Şimdi Ara

5800 için yeni bir başlık açılsa nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar sabahtan beri 5800 topiclerindeyim kayboldum gittim. 300 sayfayı geçmiş. hiç birşey bulamıyorum. ilk mesajda toplansaymış keşke önemli şeyler. en azından ilk telefonu alan için güncelleme nasıl yapacağı, program nsıl yükleyip kaldıracağı, telefonda olmazsa olmazsa yazılımlar, şarj için öneriler, seçilmiş temalar falan. ya 1000lerce tema linki var, telefona bir tane bile yükleyemedim :) msn linki dolu site hangisi yeni, hangisi sağlam anlamadım.

yeni bir başlık ve ihtiyaçlar soru cevap şeklinde verilse güzel olur. n79 başlığında benzerini görmüştüm çokta faydalı olmuş.

yeterli bilgim olsa ben yaparım kesinlikle ama 5800 ile daha ilk günüm :)

• bencede açılsa iyi olur foruma sürekli takılanlar hep son sayfaya direk geçiyor :D
  • 1- mesela merak ettiğim bir diğer konu ekranı ve telefonu korumak için tavsieye edeceğiniz bir koruma kılıfı falan varmı? hb da buldum bir tane oda 20 tl civarı. bilmiyorum değer mi?

2- facebooktaki videoları izleyemiyorum, 5800 ana başlığında bu konu çok geçyor ama çözüm ile ilgili bana denk gelen mesaj olmadı, kaç sayfa okudum inanın bilmiyorum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.