Şimdi Ara

Samsung'dan akıllı telefonlar için 64GB kapasiteli mobil bellek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Dünyanın en büyük DRAM üreticilerinden Samsung, akıllı telefonlar için 64GB kapasiteli mobil bellek hazırladı. 30nm üretim teknolojisiyle geliştirdiği 4GB kapasiteli çiplerin 16 tanesini, yine kendi geliştirdiği bellek kontrolcüsüyle tek bir pakette sunan Samsung, uzunluğu 0.06-inç'in altında uzunluğa sahip rekor kapasitedeki bellek yongasının, akıllı telefonlarla birlikte mobil internet cihazlarında kullanılacağını açıkladı. Hacimli üretimine Aralık ayında başladığı moviNAND serisi bellek çözümü için gözler Apple ve yeni ürünlerinde. Zira bilindiği üzere Apple, NAND flash pazarında Samsung'un en büyük müşterisi konumunda.


    64GB kapasiteli moviNAND bellek yongasıyla birlikte Samsung, microSDHC ailesini de güncelledi. Çıkartılabilir mobil bellek çözümleri için Samsung, 4GB kapasiteli çiplerin 8 tanesini bir araya getirdiği 32GB kapasiteli microSDHC bellek kartını da duyurdu. Hacimli üretimine Şubat ayında başlanacak 32GB microSHC bellek kartının satışa sunulacağı tarih ise açıklanmadı.









  • Akıllı telefonlar giderek gelişiyor , dizüstü platformu küçülüyor , ikisi ortak noktada buluşacaklar herhalde , netbooklar da iyice gelişecek , yani ileriki günlerde tablet pc , netbook , akıllı telefon karışımı ürünler görebileceğiz herhalde.Performansları da masaüstü bilgisayarlara yetişir artık.
  • akıllı telefonların netbook pazarını bitirmesi gerekirken hala insanlar netbook satın alıyor çoğu telefonda netbook larda yapabileceğiniz herşeyi yapabiliyorsunuz biraz daha pahalı ama aynı zamanda telefon ve kamera,Akıllı telefonlar 3g vb. teknolojilerlerle aynı orantıda ilerliyecek gelişecek toplam pazarın büyük bir bölümünü oluşturacak gibi görünüyor.
  • O küçücük ebatlarda 64GB hafıza yapıyorsunuz 2.5" SSDlere bak bellek miktarlarına bak... Yahu yok mu şu SSDlerde pazar payıda şunları geliştirmiyorsunuz kaldınız şu ufacık tefecik şeylere.. koca SSDnin içinde bundan 100 tane sığar içine bakıyosun 64GB dünyanın parası.. yok ya sinir oldum yine...
  • SSD yaygınlaşcakta.. ucuzlicakta.. herhalde 2 3 yıl soraki yeni PC imde SSD anca olur
  • ilk çıkanlar 32 Mb idi. Daha dün gibi...
  • minnacık şeye kütüphaneler dolusu bilgiyi yükleyebiliyorsun biz nezaman bunlara yetişecez
    elektroniği bunlardan al
    topu bunlardan al
    tüfeği bunlardan al
    bu bir felaket hep tüketenmi olacaz ne zaman üreten olacaz
  • tubitakta bu teknolojinin olduğunu duymuştum. olmasa bile para varsa mühendiste vardır. ilk araba devrim de cumhurbaşkanının isteği ile yapılmıştı vede 3-5 ay içinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.