Bildirim
Nokia 5800 Güncelleme Yaparken Bağlantı Kesiliyor.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yukarı. Yardım lütfen. -
usb kablosunu direk pc nin kasasına tak -
alakası yok dostum Fotadan veya başka pcden güncelliceksin başka yolu -
quote:
Orijinalden alıntı: princeofhell
alakası yok dostum Fotadan veya başka pcden güncelliceksin başka yolu
tamam. Sağolun cevaplar için. Wireless ile güncelleniyor mu? Güncelleniyor ise wireless ile hallederim. -
Güncelleme yaparken bağlantı kesildi uyarısı gelebilir diyordu yanlış hatırlamıyorsam bekliyormusun peki?? -
Fotaya çıktı diyolar forumdan bir iki arkadaş wireless ile güncellemiş ben aynı sorunu başka bilgisayardan yükleyerek çözdüm yani bende yaşadım 4 saat çözmeye uğraştım herşeyi yaptım çözülmüyor başka pc yada fota... kolay gelsin dostum -
quote:
Orijinalden alıntı: princeofhell
Fotaya çıktı diyolar forumdan bir iki arkadaş wireless ile güncellemiş ben aynı sorunu başka bilgisayardan yükleyerek çözdüm yani bende yaşadım 4 saat çözmeye uğraştım herşeyi yaptım çözülmüyor başka pc yada fota... kolay gelsin dostum
BAşka bilgisayarla alakası yok ben 2 haftadır uğraşıyorum 8 tane bilgisayar denedim indirip telefona yüklerken 15 inci yada 14 üncü dakikada hepsınde bağlantı kesiliyor ve telefonu kurtarmak için usb kablosunu çıkarın diye bi uyarı geliyor..
Wlan la Da Güncellemeyi denedim Sonuç Bulunmuyor dio :S
Bu Problemi Nasıl Çözebiliriz Arkadaşlar bilen Varsa Yardımcı Olsun Lütfen -
nokia shop ta yaptır derim ben .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X