Şimdi Ara

5800 I yıldız kare000kareden güncelledim... product key falan ne yanlış bişeymi yaptım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5800 I yıldız kare000kareden güncelledim... product key falan ne yanlış bişeymi yaptım... bide format atınca versiyonu baştan yeniliyomu kendisi? baştan güncelliyormu?

• güncelledikten sonra format atsanda yazılım aynı kalır güncellenen yazılım kalıcıdır düşmez birdaha birde neden sordun bunu bir sorun mu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: princeofhell

güncelledikten sonra format atsanda yazılım aynı kalır güncellenen yazılım kalıcıdır düşmez birdaha birde neden sordun bunu bir sorun mu var

ya usta şimdi teleonfdan yıldızkare 000kare yaptım güncelleştirmeleri kont et dedim . v40 var indiriyimmi dedi indir dedim kuruyummu dedi kur dedim telefon yeniden başlatılcak dedi başlat dedim beyaz ekranda mavi bişey doldu . telefon açıldı güncelleştirme tamamlandı dedi .ve normal telefon açılınca yükleniyor diye yaklaşık 4dakka bekledi artık neyi yüklüyosa ondan sonra sistem hatası dedi... şimdide bişey farkettim .taskman diye bi program kullanıyorum o anda telefonda ne çalışıyosa onu falan gösteriyo ram kullanımını gösteriyo hafızaları falan orda yükleyici diye bişey açık sürekli kapanmıyoda ona sinirim bozuldu ...acaba diyorum veriyonu bozukmu yükledi yada eksik falaN???

• up...
  • haa bendeki sorun hocam v40 hafıza kartındaki tüm yükleme dosyalarını otomatik olarak kuruyo güncellemeden sonra sana önerim telefonu depolama modunda pcne bağla nekadar sis dosyası varsa içinde sil hepsini jar dosyalarınıda sil ben yaptım düzeldi çünkü yüklicek bişi bulamadı hafıza kartını çıkar telefonu aç kapa demediğini görüceksin v40 normal kurmuşsun hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.