Şimdi Ara

AvP'den Yeni Bir Video Daha

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çıkış tarihinin yaklaşması ile birlikte çok daha fazla içeriğin yayınlandığı yeni Aliens vs Predator oyunu için bir video daha yayınlandı.
     
    19 Şubatta oyunseverler ile buluşacak olan oyunun bu videosunda ölüm hareketlerine yer verilmiş. Daha önceki açıklamalarda da bahsedilen bu ölüm hareketlerinin oyuna çok iyi bir şekilde yansıtıldığını görüyoruz.
     
    Preview sürümünü de deneme fırsatı bulduğumuz oyunun bu yönden oldukça etkileyici olduğunu şahsen söyleyebilirim. Özellikle Aliens ve Predator ırklarını seçtiğinizde bu öldürme hareketlerinin çeşitliliğine daha fazla şahit oluyorsunuz. Marine seçtiğinizde ise öldürmekten çok korku ve mücadeleye odaklı bir oynanış ile karşılaşıyoruz.
     
    Örneğin Marine seçtiğinizde karşınıza bir Alien çıktı. Hemen dibinizde belirdiği için dipçik vurarak kaçmaya çalışıyorsunuz ve o da size karşılık vererek saldırmaya devam ediyor ve göze oldukça hoş ve korkutucu gelen bir mücadelenin ortasında kalıyorsunuz.
     
    PC sürümü DirectX 11 de destekleyecek olan oyunun sitemizde yer alan ön incelemesine http://http://buradan, yayınlanan ölüm hareketlerinin yer aldığı tanıtım videosuna ise http://http://buradan ulaşabilirsiniz.
     







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.