Şimdi Ara

5800 ! YENİ BİR BAŞLANGIÇ :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün electroworldden 5800 ı teslim aldım .
    Şimdi neler yapmam gerekiyor . Yani neler yüklemem hangi ayarları yapmam gibi
    Ayrıca Wi-fi olayını ve Nokia.com dan ücretsiz şarkı indirme hakkımı nasıl kullanacağımı açıklayabilirmisin
    Bu işlerden pek anlamam daha doğrusu bu kadar iyi telefonum daha önce olmamıştı :)
    Yardımlarınızı bekliyorum...

• Öncelikle panik yapma sakin ol ıssırmaz gönlünce kullan

İlk başta şarjının uzun gitmesi için ekran ışığını kıs , bt wifi vs gibi şarj düşmanlarını kullanmadığın zaman kapalı tut

Forumda oyun program tema konusu var oraya gir aklına yatan uygulamayı indir yükle.
  • Bir tek sen cevap vermişsin saolasın kardeş .
    Ancak sorularıma cevap alamadım :(
  • haritalara gir ekstra bolumunden lisasnlarıma tıkla lisans bulunamadı diyecek güncelle de 7 gün navigasyon lisansı geliyor biraz takılır sonra garmin kurarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScovX

haritalara gir ekstra bolumunden lisasnlarıma tıkla lisans bulunamadı diyecek güncelle de 7 gün navigasyon lisansı geliyor biraz takılır sonra garmin kurarsın

babasın sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Usta sendeki sorunsuz operayı bir yere uplarmısın downloadlayayım.
    Rapid hata veriyor.
    1saattir deniyorum olmadı::(
    Sadece opera değil bana gerekebilecek programları uplarsan sevinirim
    ama rapid e değil usta.
    Bir de bu güncllemee dedikleri olay uygulamalardaki uyg. güncelle yazan şeymi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bu©kethead -- 10 Ocak 2010; 17:03:20 >
  • ben onu telefona direk internetten indirdim yani dosyası yok anlatıyorum.

Wi-fi veya internet paketin varsa

Menü>internet>web>en alttaki tuşların ortasındaki yani git tuşu > google.com gir > arama yerine opera yaz > sitesine gir alta doğru opera mini tarzı şeyler var tıkla > açılan sayfada direk telefona yukleme var tıkla yüklüyüp kuruyor kendisi sanırsam 285 kb dı.
  • Dediğim gibi Güncellemeden kast ettikleri ne .
    Şu uygulamalarda bulunan Uygulamaları güncelle seçeneği mi ?
    Şu anda güncelliyorum uygulamaları ama kastedilen başka birşey mi diye şüphe etmekteyim
  • güncellediğin zaman hatalar yada eksikler giderilmiş olabiliyor.o bölüm kullanışsız yeni surum çıktığında internetten kontrol edebiliyorsun.
  • arkadaslar bu 7 gun deneme kullanımı navigasyonu ben yapamadım.dırek yazıldıgı gıbı bır menu bulamadım onun yerıne benzer bır lısans menusu buldum ama yınede olmadı.guncel dedı ama telefonda hıc harıta yuklu degıl suan.bır de acaba bunu lısanslı olarak nasıl alıp kullanabılırız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLyKaDiRuLeyn

Dediğim gibi Güncellemeden kast ettikleri ne .
    Şu uygulamalarda bulunan Uygulamaları güncelle seçeneği mi ?
    Şu anda güncelliyorum uygulamaları ama kastedilen başka birşey mi diye şüphe etmekteyim

wi-fi ile güncelleme tam yapılamıyormuş bilgisayarına indirip usb ilşe bağlan o şekilde yap bende alalı 1 ay oldu güncellemedim daha msj yavaş bende
  • bence kopya alma ben bi haftadır boğuşuyom telefonla iyi zaman geçirtiyo :D
  • kaça aldınız telefonu..
  • ben bugun 530 ytl + 19 ytl de tekno kask yaptırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.