Şimdi Ara

Cep Telefonu ve Aksesuarları bölümü için AÇIKLAMALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • başlık açmadan önce ya da mesaj atmadan önce

    * acaba daha önce bu tip konular forumda konuşuldu mu ?
    * yazdığım bu mesaj diğer üyelere yardımcı olabilecek mi ?

    diye düşündüğümüzde aslında bölüm içersinde ne kadar geyik-boş-gereksiz mesaj olduğunu görmekteyiz.sizlerden ricam forumun arama özelliğini mümkün olduğunca fazla kullanmanız ve yine aynı bağlamda atılan mesajların konu dışı-gereksiz olmamasıdır.


    amacı mesaj sayısı olan üyelerimiz kendi kendilerini kandırmakla birlikte attığı her mesajla diğer üyelerin zamanını çalmaktadır.

    unutulmamalıdır ki yeri çok farklı olan birçok teğmen-yüzbaşı-çavuş rütbeli üyelerimiz nice binbaşı gibi yüksek rütbeli kişilerden fazla saygı görmektedir.

    sizlerden ricam ne kadar bilgiyi paylaşırsak forum için o kadar iyi olacaktır.geyik-konu dışı mesajların yeri bellidir.bu tür mesajlar şikayet edildiği sürece kesinlikle müdahale edilecektir.(bir şikayet mesajı ort.4 saniyenizi alır)


    ayrıca herkes kendi kendinin mod u olursa sorun kalmayacağı kanaatindeyim.şimdi objektif bakma zamanı.bugun cep tel. bölümü için yapılan şikayetlerin hangisinde sizin geyik mesajlarınız yok

    forumu seviyorsak ve daha iyi olmasını istiyorsak şikayet mekanizmasını kullanalım.



    not :arkadaşlar moderatörleri adminler seçiyor.moderatörlük için başvurmuyorsunuz.attığınız mesajlar sizin için bir cv teşkil ediyor.bu yüzden lütfen başlık açmayalım







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.