Şimdi Ara

5800 telefonunun ekranında böyle problemi olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    telefonumun ekranında uzun bi süredir fark ettiğim ama pekte servise göndermek istemediğim için önemsemediğin fotoğraflardaki gibi, özellikle nokianın ilk alındığında (mavi renkli modele sahibim) kurulu olan temanın o renginde belli olan, boydan boya cizgiler mevcut. Ama beyaz ve açık renklerde belli olmuyor.
    Belki yüklediğim uygulamalardandır diye bugün sırasıyla soft ve hard formatta attım. Daha sonra hafıza kartını da formatladım. Fakat değişen birşey yok.

http://i171.photobucket.com/albums/u318/gecemevsimi/yeni/hh.jpg
    http://i171.photobucket.com/albums/u318/gecemevsimi/yeni/hh1.jpg

• Bahsettiğin olay bende de var ve sanırım tüm cihazlarda vardır. Sorun olarak algılanacak bi durum olmadığı düşüncesindeyim. Ve sadece şu pin girme ekranında kendini ufakta olsa belli ediyor bu durum. Bu ekran harici hiçbi şekilde rahatsız edici durum yok bende.
  • ekran ışıklandırmaları üst taraftan olduğu için onların ışık huzmeleri görünmüş anladığım kadarıyla .. ancak bu sorun ben de yok .. 3 arkadaşıma daha 5800 aldırdım onlarda da böyle birşeye rastlamadım..
  • evet bendede aynı sorun var..hatta o pin sorma esnasındaa ekrana yakından çok dikkatli bakıldığında karıncalanma bi titreme gözleniyor..arkadasımınkıne baktım ondada aynı....bende formattım değişen bişi olmadı..nokia clup a gittim ordada bi anormallik olmadığını sölediler..onlara bunu gösterdim onlar bana yok biz göremiyoruz dediler..sorun benim gözlerdemi diye düşünmüştüm bi ara :)
  • bendede dalgalanma oluyo ekranda gri fonda
  • quote:

Orijinalden alıntı: hondaerhan

evet bendede aynı sorun var..hatta o pin sorma esnasındaa ekrana yakından çok dikkatli bakıldığında karıncalanma bi titreme gözleniyor..arkadasımınkıne baktım ondada aynı....bende formattım değişen bişi olmadı..nokia clup a gittim ordada bi anormallik olmadığını sölediler..onlara bunu gösterdim onlar bana yok biz göremiyoruz dediler..sorun benim gözlerdemi diye düşünmüştüm bi ara :)

nokıa club ın birşeylen anladığı yok eski telefonumda aşırı sorunlar vardı video oynatmıyordu kamerası açılmıyodu adamlar bana versiyon yükseltip geri verdiler.Sorun gene aynı.Açıp bakmıyormusunuz video açıyormu diye.Versiyonu zaten ben kendim yükseltebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hondaerhan

evet bendede aynı sorun var..hatta o pin sorma esnasındaa ekrana yakından çok dikkatli bakıldığında karıncalanma bi titreme gözleniyor..arkadasımınkıne baktım ondada aynı....bende formattım değişen bişi olmadı..nokia clup a gittim ordada bi anormallik olmadığını sölediler..onlara bunu gösterdim onlar bana yok biz göremiyoruz dediler..sorun benim gözlerdemi diye düşünmüştüm bi ara :)

onu herkes göremiyor. ben sırf bu durumlardan dolayı 5800 yerine 5530 aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5530dada var bu sorun arkadaşımda var hatta onda bendekinden daha belliydi bu tamamen şans meselesi ve tabi dikkat
  • bende de ilk zamanlarda video oynatırken çizgiler çıkıyordu forumda telefon ısınınca yapmıyor gibi şeyler çıktı ama bu sorunum hiçbir müdahale yapmadan geçti.
  • çok dert edilecek bisey degil be hocam onun yerine gùzel özelliklerine dikkatet bunları görmezden gelebilirsn bence;)
  • Ben ilk telefonu kutusundan çıkarıp açtığımda dikkatimi çekmişti, acaba ekranımı bozuk diye ama açıldıktan sonra hiç bi problem yok. Kafaya takılıcak bişi değil sanırım.
  • Merhaba arkadaşlar;
    Bu sorunu telefonu nokia club servise vererek hallettim. Onlar teleservise yollamışlar, onlarda ekranı değiştirmişler. Servis olayına pek sıcak bakmıyordum çünkü ne halde geri yollayacakları mechuldü cihazı. Çok şükür sağ salim teslim aldım bu gün. Bu sorundan sıkılan arkadaşlar böyle bi çözüm getirebilirler. Bu arada telefonum KVK cihazıydı ama servis işlemini kvk yapmadı.
  • Başlığı görünce kendi cihazıma baktım.Böyle bir şey yok.Tam servise verin hatalı ürün diyecektim ki.Sorunuzu servise vererek zaten çözdüğünüzü okudum.Probleminizin hallolduğuna sevindim.Aynı tarz problemi olan arkadaşların servise vermelerini tavsiye ederim.
  • aynisi bende de vardi bugun servise verdim, bakalim ne olacak. ya herro ya merro
  • quote:

Orijinalden alıntı: e1ektronick

aynisi bende de vardi bugun servise verdim, bakalim ne olacak. ya herro ya merro

Bende vereyim yarın...Ya batak ya çıkak:)
  • amma sorunlu telefonmus sankı alelacele çıkarılmıs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.