Şimdi Ara

17 Ağustos 1999 Sabahı Gazete Manşetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
1
Favori
29.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deprem olduktan 3-4 saat sonra gazeteler çıkıyor.. Okurken bile tüyleri diken diken oluyor insanın..

O günün gazetesini okumak için Milliyet Arşiv : Tıkla !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Griffen -- 15 Ocak 2010; 16:33:05 >

• Deprem olduğunda nasıl kendinizi dışarı attınız ? Kaç gün boyunca nerde kaldınız ?
    Biz boş arazide çadır kurmuştuk hiç unutmuyorum.. 1 hafta banyo yapmadığımı hatırlıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Griffen -- 15 Ocak 2010; 16:33:27 >
  • Boynumuz büküldü.
  • Ondan bi gün önceki gazeteye baktım içim fena oldu.
    Yüzlerce kişi ansızın gitti.
  • 17 ağustos konusunda, tecrübesizliğimizin kurbanı olduk malesef.
    ülke o çapta büyük bir afeti ilk defa yaşamıştı.

daha önce yaşanan ceyhan-dinar-senirkent vb afetler ile çok farklı bir konumdadır 17 ağustos. felaketin boyutları muazzam boyutlardaydı.
    cumhurbaşkanına bile saatlerce ulaşılamadı. deprem bölgesinden ilk haberler amatör bir radyo telsiziyle sağlanmıştı.

• Biz fatih camisinin avlusunda kalmıştık. Deprem gecesi 12-1 gibi evde beslediğim muhabbet kuşum huzursuzdu garip garip ötüyordu hep..Deprem anında karanlıkta uçup uzunca koridoru geçerek babamın yakasına yapışmıştı ve bırakmıyordu hayvancağız korkusundan..O kargaşanın içinde kuşu da alıp çıkmıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 15 Ocak 2010; 17:01:23 >
  • 20 Ağustos 1999 tarihine bakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AÇIKLAMA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizim arkadaşın babası bütün aileyi dışarı çıkartmış herkes dışarı çıktıktan sonra kendisi içeri girip uyumuş.
  • babam öğretmen.o zaman öğretmen maaşıyla geçinemiyorduk çok iyi hatırlıyorum.gerçi şimdide geçinemiyoruz ya babam sabahtan öğlene kadar öğretmenlik yapıyordu,öğleden sonrada saat 16 sularında servise gidiyordu.bi tane pevgeot minibüsümüz vardı.haliçten işçi taşıyordu.tersanenin işçilerini taşıyordu yani.ara sıra servise bende gidiyordum.neyse deprem haftasında hep minibüste yatmıştık.o günleri unutmam mümkün değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 15 Ocak 2010; 17:22:42 >
  • İlk baskılar bunlar,

17 Ağustos 2009 2. ve 3. baskılar..

Şimdi bizden daha kötü durumda Haiti var. Allah yardımcıları olsun

• Felaket bişeydi ya Kocaelide taş üstünde taş kalmamıştı
  • depremden bir süre sonra yalova'dan otobüsle geçtiğimde o gördüğüm karanlık manzaraları unutamam..ölenlere tekrardan allahtan rahmet diliyorum..
  • Depremde 8 yaşındaydım ama o insanlar,bağırışmalar,binalar hepsi gözümün önünde.Allah bir daha o öyle bi felaket göstermesin.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 18 Aralık 2020; 18:30:16 >
  • Biz evi yeni yaptırmıştık 2 ay felan olmuştu neyseki saglamdı hiçbir yara almadan kurtulmuştuk ama çok kötüydü nasıl bir sallantı zaten ranzadan düşmüştüm allah bir daha göstermesin.Gölcük Su altında kalmıştı hep belediyenin salak yapılandırması yüzünden.
  • 5 yaşındaydım o gün mersindeydik güneş tutulması olmuştu diye hatırlıyorum hatta. o kadar çok insan öldüğünü öğrenince annem çok kötü ağlamıştı diye hatırlıyorum Haiti deki depremi öğrenince aklıma direk 17 Ağustos geldi bütün haberlerde 53 türk polisi ölmediği için türkiye rahat nefes aldı gibi haberler yapıyolardı ben anlamıyorum orda 100lerce insan bi anda öldü nasıl rahat nefes alalım ki?
  • Yeni ev almıştık, 4 ay felan olmuştur. Küçüktüm, bu ev sağlam felan değil diyordum. 6 katlı binanın en üst katındaydik. İlk 3 kat yok olmuştu... Önümüzdeki evlerden birinde tüp patlamıştı. Ev diğer apartmana doğru yatmıştı...
  • Sadece mağdur olan insanlara üzülüyorum.

Ama bile bile çürük evlerde yaşayanlara hiç acımıyorum malesef.

İnsanlar buna kader diyor, ben buna intihar ediyorum.

Dinimizde hani en büyük günahlardan biri...
  • O günden bugüne ne değişti acaba?

İstanbul tehdit altında bile bile bekliyoruz o günü tekrar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.