Şimdi Ara

Nokia 5800 Güncelleme Yaparken Bağlantı Kesiliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güncellemeyi indirdim,tam kurarken bağlantı kesildi diye hata alıyorum.Belirli bir süre boyunca da PC Suite telefonu tanımıyor ama sonradan tanmaya başlıyor.Güncelleme yaparken bağlantı gidiyor ama Allah'tan telefona birşey olmuyor.Bu durumu düzeltebilir miyim?

• Yukarı. Yardım lütfen.
  • usb kablosunu direk pc nin kasasına tak
  • alakası yok dostum Fotadan veya başka pcden güncelliceksin başka yolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: princeofhell
    alakası yok dostum Fotadan veya başka pcden güncelliceksin başka yolu

tamam. Sağolun cevaplar için. Wireless ile güncelleniyor mu? Güncelleniyor ise wireless ile hallederim.
  • Güncelleme yaparken bağlantı kesildi uyarısı gelebilir diyordu yanlış hatırlamıyorsam bekliyormusun peki??
  • Fotaya çıktı diyolar forumdan bir iki arkadaş wireless ile güncellemiş ben aynı sorunu başka bilgisayardan yükleyerek çözdüm yani bende yaşadım 4 saat çözmeye uğraştım herşeyi yaptım çözülmüyor başka pc yada fota... kolay gelsin dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: princeofhell

Fotaya çıktı diyolar forumdan bir iki arkadaş wireless ile güncellemiş ben aynı sorunu başka bilgisayardan yükleyerek çözdüm yani bende yaşadım 4 saat çözmeye uğraştım herşeyi yaptım çözülmüyor başka pc yada fota... kolay gelsin dostum

BAşka bilgisayarla alakası yok ben 2 haftadır uğraşıyorum 8 tane bilgisayar denedim indirip telefona yüklerken 15 inci yada 14 üncü dakikada hepsınde bağlantı kesiliyor ve telefonu kurtarmak için usb kablosunu çıkarın diye bi uyarı geliyor..

Wlan la Da Güncellemeyi denedim Sonuç Bulunmuyor dio :S

Bu Problemi Nasıl Çözebiliriz Arkadaşlar bilen Varsa Yardımcı Olsun Lütfen
  • nokia shop ta yaptır derim ben .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.