Şimdi Ara

penis büyütücü ilaç hakkında (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
7
Favori
233.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fLeiN

    Normal penis boyu kaç santimdir?
    Ergenlikle beraber hemen hemen her erkek organının boyutu hakkında ciddi kuşkular, bunalımlar yaşar. Ergenlikte penis boyu yaklaşık iki kat artar ve ortalama 8-10 cm ye kadar ulaşır. Ereksiyonda bu değer yaklaşık iki katına çıkar ve ortalama 16 cm boyunda olur. Bununla birlikte penisin büyüklüğü kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Erekte penis boyu ortalama 11-18 cm arası penisler normal boyutlarda kabul edilebilir. Vajina derinliği 9 cm olduğundan tatmin edici bir ilişki kurabilmek için 9 cm penis boyu yeterlidir.


    kaynak
    http://www.aile.org/index.php?bolum_yazi=484


    http://forum.donanimhaber.com/m_54463136/tm.htm Benim 12.5 13 falan ama yetmiyor hacı abi. Daha ilişki kurup onay alamadım ama. Yetmez kanaatindeyim
  • Burdan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz

    http://www.tibbiyardim.com/penis-buyutme-riskleri-yollari.html
  • Beyler geçin büyüklüğünü önemli olan sertleşmesidir sertleşmedikten sonra fil hortumu kadar olsa ne para sallar durursunuz
  • Sanırım bir kaç şey gözden kaçmış.

    Bazen, ereksiyon sorunları yada nadiren de olsa bazı anatomik sorunlar nedeniyle, şeyiniz olduğundan daha küçük olabilir. Yani doğru düzgün kalkmaz filan. Size de ufakmış gibi gelir. Bu durum bilhasaa neden 11 cmama 12 değil gibi düşünenlerin dikkate alması gereken bir husustur sanıyorum.

    9 cm'den büyükse sorun yok fikrine katılıyorum. Sorun olmaz mı, hiç olmaz diyemem. Mesela, eşinizin arkasına geçip, ayakta banyoda fantazi kurayım derseniz, biraz sıkıntı çıkarabilir. Yapılması gereken, böyle fantazilere kapılmamaktır. Başka fantazilerde hem eşinizi hem sizi bulutlara çıkarabilir kolayca. Kaldı ki pek çok hatun kişi için öyle bir pozisyon hiç arzulanan bir pozisyonda değildir zaten.

    Bence penis boyunuzu büyütmekle uğraşmaktansa, sevişme kalitenizi artırmaya uğraşın. Basit bir örnek vermek isterim. Eğer elinizle penisinize destek vermeden anal seks yapabiliyor, içine girmeyi başarabiliyorsanız, sanırım ereksiyonunuz yeterince iyidir. Ereksiyon sorunlarını giderirseniz, cinsel olarak bir sorununuz kalmaz geride.

    Bu yorumlar benim şahsi yorumlarımdır şahsen. Moral, uyarılma vs. durumlarına göre, ereksiyonun ahvalinin değiştiğini görüyor yaşıyoruz şahsen. Bunun da hem boy posa, hemde kadının aldığı zevke etki ettiğini defaten tecrübe ettik.

    Siz, hele gençler, bekarlar vs. amanda bu kıza yeter mi, küçük mü, büyük mü gibi bir stresle, moralle ereksiyon sorunları yaşıyor, bu yüzden de olduğundan daha küçük olabiliyorsunuzdur.

    Ha, milli olma adayları vs. için, şunları tavsiye edebilirim. Eşinizi arzulayın. ama onunla yatmayı değil, onun tamamını. Ön sevişmeyi uzatın, fakat atıyorum bir tarafını okşamaya başlayıp uzatıp gitmeyin. Sürekli onu uyarmaya, mutlu etmeye azdırmaya çalışın. Bütün vücudunuzu, ağzınız, burnunuz, eliniz vs. hepsini kullanın. Malum filmlerden çekmıyorsunuz, sevişme başından sonuna kadar sürerse daha rahat edersiniz, sevişme boyunca tüm kadını tüm erkekle birleştirin. Bu olayın gerisini getirmekte size yardımcı olacaktır. Eğer anatomik daha ciddi bir sorununuz yoksa, ötesi mesele değildir.

    Ha, biraz bu işleri becerip bir kaç kadını orgazm edince, zaten artık kafaya takmazsınız, cetvelde aklınıza gelmez bir daha.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skoylu -- 23 Kasım 2011; 18:35:32 >
  • sanırım arkadaş bu ürünlerin distüribitörü yada tedarikçisi arkadaşlar lütfen uyanık olalım, rüyaya dalmayalım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alioreh


    quote:

    Orijinalden alıntı: medetcafe

    www.zirvemarket.com ben bu siteden vpills ilacını aldım işe yaradı.

    ahanda kıvılcım

    BOOOOOM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenderimsi

    şimdi ameliyat olayına açıklık getireyim ameliyatı özellikle estetik cerrahlar yapıyor tam anatomik olarak tarif edemeyeceğim ama penisin kökünü tutan kas tabakası kesilir kabaca ve ortalama 2cm lik bir uzama sağlanır tabi doktora gittiginde parayla bile yapacağını sanmam zira sadece ihtiyacı olan kimseye yapılır bir kişinin hamile bırakma yetisi 9 cm dir 9cm in altında döllenme ihtimali çok çok azalır muhtemelen o tür durumlarda yapılır

    uzattığını idda eden tezgah altlarında satılan ve bu sitelerde bangır bangır satılan ürünler genelde testosteron ve buna bağlı etkileri arttıran ilaçlardır belirgin bir performans artışına yol açabilir hatta peniste kan akımının artışına bağlı belli bir dolgunluk verebilir ama size uzun dönemde etkisi zarardan başka birşey olmaz çünkü negatif feedback diye bilinen hormon mekanizması vardır yani şu vucut geliştiren tiplerin bazılarında da görülebilir bu etki
    adam protein vucut geliştirme diyet düzenlemenin yanında hormon da kullanır ama dağ gibi adam bakarsın sesi incecik çıkıyor sebebi testosteron hormonu preparatları kullanması vucutta bir hormon fazla olursa vucut negatif feedback le hormon yapımını azaltır siz de ilacı bıraktığınız gibi cik gibi ortada kalırsınız kaba tabirle,cik diyorum çünkü o ilacı kullanınca penisiniz daha da küçülür tabi uzun dönemlerde kullanırsanız hele bunu kontrolsüz bir biçimde testosteron hormonuyla yaparsanız daha da bir etkili olur bu küçülme,diyenler çıkabilir e bu testosteron hormonu kimlerde kullanılır böyle doğuştan ya da sonradan HORMON EKSİKLİĞİ olan kişilerde kullanılır ve faydalıdır penisi büyütür sesi kalınlaştırır kıl çıkartır kaslandırır ama normal hormon seviyesine sahip kişiler kullanırsa dedigim negatif etkiyle vucudunuzun endojen yani kendi hormon miktarını azaltırsınız

    gelelim size öneriye pompa ilaç ameliyatı boşverin türk erkeklerinin penis ortalaması 13 cm civarındadır bundan daha büyük olsun isterseniz ise bunun eğzersizleri var
    bu egzersizleri yaparken kan dolaşımı sertleşme mekanizmasını bozmayı göze alırsanız(ki böyle bir olasılık var ) internette bir sürü egzersiz var yapabilirsiniz onları en kötü ihtimal gerçek boyutuna getirmiş olursunuz daha kalın ve birkaç santimlik bir artış olabilir bence bir iki tane taocu sevişme,geç boşalma teknikleri vs de okursanız ve uygularsanız güzel bir cinsel yaşamınız olur bence


    Bak kardeşim sana bir tavsiye: diyorsunki 13 cm pipim var bence gayet normal. Evlenmek istiyorsan minyon tip dedikleri kızlarla evlenme. İnce uzun bir kızla evlen. Zayıf olsun. Koklanmamış bir gül alırsan sana en ufak bir itirazı olmaz seninki yok küçükmüş yok şu öyle bişey demez. Dikkat etmen gereken konu şu: horoz gibi tık tık yapıp dötünü dönüp yatmayacaksın. Karşılıklı konuşacaksın. Kadınların orgazm şekilleri farklıdır. Karını orgazm etmeye bak gerisi boş. Şöyle bir örnek vereyim sana benim bir kızla birlikteliğim oldu kız küçüktü benden biraz. bundan 1 kaç sene evvel. O zaman 15 yaşında idi( tabi 15 simgesel kız 17 yim falan diyordu küçük yazılmış kimliğe ki 17 de vardı yani öyle görünüyordu) Kız, kız olmadığı için parmağı ile boşalıyordu. Bu arada birliktelikten kastım cinsel ilişki değil. Ufak tefek öpüştük seviştik bu kadar. Kızın malum yeriylede oynadım aklı gidiyordu. Herneyse. Kendi parmağını ölç, sanırım orta parmağını kullanıyordu. Sordum bu şekilde ne kadar zamanda orgazm(boşalıyorsun) oluyorsun dedim; 10 - 15 dk da 4-5 defa boşalabiliyorum dedi. Yani senin anlayacağın Pipin, parmağından büyükse sorun yok. Ki büyüktür. Bir tavsiye daha boyuttan çok içinde kalma süresine bakacaksın. Erkeğin 5-10 defa boşalmasına gerek yok zaten boşalamazsın. En fazla 3 boşalırsın ondan sonra elin ayağın dökülür. Sağlam iki defa boşaldın mı rahatlarsın. İlişki süreni 15 dknın altına düşürme yeter. Birde konuşmalısın kadınların çoğu boşalamazmış yada zor boşalırmış boşalamadığı için boşalıyo gibi taklit yaparmış buna dikkat et. Adam gibi konuş. Cinsel ilişkinin amacı hem haz almak hem neslin devamını sağlamak hemde karı-koca arasında muhabbeti sağlamaktır. Gayet doğal bir olaydır. Erken boşalma gibi bir sorunun varsa ki çok erkeğin problemidir. İlk boşalmandan sonra kontrol sendedir. Nasıl mı? Boşaldın mı zaten pipin uyku moduna geçer. Bir 5-10 dk kadar beklemelisin. O arayı cilveleşmelerle kapatıp hazır olmayı sağlarsın. İlk boşalmadan sonra ikincide duyarlılık ilkine göre kat ve kat azalacaktır. Bu sebeple uzun süre yapabilirsin. Birde şöyle bir umutsuzluğa kapılmayın: ilk boşalmadan sonra pipi indiği ve yeniden hazır olmasında zorlandığı hissi oluşur korkmayın bu zamanla geçer alıştıkça. Birleşmeyi rahat ortam ve zamanlarda yapın hatta sabah yapın. Sabahleyin 5-7 arası erkek, patlayacak gibi olur. Bunun nedenini tuvalet ihtiyacı olarak yorumlayanlar var ancak öyle değil. Cinsel isteği uyandıran hormon sanıyorum fazla salgılanıyor ve isteği diri tutuyor.

    Bunun yanında size önerim gerçek bal yiyin bakın size bir ilişki öncesi güzel bir içecek, malum günümüz şartlarında imkanlarımız çok: miksere bir muz koyun içine 2 kaşık bal ve yeteri kadar süt koyun mikserde karılım olsun için. NOT: süt kesinlikle doğal süt olamlıdır. Direk inekten sağılmış ve tarafınızdan kaynatılmış olmalıdır.
  • Gayet açıklayıcı bir yazı olmus.


    Burdan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz :

    http://www.tibbiyardim.com/penis-buyutme-riskleri-yollari.html
  • benimkide küçük ve haplara güvenmiyorum..
    Ayrıca penis ve testislerde bir hastalık varsa büyümeyi engellermi?
    13 yaşımdan beridir uzamıyor
  • Seksin olmazssa olmazları(Erkekler için):

    -Genel itibari ile fiziksel şekil ve ön sevişme sanatı:Saçların,saçlarının şekli,ellerin ve o ellerin ile yapabilecek olduğun şeyler,temizliğin,kokun,dudakların ve o dudaklarından partnerinin kulağına fısıldayacak olduğun güzel cümleler,nefesin ve soluk alış verişini masaj gibi kullanabilme,muhabbet etme becerin,partnerini ilişkiye hazırlama kabiliyetin.

    -Genital bölge:Penis sertliğin,penisinin birleşmede içerde kalabilme süresi,penis kalınlığın ve penis boyun.

    Biz erkekler yukardaki yazdıklarımı en sondan en başa doğru uygulama yapıyoruz malasef.Ondan sonrada partner tamin olamıyor.Sende düşünüyorsun,ah şukadar daha büyük olsaydı vs vs diye.Oysa yazdıklarımla beraber,fantazi gücünüzü açığa çıkartırsanız muhteşem sevişmelere imza atarsınız.Partnerinizden önce boşalırsanız,değil 20'ler,120'er bile sizi kurtaramaz.Kadın erkek gibi değildir.Seviştikten sonra orgazm olamayan kadın,asabi olur,sinirlenir yada psikolojik olarak huzursuzlanır.Boy önemlidir,önemli değil diyen halt etmişitir.Ama yukarda da yazdığım gibi en son sırada gelir boy muhabbeti.Barcelona gibi olun :Barcelona nın futbolu neden göze hoş gelir;Topu çok ayağında tutar,çok fazla topla oynar,farklı ver-kaçlar,kıvrak çalımlar ve çok çeşitli pozisyonlarla golü bulurlar.
  • BEyler bana gerçekten yardım etmenizi istiyorum..Boyutu burda yazanların altında 9cm..Fakat önemli olanı işlevide deniliyor...Kalınlık hiç hesaba katılmıyor..
    bence %70işlev %20 boy %10 kalınlık diye düşünmeye başladım...Porno filmlerindeki kadınlar bile bazen o kadar büyük penislerden zevk almıyor 2-3 sahne sonra oral yapılınca resmen zevkten öldüklerini gördüm...2-3 kişiden daha gördüm ayrıca yukarıda yazan arkadaşlarıda okudum doğru söylüyorlar mesela evleneciğim kızı yabancı düşünüyorum ve fit olucak yani...
  • Porn yıldızları içine 20 santimi nasıl alıyor ozaman çok geniş olduğundan mı

    20ye kadar yolu var rahat ozaman
  • Arkadaşlar, umut; fakir, garip, penis boyutu küçük olan bireyler için baş tacıdır. Burada arkadaşların yorumlarına bakılırsa herkesin penisi 16-23 cm arasında ve herkes partnerini, sevgilisini ve eşini fazlasıyla memnun ediyor. Kendide memnun oluyor. Öyle anlaşılıyor. Ereksiyon halindeyken penis boyu <12 cm küçük olan bireyler; sorunları karşısında memnun edemeyen, edilemeyen garip ne yapsın. Allah vergisi deyip kaderine razı mı olsun. Bu tip sorunlarımızda olsa Türklüğümüzün, güçlülüğümüzün verdiği öz güvenle bu tip sağlık sorunları doğru bir şekilde paylaşılmıyor. Doğru yerlere başvurulmuyor. Kendimize, partnerimize, sevgilimize, eşimize ve çevremizdekilere karşılıklı cinsel yönden yeterli olmasakta, mutsuzda olsak belli ettirmiyoruz. Hayatı kendimize zehir ediyoruz. Düşünün kü; küçük yaşta kendisine bir hobi olarak basketbol sporu seçmiş bir kişinin boyu normal hayatını yatarak geçirmiş bir kişiyle kıyaslamak mümkün mü? Basketbolcu basketbol sporunun gereği yerden belli bir mesafede zıplyarak hem sporda vücut dengesini sağlamış, güzel delikanlı bir boya sahip olmuş. Burada anlaşılan şu ki, bu tip sağlık problemleri erkeklik olgusuna sokupta kendimizi harap etmeyip, doğru bilgiyi vermek önemli. Buda cinsel sorunlar konusunda eğitim almış doktor vb... kişilerin tedavi yöntemleri ile ve uygun egzersiz hareketleriyle mümkün olur. Birde bunun biyolojik, genetik ve hormonal yanı incelenmelidir. Şunuda kesinlikle söylemek mümkün değil. Piyasada pazar oluşturmak adına mekanik, bitkisel ve hap şeklinde kullanılan ürünlerde faydalıdır. Değildir. Bunun yorumunu bunun uzmanları, gerçek kullanıcıları bilir. Bunları paylaşıldıkçada gerçeği yansıtıp yansıtmadığı ortaya çıkar. Bu tip kısa yoldan gelir elde amacı güden kuruluşlardır. Tercihleri eğitim düzeyi düşük ve ekonomik yönden yetersiz cahil ülkeler ve topluluklardır. Genelliklede bunu ilgi çekebilen reklam ve yorumlarıyla pazarlarlar. Bizlerde kanmaya müsait olduğumuz için rahatlıklar kanarız. Unutmayalım ki, penisin küçük olması; cinsel bir sağlık sorunudur. Böylesi durumda kişiler olumsuz yönde etkilenir. Birbirlerini mutlu edemezler. Sonuçta ayrılık, aldatma, katlanmak zorunluluğu hissetip hayatı boyunca mutsuz şekilde hayatını sürdürenler vardır. Kesinlikle böyle bir cinsel sorunu olan bireyler bir uzmana başvurmalıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemli77 -- 21 Ocak 2012; 2:21:48 >
  • ya ben bu siteden almıştım penis büyütücü vpills ve çok etkili dediler :/ kullandım öylede
  • ...
  • beyler karar verdim.. doktora felan gitmeyeceğim...
    Evleneceğim kız eğer beni seviyorsa orgazm de olmasa bence sorun etmez...
    Ben evlensem kızı gerçekten çok seviyorsam kalsınki orgazm olmayayım ....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zmax

    beyler karar verdim.. doktora felan gitmeyeceğim...
    Evleneceğim kız eğer beni seviyorsa orgazm de olmasa bence sorun etmez...
    Ben evlensem kızı gerçekten çok seviyorsam kalsınki orgazm olmayayım ....

    Bak dostum orgazm olamaz diye bir şey yok. İsterse küçük olsun buna inancın olsun benim bi sevgilim olmuştu.
    Kız, sanırım kendini bozmuş öyle dedi ne kadar doğru bilemem hani yaşıda küçüktü ve vajinasının içi çok dardı ancak içine orta parmağımdan az genişti.
    İçine sokmak istemedim çünkü başıma iş açar diye. Kendi parmağı ile 10-15 dkda 4-5 defa boşalıyordu.
    Hiç sorun etmeyin. Önceden bende sorun ederdim şuan etmiyorum. Gerçi yalan diyeceksiniz ama 16cm ve ben bunun büyüğünün çokta iyi olmayacağını düşünüyorum.
    Günümüzde en büyük sorun, ikinciye hazır olamama yada geç olma sorunu. İlk önce bunu aşmak lazım. Bunun nedenleri insan organizmasının kalitesinin düşmesi.
    Bunun için takviye şart. Ben bunu dert ediyorum. Erğeğin defalarca boşalması bir artı değildir. Zaten 3 posta boşalırsan elin ayağın tutmaz olur. Menide gelmez zaten, ilkinde boşalacağı boşalır. İkincide uzun kalmaya bakın. 20 Dk içinde kal, kadın erkek gibi değildir. Ard arda defalarrca orgazm olabilir. 15-20 dK içinde kalırsan ve orgazm olmasını başarırsan, karının ayakta kalacak hali kalmaz. Porno film izleyerek kendinize zulm etmeyin. Onların hepsi ilaçlı ve anormal yaratıklardan seçiliyor. Bunun gerçek olduğunu anlamak için eski türk pornolara bakabilirsiniz. 10-12 CM diyenler üzülmesin küçük değil. Küçük olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen temiz, koklanmamış gül alsınlar. Zaten, kadının koklanmışı ve fazla akıllısından zarar edersin. Maaşlı işin varsa kesinlikle çalışan biri ile evlenmeyin. Kadının en az düşüneni en verimli olanıdır. İtaatkar olur. Koklanmamış gül, birşey görmediği için beklentisi çok büyük olmaz. Tabi gidipde çok kalın kafalı biri ilede evlenmeyin.
    Dindar kadınlarda itaatkar olur çünkü bunun bilincine varmayı öğrenmiştir. Dindar kızları terch edebilirsiniz.
    Evlendiğinizde ne kadar narin ve halanlar olursanız o kadar çok saygı görürsünüz unutmayın. Herşey yatak odası değil. Hergün köşe kapmaca oynamazsınız zaten. Sorusu olan takıntısı olan yazsın cevaplamaya çalışırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinan8080

    quote:

    Orijinalden alıntı: zmax

    beyler karar verdim.. doktora felan gitmeyeceğim...
    Evleneceğim kız eğer beni seviyorsa orgazm de olmasa bence sorun etmez...
    Ben evlensem kızı gerçekten çok seviyorsam kalsınki orgazm olmayayım ....

    Bak dostum orgazm olamaz diye bir şey yok. İsterse küçük olsun buna inancın olsun benim bi sevgilim olmuştu.
    Kız, sanırım kendini bozmuş öyle dedi ne kadar doğru bilemem hani yaşıda küçüktü ve vajinasının içi çok dardı ancak içine orta parmağımdan az genişti.
    İçine sokmak istemedim çünkü başıma iş açar diye. Kendi parmağı ile 10-15 dkda 4-5 defa boşalıyordu.
    Hiç sorun etmeyin. Önceden bende sorun ederdim şuan etmiyorum. Gerçi yalan diyeceksiniz ama 16cm ve ben bunun büyüğünün çokta iyi olmayacağını düşünüyorum.
    Günümüzde en büyük sorun, ikinciye hazır olamama yada geç olma sorunu. İlk önce bunu aşmak lazım. Bunun nedenleri insan organizmasının kalitesinin düşmesi.
    Bunun için takviye şart. Ben bunu dert ediyorum. Erğeğin defalarca boşalması bir artı değildir. Zaten 3 posta boşalırsan elin ayağın tutmaz olur. Menide gelmez zaten, ilkinde boşalacağı boşalır. İkincide uzun kalmaya bakın. 20 Dk içinde kal, kadın erkek gibi değildir. Ard arda defalarrca orgazm olabilir. 15-20 dK içinde kalırsan ve orgazm olmasını başarırsan, karının ayakta kalacak hali kalmaz. Porno film izleyerek kendinize zulm etmeyin. Onların hepsi ilaçlı ve anormal yaratıklardan seçiliyor. Bunun gerçek olduğunu anlamak için eski türk pornolara bakabilirsiniz. 10-12 CM diyenler üzülmesin küçük değil. Küçük olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen temiz, koklanmamış gül alsınlar. Zaten, kadının koklanmışı ve fazla akıllısından zarar edersin. Maaşlı işin varsa kesinlikle çalışan biri ile evlenmeyin. Kadının en az düşüneni en verimli olanıdır. İtaatkar olur. Koklanmamış gül, birşey görmediği için beklentisi çok büyük olmaz. Tabi gidipde çok kalın kafalı biri ilede evlenmeyin.
    Dindar kadınlarda itaatkar olur çünkü bunun bilincine varmayı öğrenmiştir. Dindar kızları terch edebilirsiniz.
    Evlendiğinizde ne kadar narin ve halanlar olursanız o kadar çok saygı görürsünüz unutmayın. Herşey yatak odası değil. Hergün köşe kapmaca oynamazsınız zaten. Sorusu olan takıntısı olan yazsın cevaplamaya çalışırım.

    hocam neden çalışan kadınla evlenme dedin anlamadım ben. Bu devirde tek maaşla nasıl geçinceksin. Bu konuda başından birşey mi geçti merak ettm çok çünkü daha kız arkadaşım yok bilmem gereken birşey varsa aydınlatırsan bu konuda sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pipinizi çalıştıracağınıza bel ve sırt kaslarınızı çalıştırın :) ne de olsa boyu değil işlevi önemli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nasuh48

    quote:

    Orijinalden alıntı: sinan8080

    quote:

    Orijinalden alıntı: zmax

    beyler karar verdim.. doktora felan gitmeyeceğim...
    Evleneceğim kız eğer beni seviyorsa orgazm de olmasa bence sorun etmez...
    Ben evlensem kızı gerçekten çok seviyorsam kalsınki orgazm olmayayım ....

    Bak dostum orgazm olamaz diye bir şey yok. İsterse küçük olsun buna inancın olsun benim bi sevgilim olmuştu.
    Kız, sanırım kendini bozmuş öyle dedi ne kadar doğru bilemem hani yaşıda küçüktü ve vajinasının içi çok dardı ancak içine orta parmağımdan az genişti.
    İçine sokmak istemedim çünkü başıma iş açar diye. Kendi parmağı ile 10-15 dkda 4-5 defa boşalıyordu.
    Hiç sorun etmeyin. Önceden bende sorun ederdim şuan etmiyorum. Gerçi yalan diyeceksiniz ama 16cm ve ben bunun büyüğünün çokta iyi olmayacağını düşünüyorum.
    Günümüzde en büyük sorun, ikinciye hazır olamama yada geç olma sorunu. İlk önce bunu aşmak lazım. Bunun nedenleri insan organizmasının kalitesinin düşmesi.
    Bunun için takviye şart. Ben bunu dert ediyorum. Erğeğin defalarca boşalması bir artı değildir. Zaten 3 posta boşalırsan elin ayağın tutmaz olur. Menide gelmez zaten, ilkinde boşalacağı boşalır. İkincide uzun kalmaya bakın. 20 Dk içinde kal, kadın erkek gibi değildir. Ard arda defalarrca orgazm olabilir. 15-20 dK içinde kalırsan ve orgazm olmasını başarırsan, karının ayakta kalacak hali kalmaz. Porno film izleyerek kendinize zulm etmeyin. Onların hepsi ilaçlı ve anormal yaratıklardan seçiliyor. Bunun gerçek olduğunu anlamak için eski türk pornolara bakabilirsiniz. 10-12 CM diyenler üzülmesin küçük değil. Küçük olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen temiz, koklanmamış gül alsınlar. Zaten, kadının koklanmışı ve fazla akıllısından zarar edersin. Maaşlı işin varsa kesinlikle çalışan biri ile evlenmeyin. Kadının en az düşüneni en verimli olanıdır. İtaatkar olur. Koklanmamış gül, birşey görmediği için beklentisi çok büyük olmaz. Tabi gidipde çok kalın kafalı biri ilede evlenmeyin.
    Dindar kadınlarda itaatkar olur çünkü bunun bilincine varmayı öğrenmiştir. Dindar kızları terch edebilirsiniz.
    Evlendiğinizde ne kadar narin ve halanlar olursanız o kadar çok saygı görürsünüz unutmayın. Herşey yatak odası değil. Hergün köşe kapmaca oynamazsınız zaten. Sorusu olan takıntısı olan yazsın cevaplamaya çalışırım.

    hocam neden çalışan kadınla evlenme dedin anlamadım ben. Bu devirde tek maaşla nasıl geçinceksin. Bu konuda başından birşey mi geçti merak ettm çok çünkü daha kız arkadaşım yok bilmem gereken birşey varsa aydınlatırsan bu konuda sevinirim.

    Alıntıları Göster
    hocam neden çalışan kadınla evlenme dedin anlamadım ben. Bu devirde tek maaşla nasıl geçinceksin. Bu konuda başından birşey mi geçti merak ettm çok çünkü daha kız arkadaşım yok bilmem gereken birşey varsa aydınlatırsan bu konuda sevinirim.

    Başımdan birşey geçmedi. Çevremde görüyorum. Çalışan maaşlı kadın, kocasını takmıyor arkadaş! Bu kural haline gelmiş durumda.
    Çünkü sabit geliri var ve kocaya muhtaç değil. Bu nedenle sen sana ben bana demesi kolay oluyor. Tabi istisnalarda olabilir.
    Genel fikrim bu yönde.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.