Şimdi Ara

KULÜP TÜRK RAIDER'S, FIFA 10, PRO CLUB(TÜRKİYENİN EN İYİSİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
3.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TigerKİNG10 -- 12 Temmuz 2015; 21:48:28 >
  • PSN : RenacCros

Ekle beni size kurallardan bahsetmem gerekiyor.
    2-3 Maç deneyip,üç yöneticinin kararı ile takıma resmen alınacaksınız.Bu gece 20:30'da buluşalım.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TigerKİNG10 -- 12 Temmuz 2015; 21:49:57 >
  • 80 benim overall..bursa dan..

omercars psn
  • Arkadaslar online olduğunuzda bizi ekleyin bu Renacros (caner) veya ben olurum Hakan30bursa fark etmez
    bir kac mac bize katılır.hem siz bizi hem biz sizi tanımıs oluruz.ona göre devam ederiz.
    Bu arada puanımız 2923 oldu.3000 psikolojik sınırını geciceğimizi düsünüyorum ha gayret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redwall36 -- 30 Ocak 2010; 10:41:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Hocam bu akşam gel oynayalım

Headset varmı?

Gökhan merhaba paşam, nasılsın?
    Beni hatırladın mı? Bortacini (İtalyan mafyasından hani...) :)
    Sen gittiğinden beri bende takıma girip oynamadım..

Seninle aynı takımda oynamak isterim üstad..
  • omercars ve bortacini size bugün davet atarım.bugün 16:30 gibi online olursak mac yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redwall36 -- 30 Ocak 2010; 13:54:50 >
  • hakan30bursa selam ,

Bugün dışarıda olacağım.. Ancak akşam online olabilirim.
    İlgine teşekkür ederim.
  • Clubten çıkartılma nedenimin açıklanmasını istiyorum.(Gereksiz bir neden yazmayın lütfen)
  • arkadasım klupten kimseyi kişisel nedenlerden cıkarmıyoruz.ancak klubumuzude boş kalabalık haline getirmek istemiyoruz.aktif olmayıp 3 günde bir gelip mac yapmayı istemek bize uymuyor.Neden budur.bu herkes icin gecerlidir.
  • Bu aksam 21.00 de online olalım.(omercars,lkocabiyik,renacros,gkhnm.)
  • Güncel

KULÜP TÜRK RAIDER'S, FIFA 10, PRO CLUB(TÜRKİYENİN EN İYİSİ)
  • yeni hedefi acıklıyorum 4000!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenomi

quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Hocam bu akşam gel oynayalım

Headset varmı?

Gökhan merhaba paşam, nasılsın?
    Beni hatırladın mı? Bortacini (İtalyan mafyasından hani...) :)
    Sen gittiğinden beri bende takıma girip oynamadım..

Seninle aynı takımda oynamak isterim üstad..

Nezih abi selamlar, hatırlamammı ya

Geç yazdım biraz kusura bakma, ben taşındım yeni evimde henüz netim yok(bu hafta bağlanıcak inşallah) Psn'e giremiyorum pek, bazen babamlara götürüyorum Ps'nı ordan bi kaç maç atıyoruz.

Gel tabi abi kulübe oynayalım

Hakan abi değil 4000 180 maçta 3000 yapıldıysa vi 180 maçta yani 360 maçta 5000 6000 de yapılır

• ben nezihe arkadaslık teklifi attım,sanırım bir kac gundur online degil
  • aksam 8:30 gibi online olalım
  • Selamlar,

Takiminiza eleman kabul ediyor musunuz acaba, hardcore bir oyuncu oldugumu soyleyebilirim. Saat 20:00 ile 02.00 arasinda cogunlukla musait olmaktayim. Iyi bir fifa oyuncusu oldugumu soyleyebilirim. Tabii boyle seyler gorecelidir. Ayni zamanda iyi bir takim oyuncusuyumdur ve cok pasa dayali ve topa hakim olmaya yonelik bir oyun tercihimdir. Tek bekletim duzenli takim maclari yapmak ve fena olmayan bir takimda oynamak. Mevki olarak orta sahanin her yerinde oynayabilirim, veya LB,RB,LWB,RWB,LW,RW olarak da oynayabilirim. Takimin neye ihtiyaci varsa.

Cevap verebilirseniz sevinirim. (Bu arada ben de Liverpool fani sayilirim :) )

PSN: mkserkan
    Oyuncum: Amin Osman
  • Osman kardeş selam

Bu akşam takıma gir oyna sağ tarafta oynayabilirsin, Hakan abi ilgilenir, ben netimin bağlanmasını bekliyorum
  • Osman beni listeye ekle aksamda 8:30 gibi gel.bir kac mac yapıp karsılıklı değerlendirme yaparız.
  • Tamamdir, tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.