birbirlerine göre ters yönde dönen (jet motorlarındaki gibi) çiftli 12cm fan var bu sistemin ses durumları hakkında bilgisi olan ? eminim en fazla cfm si olan fan sistemlerinden biridir.¿
sürekli yanımızda taşımamız gereken başka hangi tek bir cihazda bu kadar teferruat ve kullanışlı özellikler birarada bu kadar uygun bir fiyata sunuluyor ? çok uzun zamandır tek bir cihazda: NOKIA N95 8GB !
birbirlerine göre ters dönerek düşük devir / gürültü olayı baya mantıklı geliyor bana da.
o yüzden sordumdu.. acaba kendimiz boş bir cd yi muntazam bir şekilde keserek yapamazmıyız böyle bir fan çonuçta biraz el becerisi ve titizlik gerektiriyor sadece ??
sürekli yanımızda taşımamız gereken başka hangi tek bir cihazda bu kadar teferruat ve kullanışlı özellikler birarada bu kadar uygun bir fiyata sunuluyor ? çok uzun zamandır tek bir cihazda: NOKIA N95 8GB !
benim bildiğim öndeki uçak motoruna benzeyen şey süs olsun diye koymuşlar asıl fan bunu arkasında öndeki süsün soğutmaya bi etkisi yok diye biliyorum asıl soğutmayı yapan onun hemen arkasındaki fan
ön tarafta sadece bir tane (motorlu dönen) fan var diğeri ise sadece hoş bir görüntü vermek içn konmuşş..
bir yararını daha buldum:
o öndeki boşta dönen pervaneyi durdurduğum zaman kasa içindeki sesler dışarı sürekli çıkıyor(daha yoğun..) amma fanı bıraktığım zaman ses azalıyor..sanırım içerden dışarı çıkan sesi dağıtıyor:
feel ı tek geç hiç süşünme manyak kasıdır kendileri ucuzdur da ayrıca ekstradan 4 tane 8cm yada 1 tane 12cm fan takma olanağın var ayrıca hdd cooler yeri bilem yapmış adamlar
yaa anladıkta o 4 tene bide 12 lik bi tane fan nereye takılıyo göremedimde.............
quote:
Orijinalinden alıntı: Azallan
feel ı tek geç hiç süşünme manyak kasıdır kendileri ucuzdur da ayrıca ekstradan 4 tane 8cm yada 1 tane 12cm fan takma olanağın var ayrıca hdd cooler yeri bilem yapmış adamlar
ayrıca bu kasanın sessiz olduğunu söylemek için kbb ye gitmeye gerek yok..bu kasa gerçekten sessiz..lafım o sesli diyen arkadaşa..bence sen diğier fanlı bileşenleri bi kontrol et..onlardan dır...
l CORE 2 DUO E6300 @ 510*7FSB=3570 MHZ GÜNLÜK (ZORUNA GİDENİN BORUSUNA GİTSİN):P l TT BİG TYPHOON l GİGABYTE DS-3 lG.Skill F2-6400CL4D-2GBHKl POWERCOLOR HD3850 ll NEC-3520A l LG CD-RW 52X32X52 BLACK l SEAGATE ST3500320AS 500GB l TAGAN 2 FORCE 480WATT lSAMSUNG 22'' 2232 l FEEL KASA l
sanırım feel hurracine den bahsetmiyorsun..bendeki hurracine..bunda öyle bir olanak yok..
l CORE 2 DUO E6300 @ 510*7FSB=3570 MHZ GÜNLÜK (ZORUNA GİDENİN BORUSUNA GİTSİN):P l TT BİG TYPHOON l GİGABYTE DS-3 lG.Skill F2-6400CL4D-2GBHKl POWERCOLOR HD3850 ll NEC-3520A l LG CD-RW 52X32X52 BLACK l SEAGATE ST3500320AS 500GB l TAGAN 2 FORCE 480WATT lSAMSUNG 22'' 2232 l FEEL KASA l