Şimdi Ara

@@@@@@@@ADETLİ SATILIK 17VE 19İNÇ SAMSUNG LCD LER BEDAVAYA NERDEYSE @@@@@@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    732 N PLUS SERİSİ :::::::::::::::ADETLİ VAR 125 TL

720 N SERİSİ ::::::::::::::::::::::ADETLİ VAR 125TL

932NPLUS SERİSİ :::::::::::::::::ADETLİ VAR 150 TL

ARKADASLAR MONÜTÖR LER 2, EL DİR .... GARANTİ YOKTUR MONÜTÖRLERDE 150 ADET VARDI EN SON 60 ADET KALDI .... İLGİLENEN ARKADASLARIMIZ
    ,
    0531 425 48 62 TELEFONU ARIYABİLİRLER ..........LCD ANK TESLİMDİR ...ANK DIŞI ALACAK ARKADASLARIMIZ PARASI GÖNDERİLDİKTEN SONRA KARGO YAPILACAKTIR ......

• PM
  • cvblandı pm iniz
  • önce para sonra kargo olayı kesin şart değilse bir de kargo dahil o fiyat olursa ben bir adet 732n plus alabilirim. Saygılar.
  • pm
  • tereddütte kalmanıza gerek yok BRTANA NİCKLİ ARKADASIMIZ ADETLİ ALDI Bİ SIKINTI YOK LCD LERDE GELDİ LCD LERİ DE GÖRDÜ YERİMİZİDE ZATEN EN SON Bİ 30 ADET KALDI 200 ADETTİ GENELL TOPLAM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tweaker

http://forum.donanimhaber.com/m_37755854/tm.htm

+1 bu nedir hocam ozaman ?
  • bu adam dolandırıcı yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil -- 19 Şubat 2010; 12:24:29 >
  • Bu kadar süre cevap vermediğine göre var bi numara
  • ARKADASLAR BU ÜRÜNLER İÇİN ADRES VERİLMİŞ OLUP ARTI TELEFON NUMARALARI VARDIR SONUCUNDA BİR KİŞİ VERİLEN ADRESE GELMEYİP UĞRAŞMAYIP O ADRES BOŞ DİYOR ÇIKIYOR BUDA BİZEMİ MAL OLUYOR ŞİMDİ

0531 425 48 62 TUNA CADDESİ SELÇUK İŞ HANI 8/5 HERHANGİ BİRİNİZ BU ADRESE GELEBİLİRSİNİZ BÖYLE BİR İŞ YERİ VARMIDIR YOKMUDUR BUYRUN GÖRÜN
  • quote:

Orijinalden alıntı: rifki

ARKADASLAR BU ÜRÜNLER İÇİN ADRES VERİLMİŞ OLUP ARTI TELEFON NUMARALARI VARDIR SONUCUNDA BİR KİŞİ VERİLEN ADRESE GELMEYİP UĞRAŞMAYIP O ADRES BOŞ DİYOR ÇIKIYOR BUDA BİZEMİ MAL OLUYOR ŞİMDİ

0531 425 48 62 TUNA CADDESİ SELÇUK İŞ HANI 8/5 HERHANGİ BİRİNİZ BU ADRESE GELEBİLİRSİNİZ BÖYLE BİR İŞ YERİ VARMIDIR YOKMUDUR BUYRUN GÖRÜN

Arkadaşın verdiği adrese bakın:
    TUNA CADDESİ SELÇUK İŞ HANI 8/5
    ama neresi.. belki antalyadır belki malatyadır. kafanıza göre takılın beyler.

Bir ikinci konu, sen milleti oyalıyorsun sen adam gibi satıcı olsan bir kere seni arayan alıcıya, müşteriye geri dönersin. Ben bekledim şahsen geri dönmeni ama dönmedin. Bana telefonda abim monitörleri başka bir yere vermişti parası ödenmedi monitörlerin geri gelmesini bekliyorum demiştin. Binbir türlü bahane.
    Bu marka ve model bir monitörü piyasanın altında inanılmaz düşük bir fiyata satıyorsun hadi ona birşey dediğim yok ta 200 adetten bahsediyorsun koca donanımhaber'den bir kişi çıkıpta almaz mı ya? Kimbilir arayan başka arkadaşlara ne bahaneler ne yalan dolanlar anlatıyorsun.
    Çok merak ettim şu son kalan 30 adet monitörün fotoğraflarını çekip koysana, bir yığın monitör fotoğrafı görmek için sabırsızlanıyorum.

• Beyler,
    Yarın arkadaşım dediği adrese tekrar gidecek ve gittiğinde bu arkadaşı 531. li numarasından arayacak. Eğer arkadaşım yanılıyorsa ki yanıldığını zannetmiyorum bu adreste bir görüşme olur monitörler görülürse herkesin önünde bu arkadaştan özür dileyeceğim ve helallik isteyeceğim.

Saat 11 ile 19 arasında dükkanda olduğunu söyledi bu arkadaş. Ankarada bu adrese yakın olupta monitör almak isteyen arkadaşlardan ricam yarın bu adrese gidip bakmalarıdır. Benim arkadaşım zaten gidecek. Sonuçta monitörler kaliteli ve fiyatı çok uygun.
    Yarın bu işin sonucu ne olacak çok merak ediyorum.

ADRES:
    tuna caddesi inkilap sokak selçuk işhanı 8/5 Sakarya-Kızılay
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf09_55

Beyler,
    Yarın arkadaşım dediği adrese tekrar gidecek ve gittiğinde bu arkadaşı 531. li numarasından arayacak. Eğer arkadaşım yanılıyorsa ki yanıldığını zannetmiyorum bu adreste bir görüşme olur monitörler görülürse herkesin önünde bu arkadaştan özür dileyeceğim ve helallik isteyeceğim.

Saat 11 ile 19 arasında dükkanda olduğunu söyledi bu arkadaş. Ankarada bu adrese yakın olupta monitör almak isteyen arkadaşlardan ricam yarın bu adrese gidip bakmalarıdır. Benim arkadaşım zaten gidecek. Sonuçta monitörler kaliteli ve fiyatı çok uygun.
    Yarın bu işin sonucu ne olacak çok merak ediyorum.

ADRES:
    tuna caddesi inkilap sokak selçuk işhanı 8/5 Sakarya-Kızılay

SAAT 16 31 NE GELEN VAR NE GİDEN VE DE ARAYAN YOK

• BU KADAR HIZLI KARAR VERMEYIN KISILER HAKKINDA..BİR SORUN VARSA ÇOZULUR..BU YUKARIDA DAHA YENI UYE OLAN BİR ÜYENIN DEDİKLERİ YÜZÜNDEN BU ŞEKİLDE KARALAMA YAPMAYIN..BİRİSİ BU ADAMDAN ÜRÜN ALIPTA BOZUKMU ÇIKMIŞ ALDIĞI ÜRÜN..VARSA ÇIKSINDA BİZDE GÖRELİM BİLELİM..HEMEN ÖYLE KARALAMAYIN KİMSEYİ..SOMUT ÖRNEĞİ OLAN BİRİSİ VARSA ÇIKSIN..ADAMLIK ÖĞRETMEYELİM BU SAATTEN SONRA KİMSEYE..SOMUT KANITI OLAN VARSA BİZEDE AÇIKLASIN..
  • Evet,
    Bu ilanın sahibi dolandırıcı değildir, gayet dürüst ve beyfendi bir satıcıdır. Bu arkadaşla ilk görüşmemde bana adresi yanlış vermiştir. Adresi yanlış verdiğini zaten kendiside kabul ediyor. Bu yüzden herkesin huzurunda kendisinden özür diliyorum. Arkadaşım gitti görüştü, monitörlere baktı. En kısa sürede kendisiyle alışverişimiz olacak inşallah.
    Hakkını helal et kardeş ama sonuçta seninde hatan var. Başta adresi düzgün vermiş olsaydın böyle olmayacaktı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.