Şimdi Ara

2010 Japon Yılı: Anime Etkinliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz ki arkadaşlar bu yıl yani 2010 Japon Yılı ilan edildi. Yüzlerce etkinlik olacak. Bu etkinliklerden biri de Japonya Tanıtma Vakfı tarafından düzenlenen Anime Semineri ve Gösterisi olacak. İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir olmak üzere dört farklı kentte düzenlenecek. Ayrıca, Japonya Türkiye Kültür Derneği tarafından Manga: “Japon-Türk Dostluğunun İzinde (Geçici Başlık)” yayınlanması etkinliği düzenlenecek.

Anime/Manga severler olarak Japon kültürüne sempati duyduğumuz öngörerek bu konuyu açıyorum. Diğer tüm kültürel etkinlere aşağıda ulaşabilirsiniz.

http://www.tr.emb-japan.go.jp/Japonya2010/activities.html

Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.

• Adam Trabzon'da da bir şeyler yapardı ya. Burada okuyan şu gariban öğrencileri hiç mi düşünmezler. Bir ihtimal (inşallah) film festivaline yetişebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leech King -- 9 Ocak 2010; 21:52:39 >
  • geçen seneki japon filmleri festivali güzel olduğu için umutluydum bu senedende ama gönderdikleri mailde sadece güncel filmler olduğunu görünce biraz hayalkırıklığına uğramıştım demek bu sene ki japon yılı dolayısıyla etkinlikleri daha çok özele indirgeyip etkinlik sayısını arttırmak içinmiş bu hareket teşekkürler bilgilendirdiğin için
  • izmit ve gölcükteki ocak ayında denilen sakura ağaç dikimlerinin tarihleri yok. sadece ocak demişler. nereden öğreneceğiz bunları? güncellenecek mi ?
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • Başlıklara tıkladığında daha detaylı bilgi içeren sayfalar açılıyor. Dikimler için de "Tarih ve yerler henüz kesinleşmiş değildir." diyor.

Orijinalden alıntı: Haplo

izmit ve gölcükteki ocak ayında denilen sakura ağaç dikimlerinin tarihleri yok. sadece ocak demişler. nereden öğreneceğiz bunları? güncellenecek mi ?

Ulan ocak bitti hala tarih belirlenmedi diyor gidip büyükşehir belediyenin kapısını çalacağım artık nerde lan sakura ağaçlarımız diye. Bu arada bir ağaç alabilirsem bahçeye dikerim
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • anime semineri martta diyor süper olmuş ankarada yım ben zaten gider izleriz updateleri yapın arkadaşlar yeni bişi olursa haberimiz olsun bu konuda
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.