exa ve hepsiburada dışındakilerin hiçbiri işe yaramaz. sadece site tasarımlarına bakarak bile bir online mağazanın ne kadar iyi olduğunu görebilirsiniz. çoğu stokta olmayan ürünleri stokta gibi gösterir,sitelerini güncellemezler ve siz de kanıp sipariş verirsiniz. ürününüz 1 haftadır kargolanmayınca anlarsınız durumu ve sizi aramazlar bile. siz onları arayıp durumu sorduğunuzda size ödediğiniz paranın değerinden düşük bir kartı kakalamaya çalışırlar.
bu yazdıklarınız ürün yelpazesi geniş olmayan,yerel ve dandini mağazalar. exa kapıda ödeme sunması açısından avantajlı ancak 5 ytl ücret istiyor bunun için.(ki pek de sorun olacağını sanmam) hepsiburada'da exa'dan daha fazla ürün var ancak onda kapıda ödeme seçeneği yok. ben şahsen exa'yı öneririm. müşteriyle ilgilenen,daima en ucuz fiyatı veren,siparişleri hiç geciktirmeyen güvenilir bir firmadır.
havale ve kredi kartıyla alışveriş tercihim değil. kredi kartıyla alışveriş yapmıyorum çünkü yok, havaleyi tercih etmiyorum çünkü bankalar çok komik havale masrafları çıkartıyorlar karşınıza. öyle ki zamanında hepsi burada'dan yaptığım 50 liralık bir alışverişte iş bankasına 25 lira havale masrafı vermiştim. o gün bu gündür bir daha kapıda ödemenin dışında alışveriş yapmamaya yemin ettim. havale masrafı ödemek istemiyorsanız banka hesabınızın internet bankacılığı özelliğini açtırın ve oradan EFT ödemesi yapın. bildiğim kadarıyla bankalar EFT'lerden ücret kesmiyorlar.ama Akbank olmasın.
Çünkü ben bu EFT olayını öğrendikten sonra akbanka gittim internet bankacılığını açtırmaya. neyse şubede form doldurdum ettim falan cep telefonuma şifre geldi,gittim onu girdim bilgisayardan ancak ne yapıp ne ettiysem bir türlü açamadım. gittim tekrar şubeye durumu anlattım sonra cep telefonuma yeni şifre göndertti ordaki adam ama yine olmadı. sizi kıvrandırtıyorlar böyle resmen havale masrafı ödemekten kurtulamayasınız diye. bankalar cimriliğin ve paragözlüğün son noktası, level99 olmuş hepsi...