Şimdi Ara

Quanta, Nvidia Tegra 2 tabanlı tablet bilgisayarını tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Donanım üreticisi Quanta, Nvidia Tegra 2 platformunu kullanan tablet bilgisayarını gösterdi. Nvidia'dan Jen Hsun Huang'ın tabletlerin yılı olarak tanımladığı 2010 yılında tablet bilgisayarıyla iddialı olmak isteyen Quanta, prototip aşamasındaki tablet bilgisayarı yıl içerisinde hacimli üretime dahil etmek ve özellikle Apple tabletle dedikodular sayesinde gündeme yerleşen tablet bilgisayar pazarından pay almak istiyor.


    Tegra 2 platformu sayesinde yüksek tanımlı videoları oynatabilen ayrıca 3D hızlandırma desteği ile gelişmiş grafikler vaat eden tablet bilgisayar Android işletim sistemini kullanıyor ve tahmin edebileceğiniz üzere çoklu dokunmatik ekranla geliyor. Beyaz renkli şık tasarımıyla dikkat çeken prototip, üretici firma Quanta'nın açıklamalarına göre 140 saate kadadr müzik ve 10 saate kadar video deneyimi yaşatabiliyor.


    WiFi ve 3G gibi kablosuz bağlantı teknolojilerini destekleyen tablet bilgisayar ayrıca görüntülü iletişim için entegre internet kamerasına da sahip. Oldukça ince bir yapıda olan tablet bilgisayarda USB portlar ve ses girişleri cihazın sağ ve soluna yerleştirilmiş. Yıl içerisinde üretime girmesi beklenen Tegra 2 tabanlı tablet bilgisayar için Quanta cephesinden henüz herhangi bir tarih veya fiyat bilgisi açıklanmış değil.









  • Hımm, apple'ın pazarlama politikası bu sefer elinde patlayabilir. Oluşturduğu beklenti sayısız alternatifle piyasada karşılık buldu. Çıkaracağı ürün çok şaşırtıcı olmalı yoksa işi bu sefer oldukça zor olabilir.
  • Merak etme Multitouch o büyük ekranda çok daha farklı olacak. Ayrıca OS-X de artısı. Yalnız dosya yönetimi iPhone gibi olursa o kötü. BT desteği vs. uyumlu olsa çok güzel olur.

    Benim beklentim OSX, OSX-iPhone ve Windows destekli olmasi. Apple bunu çok kolay yapabilir, ama politiklari elverir mi bilmem.

    Beklios bakalim.
  • @fgezgini

    hangi urunu elinde patlamis ki bu da patlasin:)
  • tablet devrimi başlıyor netbooklar ömrünü çabuk tüketecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.