Şimdi Ara

----------VERİ KURTARMA HAYAT MEMAT MESELESİ--------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şimdi acil bır durum var fotoğraf makinasına çekilen fotoğraflar yanlış bır tuşa basılıp delete all denıldı ve hepsı gıttı sımdı bu hafıza kartındakı ve makınanın kendı

hafızasındakı sılınen bu fotografları gerı getırmenın bır yolu varmı

pc de harddıste oluyor tonla program var ama SD card tada yenıden gerı getırme oluyormu oluyorsa acık bir sekılde anlatmanızı rica edecem

Makina bu bılgı vereceklere lazım olabılır
    http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1841/show.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 11 Mayıs 2010; 13:19:08 >

• Üstüne veri kaydetmemişseniz rahat olun, recovery programlarıyla geri alabilirsiniz...

Şahsen "recover my files" programını kullanıyorum.
  • @PlutosDaddy,
    Rapid' de son versiyonu buldum ama indirmek ne demek, lanet olsun 10 defa indirmeyle sınırlandırmış salatalıklar, premium üyelik istiyorlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Üstüne veri kaydetmemişseniz rahat olun, recovery programlarıyla geri alabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: baxı

merhaba arkadaşlar şimdi acil bır durum var fotoğraf makinasına çekilen fotoğraflar yanlış bır tuşa basılıp delete all denıldı ve hepsı gıttı sımdı bu hafıza kartındakı ve makınanın kendı

hafızasındakı sılınen bu fotografları gerı getırmenın bır yolu varmı

pc de harddıste oluyor tonla program var ama SD card tada yenıden gerı getırme oluyormu oluyorsa acık bir sekılde anlatmanızı rica edecem

Makina bu bılgı vereceklere lazım olabılır
    http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1841/show.html

ARKADASLAR COK ONEMLI NİŞAN FOTOĞRAFLARI HEPSİ GİTTİ YARDIMCI OLURSANIZ COK IYI OLUR MUTLAKA BU ISIN PİRLERI BOS GECMESIN

geçmiş olsun pc'de olsaydı recover my files programını yukleyip çözebilirdin.fakat resimleri foto makinasında sildiğin için kartı pc'ye taksan dahi resimler bilgisayarda geri dönüşüm kutusundan silinmediği için internet üstünden resimlere ulaşamazsın.

makinanın hafızasın'dan ve karttan sildiğin için zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 11 Ocak 2010; 23:58:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bipekkan

@PlutosDaddy,
    Rapid' de son versiyonu buldum ama indirmek ne demek, lanet olsun 10 defa indirmeyle sınırlandırmış salatalıklar, premium üyelik istiyorlar.
    quote:

Üstüne veri kaydetmemişseniz rahat olun, recovery programlarıyla geri alabilirsiniz...

bende premium var isterseniz adresi verin başka bir yere upload edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

...

geçmiş olsun pc'de olsaydı recover my files programını yukleyip çözebilirdin.fakat resimleri foto makinasında sildiğin için kartı pc'ye taksan dahi resimler bilgisayarda geri dönüşüm kutusundan silinmediği için internet üstünden resimlere ulaşamazsın.

Geçen hafta bir arkadaşın kartından verileri geri aldım, kameradan formatlanmıştı?

• pmle rapid olmayan linkler verildi.. umarım kurtarabilir..

edit: kelime hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 12 Ocak 2010; 1:57:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seks yapmak nasıl bir duygu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üstüne resim cekilmemişse birsey olmaz..karttan ben kac foto kurtardım.. hafına kartına sakın birsey kaydetmeyin ve arkadaşların önerdiği programları kullanın işe yaryor.. içiniz rahat olsun..
  • Sistem temizlik Araçlarından tanıdığımız CCleaner'ın (
    ) bir de veri kurtarma programı var. Gayette başarılı. Üstelik free. Tavsiye ederim.

Recuva Download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 12 Ocak 2010; 2:34:17 >

• üstüne fotograf çekimi yapmayın, kartı hiç kullanmayın. bazı arkadaşlar pc de olsa recovery my files kullanabilirdin demiş ama zaten onu kullanabilirsin, tek ihtiyacın bir hafıza kartı okuyucusu, bilgisayarında vardır belki ya da 3-5 liraya alabilirsin, onla dene bence, ben de çevirmiştim windows'un görmediği içerikleri onla kurtarmıştım
  • recover my files herşeyden kurtarabiliyor diye biliyorum,sadece hdd den değil
    ben de kullanmıştım çünkü
  • Teşekkürler @Peerless_1, Google' den bulmuştum ancak adresi hatırlayamıyorum Arayıp PM' den göndereceğim.
    quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

quote:

Orijinalden alıntı: bipekkan

@PlutosDaddy,
    quote:

bende premium var isterseniz adresi verin başka bir yere upload edebilirim

• Arkadaslar cok teşekkurler cevaplar ıcın oncelıkle makıne su an bende degıl bu aksam bu dedıklerınızı denicem ancak soyle kotu bır haber aldım uzerıne resım cekmısler

30-40 arası bır fıtograf vardı ıcınde onemlı olan sılındıkten sonra 17 tane galıba foto cekılmıs bu sımdı basta cekılen 17 fotonun gıttıgı anlamınamı gelıyor yoksa hepsımı gıttı bu arada card okuyucum var makınayı alınca denıcem ama bilmiyorum umidim kalmadı pek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

...

Geçen hafta bir arkadaşın kartından verileri geri aldım, kameradan formatlanmıştı?

PlutosDaddy kart kamera veya foto makinasındayken format atıldığı zaman recover my files porogramı veya başka bir programla
    veri veya foto kurtarmayı bize'de detaylı anlat biz'de öğrenelim.

• Silinme sonrası üstüne yeniden veri yazılması çok büyük hata, geçmiş olsun... Size önereceğim program "PhotoRescue Advanced 2.1"... Kartı bu programları denemeden önce "read-only" ayarına alınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkog -- 12 Ocak 2010; 11:27:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkog

Silinme sonrası üstüne yeniden veri yazılması çok büyük hata, geçmiş olsun... Size önereceğim program "PhotoRescue Advanced 2.1"... Kartı bu programları denemeden önce "read-only" ayarına alınız..

evet dogru dıyorsunda benım sılınmedende yenı fotodanda sonradan haberım oldu ılk tepkım zaten sakın kullanmayın makınayı artık dı ama olan o zamana kadar omustu bakalım aksama ugrasacaz
  • sonucunu bekliyoruz.
  • isteyen arkadaşlar pm göndersin lütfen.. rapid olmayan recover my files program linklerini gönderebilirim.. başka programlarda isterseniz çekinmeyin..
  • Arkadaşlar recovery my files ile kurtarabilirsiniz sanıyodum.
    pc ye format atsanız dahi kurturıyor bizzat denedim,başarılı.
    yalnız programı lisanslı yapmayı unutmayın.
    hafıza kartlarında hiç denemedim ama sanıyorum
    ondada rahatlıkla kurturır.
  • UFAK BİR NOT-UYARI:
    Yeni aldığınız hafıza kartlarını hangi makina ile kullanacaksanız ilk önce o makinanın menüsünden FORMAT atın. Yoksa zaman zaman veri kayıpları kaçınılmaz oluyor. Hafıza kartı makina değiştirecekse kayıtları PC' ye attıktan sonra tekrar yeni makinadan format atın.....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.