıfındaki bir araba için 8 litre fazla denebilir ama o da QV demek istedim. Sınıf büyüyünce 8 litre çok iyi tabii ayrıca nasıl kulanıldığıyla da alakalı olarak azalır o rakam.
  • Şimdi ben düz mantık şöyle düşündüm, adamlar test ediyo agresif bir şekilde kullanırlar arabayı agresif kullanımda 8 litre MiTo'da ise hadi bizim araçlar daha ağır olsun 8.5 9 litre. Bence agresif kullanım için müthiş, hatta ben 10 a kadar razıyım. Ki bu demek olur ki normal kullanımda fazla dur kalk yapmadan şehir içi 6.5 7 litre görülebilir. ( babam kesin görür 80i geçmiyor şehir içi). Valla tasaraflu denilen Scirocco 10-11 litre yakıyor agresif kullanışta, ondan az olursa (olcak gibi görünüyor) büyük bir başarı olur.
  • İtalyan forumunda Mito QV için 14km/litre verisi vermiş kullanıcılar. Yani 7.1 l/100 km gibi bir değere denk geliyor. Muhteşem bence.

    Giulietta'nın direksiyon sistemi

    alfa romeo giulietta REVEALED 2010



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 3 Haziran 2010; 21:24:47 >
  • Pardon arkadaşlar..Mito değil Fiat 500'müş..Sayfaları hızlıca karıştırırken aklımda Mito olarak kalmış..500'ün 1.4 motoru 100 HP, 131 NM) dualogic..( belirtmemiş ama bu motor multiair olsa gerek?)..Ortalama tüketim fabrika verisi olarak 5.6-5.7 civarı..Başka bri dergide de Punto Evo'nun Multiair'i test edilmişti bir süre önce..Onda da yakıt tüketiminin umulduğu gibi düşük olmadığı yoruma eklenmişti..
  • Toparlama bir video ;




    Göremeyenler için youtube linki www.youtube.com/watch?v=9SNd0MJnmcM



    Bu arada 18. sn den itibaren görünen araç etna siyahı mı yoksa antrasit gri midir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fragland -- 4 Haziran 2010; 11:31:19 >




  • Görünmedi dostum bende video.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.