Şimdi Ara

5800 hafıza dolu uyarısı alıyorum lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
44.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uygulama yöneticisine giripyüklü uygulamalara bakıyorum ve silmek istediğim temalar vs.. filan var ama kaldıramıyorum.seçeneklere bastığımda ''hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın ve yeniden deneyin'' diyor tamam diyip tekrar seçenekler diyorum direk hafıza dolu uyarısı veriyor bu seferde. taskman'dan baktığımda açık uygulama yok.hafıza kartının 4.5 gb'ı telefon hafızasınında 46 mb'ı boş. ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin

• bnce garantıye ver en akıllıcası
  • telefona format attım sorun çözüldü.Artık hafıza dolu diyemiyor çünkü çoğu program ve oyunlar silindi ve program yöneticisine alternatif bi program buldum onla daha kolay halledebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

telefona format attım sorun çözüldü.Artık hafıza dolu diyemiyor çünkü çoğu program ve oyunlar silindi ve program yöneticisine alternatif bi program buldum onla daha kolay halledebiliyorum

Arkadaşım aynı uyarıyı bende alıyorum hafıza kartım boş olmasına rağmen.Ama büyük ihtimalle telefon hafızasından dolayı bu uyarıyı veriyor.Belli bi MB nin altına inince falan oluyor galiba.Ben bi ara mesajları telefon hafızasına kaydetmişim mesela o zamanlar çok uyarı vermişti bi kontrol et derim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • evet arkadaşım bende farkettim telefon hafızası belli bir seviyeye gelince uyarı veriyor artık bende fazla yüklenmeyecem telefona fazla kastırmaya gelmiyor alet :)
  • ya beyler bendede sim kart dolu uyarısı veriyo ama sim kartım dolu değil garantiye veriyim mi telefonu
  • Bende de aynı şekilde sim kart hafızası dolu uyarısı veriyor, sim kartımı çıkartıp başka sim kart taktım yine aynı uyarı devam ediyor. Sim kart hafızam dolu değil, bu uyarıdan nasıl kurtulabilirim :(((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5800 size beni bırakın diyo siz farkında degilsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı uyaıyı ben de aldım.. Formatı deneyeceğim !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

5800 size beni bırakın diyo siz farkında degilsiniz

Bu sorun çok basit bir şekilde halloluyor sim kartı falan çıkarmaya gerek yok

Mesajlar>Seçenekler>Sim mesajları
    Ordaki mesajları silin sorun hallolucaktır.Bu yüzden de telefonu bırakmaya hiç gerek yok :D

• quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

Ordaki mesajları silin sorun hallolucaktır.Bu yüzden de telefonu bırakmaya hiç gerek yok :D

hafıza dolu uyarısına bir çözümün varmı formatsız ama yoksa onu bırakacam n8 alacam idareten
  • quote:

Orijinalden alıntı: tragedıe

quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

hafıza dolu uyarısına bir çözümün varmı formatsız ama yoksa onu bırakacam n8 alacam idareten

Ayarlar>Uyg. Yoneticisi>Yüklü uygulamalar>hafıza kartı işareti olmayanlar C: telefon hafızasına kayıtlıdır müzik çalar ve Ovi Store Cllient hariç hepsini silebilirsin hafıza problemi ortadan kalkar bende aynı şekilde

• hafıza dolu-uygulamaları kapatın uyarısı telefonun ram'inden kaynaklanıyor sanırım. program kullanımında ram değeri düşer. o yüzden programları kapatıp kapatın diyor. özellikle internette yüksek boyutlu ve flash içerikli siteleri telefon kaldırmadığı için bu uyarıyı verir.
  • teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için bende bunu arıyordum mesajlar seçenekler sim mesajlarını sildim uyarı vermiyor artık
  • Merhaba ben de aynı hatayi alıyorum sık sık. Sim mesajları boş, telefon hafızasında da 25 mb boş yer var. 1-2 az önce de bu hatayı alıyordum, netten baktım, bir kod girerek telefonu resetleyünce düzelmişti. Sürekli reset mi lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: culudamar

Merhaba ben de aynı hatayi alıyorum sık sık. Sim mesajları boş, telefon hafızasında da 25 mb boş yer var. 1-2 az önce de bu hatayı alıyordum, netten baktım, bir kod girerek telefonu resetleyünce düzelmişti. Sürekli reset mi lazım?

cfw kur olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: >Galatasaray<

quote:

Merhaba ben de aynı hatayi alıyorum sık sık. Sim mesajları boş, telefon hafızasında da 25 mb boş yer var. 1-2 az önce de bu hatayı alıyordum, netten baktım, bir kod girerek telefonu resetleyünce düzelmişti. Sürekli reset mi lazım?

cfw kur olmaz.

Telefonum zaten v60. Başka bir cfw mi kurayim?

• quote:

quote:

quote:

cfw kur olmaz.

Cfw dememden kasıt sunrise,moonligt falan yükle anlamında
  • IninstallKing diye bir program var onu yükle.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

cfw kur olmaz.

Cfw dememden kasıt sunrise,moonligt falan yükle anlamında

Cfw sanırım custom firmware gibi birşey. Biraz inceledim, kullananlar memnun, ama yine de orijinal yazılımın da bir çözümünün olması lazım gibi geliyor bana. Başka çözüm önerisi olan var mi? Cfw kurmayı ilk fırsatta deneyeceğim ama zaman alacak gibi:(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.