Bildirim
5800 Hack
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
şu anda v40 hacklanmiyor. Mecbur v40 a uyan hack programını bekliyeceğiz. Zaten programı yazan adamlar sitesinde yazmişlar.Www.Helloox2.com . Bak istersen. -
Bu hackleme olayı olduktan sonra geri alma şansımız var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: akay635
quote:
Orijinalden alıntı: diciotto
Bu hackleme olayı olduktan sonra geri alma şansımız var mı?
Hack işlemini yaptıktan sonra telefona hard format atılırsa hack olayı ortadan kalkmış olur. Yani telefonunuz hack' lenmemiş, orjinal haline döner.
Hack olayını ortadan kaldırmak için illaki hard format atılması mı gerekir onu bilemiyorum. Belki hack için kullanılan program telefondan kaldırıldığında hack olayı ortadan kalkıyordur.
Ama en sağlamı, telefonu hack' ledikten sonra tekrar orjinal hale dönmek için telefona hard format atmaktır. Hack' ten iz kalmaz böylece.
Teşekkürler hocam
-
Hack programından da hack i kaldırma ve yok etme şansınız var.Bilginiz olsun. -
Bu hack olayı çıksın 40 için hemen yükleyeceğim bu nedir zırt pırt sertifika hatası -
quote:
Bu hack olayı çıksın 40 için hemen yükleyeceğim bu nedir zırt pırt sertifika hatası
V31 li iken hackleyip v40 da da kullanabiliyorsun.Ben öyle yaptım ve halen o şekilde kullanıyorum. -
imobile'dan sertifika almıştım kuracağım bir program olduğu zaman siteye uploadlıyorum ve ardından yüklüyorum hiç bir problem çıkmıyor -
siz diyince helloox i tekrar çalıştırdım ve başarıyla v40ı hackledim. -
Hack de yine de opda dan sertifka almak zorundamıyız -
opda serfitikası v40ta iş görüyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64
opda serfitikası v40ta iş görüyor...
Benim sorduğum şey bu hellbox kullandığımızda yine de opda dan setifika almak zorunda mıyız? -
quote:
quote:
Benim sorduğum şey bu hellbox kullandığımızda yine de opda dan setifika almak zorunda mıyız?
onu bilmiyorum... ben ilk defa dün sertifika aldım ve SignSiS uygulamasıyla sertifikasız programları sertifikalandırdım ve sorunsuz kurdum... -
Tekrar sertifika almak zorunda değilsiniz.Benim dediğimi yapın.
Telefonu v31.0.101 li iken hackleyin sonra v40 güncelleyin geçin.Hayırlı uğurlu olsun v40 lı hackli 5800 ınız. :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: akay635
quote:
quote:
Benim sorduğum şey bu hellbox kullandığımızda yine de opda dan setifika almak zorunda mıyız?
Hack işlemi Helloox adlı progra kullanılarak yapılıyor. Helloox programı unsigned' tir. Bu programı telefona kurabilmek için sertifikanızın olması gerekir.
Hacklemek için bile hacklenmesi lazım nasıl iştir ya anlamadım aradım söyledim nokia türkiyeye parası neyse verelim dedim ama adamlar kabul etmediler.
-
v40 hacklendmı vay bee;/ -
quote:
Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905
v40 hacklendmı vay bee;/
Bende v31 li iken hackliydi.
V40 da da çalıştı :)))) -
Bende de bu hatayı veriyor. Ne yapmam lazım? -
v40 hackleme noluyo ya biri bana da anlatsın olay nedir -
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
v40 hackleme noluyo ya biri bana da anlatsın olay nedir
+1 Yahu
Benzer içerikler
- stereo ses nedir
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- gprs nedir
- firmware nedir
- asker telefonu
- yenilenmiş telefon
- şeffaf kılıf beyazlatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X