Ürün Fransadan Getirtilmiştir.navigasyon,mp3 ,dvd video,usb den mp3 çalma film izleme ,dahili telefon ,bluetoth, orjinal 308 cc,3008 ,308 in kendi orjinal parçasıdır.yeni ürün dür çizik dahi yoktur.resimleri aşağıdaki link te mevcuttur
arkadaşlar bu ürünü satmaktan vazgectim kendi aracıma taktım ilgilenenler için aynı link te rt4 ilanım var ayrıca gitti gidiyora koydum rt4 diye aratırsanız bulabilirsiniz
bu aleti navigasyon olmayan modele nasıl monte ediyosun peki abi?bizim modelde ön göğüste açık yer mevcut deil ondan soruyorum??
hocam ben montaj yapmıyorum ama topladığım bilgilere göre ön konsol un klima hava ızgarasının arkasından kesiliyor ve ekran monte ediliyor yurt dışından sordum arkadaşa tabi onu alan arkadaş karar verecek
Kendi aracınıza nasıl taktınız ki bu ürünü. Ekranın takılması için göğüsün değişmesi gerekiyor!!!
hoca ben kendi aracıma takmadım sadece takılabilirliğini araştırdım 308 lerde küçük monochrom ekran geliyor zaten teyp ünitesi direk oturuyor yerine socket bile değiştirmiyorsun direk takıyorsun herşey aktif bir şekilde çalışıyor sadece alan arkadaş o küçük ekranın kabartılı yerini kesecek direk oturtacak ekranı zaten altında bu alt yapı varmış montaj şeması ve bütün montaj kabloları mevcut sadece düzgün bir işçilikle o ekranı monte ettireceksin kesildimi orda iz kalmayacakmı diyeceksin yada ekranın kenarında kesik kalmayacakmı diyeceksin ekran monte edildiği zaman üstünde bir tane de çerçeve var direk ekranın üstüne oturuyor ha ben göğsünü kestirmem diyorsan tabiki yeni bir göğüs alacaksın oda senin tercihin onun fiyatını araştırmadım ama bu üründen türkiye de bir eşi benzeride yok fransa da opsiyonel fiyatı bile 3900 euro ben 2000 lira ya getirttim 2500 de satılık ettim bende 407 var 3008 almayı düşünüyorsum vazgeçtim ve satmaya karar verdim