Şimdi Ara

Nu DKC001: Netbook'lar için DVD sürücü, disk kutusu ve soğutucu tek bir cihazda!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Asus'un Eee PC 700 modelini duyurmasıyla 2007 sonlarında doğru hayatımıza giren ve sadece 2009 yılında 35 milyon adet satıldığı tahmin edilen netbook'ların hızlı yükselişi, segmentin yaratıcılarından birisi olan Intel'e göre 2013 yılına kadar devam edecek. Marka ve model çeşitliliğinin sürekli arttığı pazarda, kullanıcıların farklı ihtiyaçları için bugün hem tasarım hem de özellik anlamında çok sayıda netbook modeline ulaşabiliyor.


    Yüksek performanstan öte taşınabilirliğin ön planda olduğu netbook'ların neredeyse tamamına yakınında optik sürücü bulunmuyor. Öte taraftan ikinci bir sabit disk kullanımına da olanak tanımayan ve genişleme olanakları sınırlı olan netbook'ları günlük hayatının vageçilmezi olarak yanından ayırmayan kullanıcıların, efektif kullanım için başta harici sürücü olmak üzere yer yer diğer bazı donanımlara ihtiyaç duyduğunu da görüyoruz.


    Optik disk üreticileri tarafından netbook'lar için hazırlanan harici sürücü alternatifleri bulunsa da bunların bir kısmını ülkemizde bulmak zor olduğu gibi sadece sürücü kullanımı diğer ihtiyaçların karşılanmasında yeterli gelmeyebiliyor. Ancak Nu firması tarafından hazırlanan yeni bir "hepsi bir arada" çözüm, netbook kullanıcılarının gereksinim duyduğu hemen hemen tüm ihtiyaçları karşılayacak gibi görünüyor.


    Nu firması tarafından hazırlanan DKC001 isimli yeni çözüm, netbook'lar için hem bir soğutucu, hem bir optik sürücü, hem biri harici disk kutusu hem de bir USB çoklayıcı görevi görüyor. 260 x 200 x 44,8mm boyutlarında ve 700 gram ağırlığında olan Nu DKC001, 8-inç ve 11-inç arasında marka bağımsız tüm netbook'larla kullanılabiliyor. Üzerindeki fan kontrol butonuyla kapatılabilen cihazda iki adet USB portuna yer veriliyor.


    Nu DKC001, Türkiye'de 125$+KDV'lik tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla satışa sunuluyor, ürün hakkında detaylara buradan ulaşabilirsiniz.









  • super urun.
  • bu ürünün birde 17" kadar desteği olan modeli olursa çok daha iyi olur
  • Fonksiyonel bir ürün olmuş..
  • Mükemmel bir ürün olmuş bence , hem çok satar , hem de çok kullanışlı , ayrıca farklı çeşitleri filan da çıkarsa çok iyi olur , gerçekten yararlı bir projeyi hayata geçirmişler.
  • 2 tane alınca bir netbook parasına denk geliyor. Uçmuşlar. 115 TL harici ince DVD yazıcı, 25 TL 15 cm fanlı soğutucu, 10 TL de çoklayıcı desen 150 TL eder. Bir arada olunca %50 katlanıyor fiyat demek ki. Aradaki fiyatla boş HDD kutusu yerine, 160 GB'lik bir harici ya da 250 GB'lik dahili HDD alınabilir. Ya da başka şeyler...
  • Gerçekten çok kullanışlı olmuş. Ama fiyat olarak biraz yüksek...
  • güzel gerçekten, alabilenler için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.