@anaconda yan kapaklarin ikisini de aç.plastik baglanti parçaları var on kapaktan kasanın metal iskeletine baglanan sanirim her iki tarafta da 4-5 tane var.onlari parmaginla sikica bastirip yavasca kapagi cek.ben sahsen elimle acamadim.bir pense ile sikistirdim o plastik parcalari.
ayrica onde dista donen fan bende de yammuk yumuk donuyodu actim biraz gevseklik vardi.plastik bir pul koyup boslugu aldim ama yine de sallanti var biraz.sanirim gorunume onem vermiyorsaniz cikarmak en iyisi.
benim eskiden kendini saç kurutma makinası sanan bi kasam vardı. hurricane(artık hurricane 1 demek gerek) aldım ve sessizlik diye bişeyin var olduğunu gördüm.
tip olarakta eskisi daha güzel(tabi bence) ama genede yenisini yakından görünce fikrim değişebilir.
feel 2 nasil gorunusu super toplam 4 tane 120mm fan yeri var onde yanda 2tane arkada1 tane ama ses kullanilabilirlik ve hafiflik durumu nedir bilmiyorum feel1 den cok daha basarili bir kasaymis gibi gozukuyor varsa test eden alan kullanan buraya yazzsin mumkunse.