Şimdi Ara

LG bu yıl 140 milyon telefon satmayı hedefliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • LCD TV pazarında Samsung'u geride bırakmayı planlayan LG için 2010 adeta hedeflerin yılı olacak. Zira gelen yeni bilgilere göre Güney Kore merkezli elektronik devi 140 milyon telefon satmayı hedefliyor. 2009 ile kıyaslandığında satışlarına %20 artış hedefi koyan firmanın öncelikli pazarları ise Kore ve Kuzey Amerika olacak. Yenilikçi ve özelleştirilmiş telefonların arkasındaki isim olarak anılmak isteyen firmanın, yılın ilk yarısı için dokunmatik ekranlı telefonlarla ilk defa tanışacak kullanıcılar için kolay kullanımlı modeller, yılın ikinci yarısında ise üst sınıfı hedef alan ve gelişmiş özelliklerle donatılan özel modeller tanıtacak.


    Nokia ve Samsung'un arkasından dünyanın üçüncü büyük cep telefonu üreticisi olan LG, agresif büyümesinde akıllı telefonlardaki talep artışının büyük rol oynayacağını belirtiyor.








  • LG kullanıyorum cep telefonu olarak , LG gerçekten mobil ürünlerde çok iyi ama nedense ülkemizde çok LG kullanan yok , yani kullanıcıyla arasındaki mesafe biraz açık , bunu da kapatırsa kendileri adına çok iyi olacaktır.
  • Nedeni ise Samsungun 5-6 sene öncesinde Türkiyenin en ücra köşelerinde bile 1000 dk bedava kampanyası ile Tüm türkcell mağazalarında e250 tarzı bir model satmamış olması. Önce böyle bir kampanya ile zararına telefonları satarak herkes'te kullanım oranını bilinirliğini cep telefonu ile LG markasını yanyana getirme amacını gütmesi lazım... yoksa belirli bir kitleden daha fazlasına ulaşamayacaklar.Bunun kıpranışlarını gördük. KF700 Bimeks'te 70'den 350 ye fiyatı indiriilip satıldı ve sonra, KM735 TT ile kampanyada satılmakta hala, bu tarz kampanyalara çok daha fazla ihtiyacı var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 13 Ocak 2010; 15:11:51 >
  • O 140 milyondan birini de ben almış oldum :D LG bence elektronik ve mobil ürünler pazarında kaliteli bir firma ancak Türkiye'ye ürünlerini geç getirmesi insanları kızdırabiliyor ve kampanya eksikliği başlı başına hata.LG bunları aştığı zaman Türkiye'de de büyük bir pazara sahip olacaktır..
  • LG cep telefonu ve LCD tv toplamını açıklamış sanırım
  • ben rakamları düşüren firma bilmiyorum, ama acaip artıran sonra da gümleyen çok biliyorum. kaynak: USA (kriz başlangıcı).
  • LG kullanan baska markaya donmez zaten..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 17 Ocak 2010; 18:52:12 >
  • Samsung-LG nokia yı alt edip ilk 2 ye yerleşebilir

    Koreliler her alanda show yapıyor gerçekten ...
  • arena çok beğendiğim bi modeldi gerçekten ama renoir gibi cihazın tr ye gelmemesi büyük eksiklik oldu. onun tarzındaki cihazları tüm dünya ile birlikte tr de de satısa sunsalar çok rahat satış yaparlar..
  • hedefleri guzelde bu alanda sadece en iyi onlar degil ki appele, noika, samsung gibi markalarda cok guzel telefonlar cikartiyorlar
  • nokia da güzel bir kampanya ile ülkemize giriş yapmıştı.5110du hatta modeli.Gazeteden kupon biriktirip 5110 alan tanıdıklarım vardı.
    Bunun dışında nokia zaten güzel bir markadır.bu konuda fazla tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mertcan.

    LG kullanıyorum cep telefonu olarak , LG gerçekten mobil ürünlerde çok iyi ama nedense ülkemizde çok LG kullanan yok , yani kullanıcıyla arasındaki mesafe biraz açık , bunu da kapatırsa kendileri adına çok iyi olacaktır.

    lg apollo çıkarsa çok can yakar bu lg
  • İphone veya ipod touch U kullanan bilir. Lg dokunmatik ekran isini yapamıyor . Yazılım sorunlarida var. Or: mesajı yazıyorsun silme tuşu ekranda değil de normal tuş ? Nasıl bir akildir bu
  • İyi iş çıkarmışlar alırken seçeneklere koymak lazım bu kadar insan ne bulmuş lgde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samsunlusemih

    İphone veya ipod touch U kullanan bilir. Lg dokunmatik ekran isini yapamıyor . Yazılım sorunlarida var. Or: mesajı yazıyorsun silme tuşu ekranda değil de normal tuş ? Nasıl bir akildir bu


    Bir lg gormusunuz ona gore yorumluyorsunuz..
    Dediginiz ozellik aklima gelen viewty'de mevcut.. Yalniz lg hic tusu olmayan telefonda uretti. Ornegin renoir'de silme isi ekrandan yapiliyor..
    Ayrica multitouch ozellikli ikinci telefondur lg.. softwaresi iyidir kotudur tartisilir.. Yalniz size her olanagi tanimis bir softwaresi var.
    Softwareye takilmaniza gerek yok. Begenmediyseniz lg'de nitekim androidlide modeller var.. Android kullanin bakalim.. Farki anlarsiniz..
  • aşdım alıcam son lg.mide aldım daha lg.mi tövbeler olsun yazılım konusunda sony ericssonun çok çok gerisinde lg renoir kullanıyorum vievty.den sonra lanet okumustum bu firmaya 2.bi kez gene hayal kırıklıgı tam anlamıyla :)

    kamerası güzel ekranı iyi sayılır baglantısı falan ama kanser ediyor adamı modem secip resetlemesi uyuz etti beni :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.