Şimdi Ara

Nokia 5800 v40 Beklentilerinizi Karsiladi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia'nin 5800 icin cikardigi yeni versiyon 40.0.005 beklentilerinizi karsiladi mi?
    Ilk izlenimleriniz, memnuniyet ve sizin icin hayal kirikligi olan seyleri paylasalim..

Ilk yorum benden ks ozelligi mevcut olmasina ragmen niye yaptigin isi yarim birakirsin, bir uygulamayi bir telefonun icine dahil ediyorsan her yerinde kullanabilmeliyiz diye dusunuyorum..

• Bunun için bir konu var zaten..
    Beğendiniz mi beğenmediniz mi diye bir konu açmanın lüzmü yok hele 5800 konuları sayesinde ortalık çöplüğe dönmüşken..
  • V40 ÇIKTIMI BEYLERR
  • Ne bekliyorsunki bi güncellemeden. Bunları koyduguna dua et sen. Sadece kamera, hoparlör ve kulaklık seslerinde iyileştirme yapıp ta surebilirdi yeni yazılımı. Güncelleme ile HTC hero olmasını falanmı bekliyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

Bunun için bir konu var zaten..
    Beğendiniz mi beğenmediniz mi diye bir konu açmanın lüzmü yok hele 5800 konuları sayesinde ortalık çöplüğe dönmüşken..

v40 yukleyip bunun hakkinda gorusleri sorgulamak icin acilmis herhangi bir konu basligi yok, ana baslikta herkes kendi sorunu ile mesgul, katilip katilmamak zaten keyfi, amac nedir? Dusuncen varsa konu ile ilgili paylasirsin, yoksa sivrilmenin anlami yok.. basligin amacini v40 versiyonu sorgulamak ona gore yorum yaparsan sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: k10t

quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

Bunun için bir konu var zaten..

v40 yukleyip bunun hakkinda gorusleri sorgulamak icin acilmis herhangi bir konu basligi yok, ana baslikta herkes kendi sorunu ile mesgul, katilip katilmamak zaten keyfi, amac nedir? Dusuncen varsa konu ile ilgili paylasirsin, yoksa sivrilmenin anlami yok.. basligin amacini v40 versiyonu sorgulamak ona gore yorum yaparsan sevinirim..

V40 ile ilgili bir başlık var diyorum size ise 5800'ın ana başlığından bahsediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Ne bekliyorsunki bi güncellemeden. Bunları koyduguna dua et sen. Sadece kamera, hoparlör ve kulaklık seslerinde iyileştirme yapıp ta surebilirdi yeni yazılımı. Güncelleme ile HTC hero olmasını falanmı bekliyorsun...

ben zaten kendi gorusumu belirttim herkesin bi beklentisi vardi elbet, sen tatmin olmusa benziyorsun demek ki senin acindan bir problem yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L925 mi htc one mi??
    12 yıl önce açıldı
    YENİ LUMİA 520
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu Kinetic Scroll özelliği nedir ne işe yarar...
  • @Alfren

Luzumsuz goruyorsan sikayet et silinsin, elimden gelen baska birsey yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: k10t

quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Ne bekliyorsunki bi güncellemeden. Bunları koyduguna dua et sen. Sadece kamera, hoparlör ve kulaklık seslerinde iyileştirme yapıp ta surebilirdi yeni yazılımı. Güncelleme ile HTC hero olmasını falanmı bekliyorsun...

ben zaten kendi gorusumu belirttim herkesin bi beklentisi vardi elbet, sen tatmin olmusa benziyorsun demek ki senin acindan bir problem yok..

Doğru diyorsun ben tatmin oldum. Peki sen neden kinetic scrolling her menude uygulanmadığı için neşterle ciğerlerini parçalamıyorsun, yada N97 homescreen gelmediği için intihar edebilirsin mesela...
  • @MajestiC

Terbiyesizlik yapmayacagim, ergenlikte olur boyle seyler deyip gececegim..
  • harbiden
    menu içinde neden kullandırtmamışlar KS
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.