Şimdi Ara

5800 Hack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Versiyon değişince biz hack yapamıcaz mı. Ben telefona v.40 yükledim şimdi hacklemeye çalışıyorum fakat ama olmuyor.

HelloOX v2.03 Unsigned.sis dosyasını imzalayıp cihaza yükledim. Çalıştırdım fakat bi türlü yüklemiyor. unpacking file yazıyor sadece.

Yardım lütfen

• şu anda v40 hacklanmiyor. Mecbur v40 a uyan hack programını bekliyeceğiz. Zaten programı yazan adamlar sitesinde yazmişlar.Www.Helloox2.com . Bak istersen.
  • Bu hackleme olayı olduktan sonra geri alma şansımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Bu hackleme olayı olduktan sonra geri alma şansımız var mı?

Hack işlemini yaptıktan sonra telefona hard format atılırsa hack olayı ortadan kalkmış olur. Yani telefonunuz hack' lenmemiş, orjinal haline döner.
    Hack olayını ortadan kaldırmak için illaki hard format atılması mı gerekir onu bilemiyorum. Belki hack için kullanılan program telefondan kaldırıldığında hack olayı ortadan kalkıyordur.
    Ama en sağlamı, telefonu hack' ledikten sonra tekrar orjinal hale dönmek için telefona hard format atmaktır. Hack' ten iz kalmaz böylece.

Teşekkürler hocam

• Hack programından da hack i kaldırma ve yok etme şansınız var.Bilginiz olsun.
  • Bu hack olayı çıksın 40 için hemen yükleyeceğim bu nedir zırt pırt sertifika hatası
  • quote:

Bu hack olayı çıksın 40 için hemen yükleyeceğim bu nedir zırt pırt sertifika hatası

V31 li iken hackleyip v40 da da kullanabiliyorsun.Ben öyle yaptım ve halen o şekilde kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Forum Nokia Firmware
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • imobile'dan sertifika almıştım kuracağım bir program olduğu zaman siteye uploadlıyorum ve ardından yüklüyorum hiç bir problem çıkmıyor
  • siz diyince helloox i tekrar çalıştırdım ve başarıyla v40ı hackledim.
  • Hack de yine de opda dan sertifka almak zorundamıyız
  • opda serfitikası v40ta iş görüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

opda serfitikası v40ta iş görüyor...

Benim sorduğum şey bu hellbox kullandığımızda yine de opda dan setifika almak zorunda mıyız?
  • quote:

quote:

Benim sorduğum şey bu hellbox kullandığımızda yine de opda dan setifika almak zorunda mıyız?

onu bilmiyorum... ben ilk defa dün sertifika aldım ve SignSiS uygulamasıyla sertifikasız programları sertifikalandırdım ve sorunsuz kurdum...
  • Tekrar sertifika almak zorunda değilsiniz.Benim dediğimi yapın.

Telefonu v31.0.101 li iken hackleyin sonra v40 güncelleyin geçin.Hayırlı uğurlu olsun v40 lı hackli 5800 ınız. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

quote:

quote:

Hack işlemi Helloox adlı progra kullanılarak yapılıyor. Helloox programı unsigned' tir. Bu programı telefona kurabilmek için sertifikanızın olması gerekir.

Hacklemek için bile hacklenmesi lazım nasıl iştir ya anlamadım aradım söyledim nokia türkiyeye parası neyse verelim dedim ama adamlar kabul etmediler.

• v40 hacklendmı vay bee;/
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905

v40 hacklendmı vay bee;/

Bende v31 li iken hackliydi.

V40 da da çalıştı :))))
  • Bende de bu hatayı veriyor. Ne yapmam lazım?
  • v40 hackleme noluyo ya biri bana da anlatsın olay nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

v40 hackleme noluyo ya biri bana da anlatsın olay nedir

+1 Yahu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.