Şimdi Ara

Bitdefender ile Bilgi Güvenliği üzerine söyleşi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
12.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teknoloji Gündemi'nde bu haftaki konuğumuz Bitdefender'ın Türkiye ithalatçısı Kavi'nin Genel Müdürü Cüneyt Kavi. Kendisiyle veri güvenliği üzerine konuşuyoruz.





  • Tebrikler Mesut abi çok güzel olmuş hacker tiplemesini çok iyi anlatmışsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semidos -- 14 Ocak 2010; 16:10:01 >
  • Hoş bir sohbet olmuş..
  • Teşekkür ederiz. Güzel bir sohbet.
  • kim ne derse desin kis antivir in tillahıdır kralıdır.1 yıl kullandım biti pcdeki virleri temizlemiyor sadece netten bulaşmayı önlüyor.
  • "hacker" kavramını doğru açıkladığını kabul etmek pek de olası değil. hacker olmanın bir duruşu ve felsefesi vardır; linus torvalds, bill joy, steve wozniak vb isimler örnek olarak gösterilebilir. "zarar veren hacker" tiplemesini ve diğerlerini "cracker" diye adlandırmak ya da başka bir isimle tanımlamak yerinde olacaktır.
    bu şekilde kullanmaktan dolayı "hacker" kavramı hayatımıza çok kötü birşey olarak yerleşti..
  • Tebrikler Mesut kardeşgüzel olmuş
  • Güzel söyleşi, Bitdefender 2010 versiyonları ile çok başarılı antivirüs ve güvenlik yazılımları üretmiş, sistemi kasmayan ürünler. Uzun zamandır kullanıyorum ve sistemime bulaşabilen bir virüs henüz görmedim.
  • mesut bey yaka mikrofonu kullanın masanın altına koymuşsunuz gene ses boğuk :))))
  • bitdefender8'den beri kullandığım antivirüs çok da memnunum. Söyleşi için teşekkürler Mesut Bey
  • 2008 versiyonundan itibaren kullandım bitdefender'i, gerçekten başarılı yazılımlar, herhangi bir zararlı yazılım bilgisayarıma giremedi şu ana kadar. Bence şu anda piyasadaki en iyi antivirüslerden biri.
  • Sezgisel taraması Norton antivirüs kadar iyi sayılmaz. BitDefender lisansı kırılmış olarak kullanan çok gördüm. Para vermek çoğu kişinin işine gelmiyor... Gerçi bende yazılıma para vermiyorum. (kötü bi örnek mi oldum yoksa)!..
  • Bitdefenderin HIVE ( Heuristic in virtual environment ) sezgisel taraması, bilgisayar içinde sanal bir bilgisayar oluşturarak şüpheli dosyalardaki yeni çıkan virüsleri analiz ederek bulur. Bu konuda hiçbir antivirüsten geri kalır yanı yoktur. Birçoğundan daha iyidir.
  • biraz insanın uykusunu getiriyo ama, paylaşım için teşekkürler.
  • Bitdefenderi 2 seneden beri kullanıyorum çok memnunum Türkiye'de fazla tanınmıyor ama dünyada bir numaralı antivirus yazılımıdır yakalama özelligi koç yüksek daha neten vürüs bulasmandan giriste yakalıyor 5-6 sefer virus uyarıs verdi 2010 ondan baska uyarı almadım çok dengeli çalısyor ama biraz pc güç tuketiyor yani agır diyebiliriz tabiki dusuk pcler için diyorum ben core 2 2.66 hz islemci var hiç sorum yok guclu islemci ama p4 2.4 ise nod32 buyuk fark tabiki işlemci %15 kadar cıkıyor buda oyunda oyunun kasmasına neden oluyor ama nod32 indirdigim muzuk dosyasınıda çalmıyan bir dosya vardı nod32 onu kaçırdı bende niye çalıyor diyorum sarkının bozuk oldunu sandım ama yeni pc bitdefender vurus oldunu algıladı hemen sildi farkı bu zaten ya kaspersky yada bitdefender kullancan ama kaspersky korsan fazla kullandırmıyor ama bitdefender buna izin veriyor kendini gelistirmek için çunku bizimgibi amator kullanıcılara ihtiyacı var çıkan vurusten haberder olmak için yok paralı kullanıcılara ve sirketlere istedi hizmeti sunamaz




  • Bende 1 yıllık BitDefender Antivirüs 2010 satın alacağım.Çok güzel bir antivirüs.
  • @denizckosar Bu ayrımın farkında olan birini görebilmekten mutluluk duydum. (Hele ki burada reklam için çıkarılmış, söz sahibi yapılmış kişisi bile bunu göremezken (veya bilerek görmezlikten gelirken) =] )

    Yaratılan korku toplumu her anlamda sömürülürken sanal ortamlar için en çok kasıtla yanlış kullanılan kelimelerin başında hack kavramı ve "Hacker" kelimesi. Cahil insan kolay korkar ve kolay yönlendirilir (parası/emeği kolay sömürülür).

    Herkes gibi burada ki konuk da hackerlardan korkun bizim yazılımlarımızı alın, korunun (sömürülün) dersini (eminim kendi de içinden gülerek) anlatmış.

    Tabi ki herkes bir uzman seviyesinde olamayacak bir kullanıcı olarak yaşamına devam edecektir ama kimsenin de korkularının üzerinden sömürülmesine izin vermemesi, cahilliklerini yıkmak için doğru kaynaklara başvurması gerekir.

    Bu konu çok uzar, hackerlara asosyal diye bakan bir göz, banka kartları için ağzının suyunun aktığını sanan bir mantık, keşke hack felsefesini anlasa: ulus konya sokaktan aldığı bir çipi programlayıp, nintendo wii'sine monte edip, laser mod yapıp, soft modla usb hdd bağlayıp, arkadaşlarıyla evde kudura kudura o cihazla oyun oynayıp DVD izleyebilecek, internetten radyo dinleyebilecek kadar SOSYAL olsaydı :D

    fazlasına gerek yok : bit defender'a da diğerlerine de ....

    wind0wsu internette güvenle gezdirmek bir tabak bifteği aslanların kafesinde gezdirmek gibi .... windows'u kurun internete çıkarmadan sadece oyun oynamak için kullanın... işiniz, iletişiminiz ve finansal işlemleriniz için bırakın wind0wsu anca oyunlar için offline olarak bilemediniz mecbur kaldığınız yazılımlar için bir emulatör gibi kullanın (sanallaştırma/unity).

    :) Dertliymişim baya burada çıktı acısı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THeRioN -- 15 Ocak 2010; 21:56:46 >




  • eskiden kullanıordumda kasıordu snki 4ever Eset :D
  • sağ taraftaki bitdefender reklamı da gözlerden kaçmadı :)
  • cuneyt kaviye teşekkürler ne güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.