Şimdi Ara

5800 Opera Klavyesini Her Yerde Kullanma =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar program çince telefonumuza atıp yüklüyoruz sonra telefonumuzu yeniden başlatıyoruz. Sonra klavyenin devreye girmesi gereken heryerde opera'nın klavyesi devreye giriyor otomatikmen :) Unsigned'dir yüklemeden önce sertifikalandırın

Bu arada ben yükledim çok güzel çalışıyor

5800 Opera Klavyesini Her Yerde Kullanma =)

http://ul.to/inxk8b

alternatif :http://rapidshare.com/files/334661966/DayHand_Input_by_Mr._Milk_unsigned_6.2.0017_r2.sis.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 13 Ocak 2010; 15:52:41 >

• Güzelmiş. :)
  • arkadaslar deneyen war mı bunu?
  • Yüklemeden önce sertifikalandırma nasıl acaba ?
  • Telefonu kırmadan nasıl sertifika olayını halledebilirim? Bide tarihi geri almadan.
  • Bi konu açıp kayboluyorsunuz... Bi cevap verin yahu sertifika olayını telefonu kırmadan nasıl yapıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacTavish

Bi konu açıp kayboluyorsunuz... Bi cevap verin yahu sertifika olayını telefonu kırmadan nasıl yapıcaz?

Başka bir yolu yok..
    Opda'dan sertifika almak zorundasınız.. Onun dışındaki yöntemlerin hiçbiri işe yaramıyor boşu boşuna araştırmayın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonu kırınca güvenlik tamamen devredışı kalıyor filan deniyordu. Sağlıklı bir şey mi kırmak telefonu? Ne gibi eksileri var?
  • Türkçe karakterler ne olacak ???
  • quote:

Telefonu kırınca güvenlik tamamen devredışı kalıyor filan deniyordu. Sağlıklı bir şey mi kırmak telefonu? Ne gibi eksileri var?

Hayır telefon güvenliğiyle alakalı en ufak bir konu dahi yok...
    Sadece Opda'dan sertifika aldığınızda telefonun Imei numarasını vermek durumunda kalıyorsunuz buda acaba sakat mıdır değilmidir tartışması vardı.. Sonuç olarak bugüne kadar kimse bir sorun yaşamadı..

Almanız iyi olur zira sertifikasız bir 5800 benzini olmayan arabaya benziyor..
  • orjinal klabyesini benden başka seven yokmu ya
    Ben alıstıgımdanmıdır nedir operanın klavyesini rahat kullanamıyorum
  • Buarada yükledim açıp kapattım ama hiçbirdeğişiklik yok..
    Yükledikten sonra başka birşey mi yapılması gerekiyor klavyenin gelmesi için?
  • Peki o zaman ben telefonu kırayım :) (Zaten kırmıştım üstüne oturarak, yarın servisten gelicek, ben sertifikasınıda alayım )
  • quote:

Peki o zaman ben telefonu kırayım :) (Zaten kırmıştım üstüne oturarak, yarın servisten gelicek, ben sertifikasınıda alayım )

Ha bu arada ne kadar masraf çıktı servisten?
  • sertifika olayi heryerde var zaten

beni ilgilendiren konuya gelince, yukledikten sonra telefonu kapatip acin baska hicbisey yapmaniza gerek yok

klavye programi cince ama programa hic girmenize gerek yok devreye giren klavye ingilizce zaten.türkçe karakter destegi yok sanirim
  • quote:

Peki o zaman ben telefonu kırayım :) (Zaten kırmıştım üstüne oturarak, yarın servisten gelicek, ben sertifikasınıda alayım )

ben iç ekranı çatlatıp 80 lira vermiştim siz ne akdar evrdiniz acaba?
  • ilk yükledigimde bende de cikmamisti kaldirip tekrar yukledim duzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

110 liraya yapıcaz dediler. Önündeki dokunmatik plastik sistemdede hafif bir yamulma var. Eğer rahatsız ederse 65 liraya o parçayı alıp serviste taktırtacağım. 175 lira yapıcak max.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

110 liraya yapıcaz dediler. Önündeki dokunmatik plastik sistemdede hafif bir yamulma var. Eğer rahatsız ederse 65 liraya o parçayı alıp serviste taktırtacağım. 175 lira yapıcak max.

İyimiş baya..
    Ben dedim rahat 250 falan isterler diye..

Bu arada klavye halloldu çokta güzel oldu.. Taviye ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.