Muhtemelen herkes [Yazılım] >> Yazılım Genel başlığı altındaki <<DONANIM HABER TEMA VE SKIN MERKEZİ>> başlıklı konuyu biliyordur. Link burada. Bu konu dün itibari ile 3 yıllık bir konu ve sayfa sayısı da tam tamına 352 oldu. Ozamanlar pc tema konusu Türkiyede pek tanınmamış bir konu idi. Pc tema konusu denince sınırlı şeyler akla geldiği için bulunanlar ve yapılan paylaşımlar tek başlık altında toplanmıştı.
Ancak pc tema konusu içerik olarak çok geniş bir konu. Yani işletim sistemi temaları, program aracılığı ile kullanılan işletim sistemi temaları, program temaları, simgeler, simge paketleri, fare işaretçileri, fare işaretçi paketleri, duvar kağıtları, bunlarla ilgili programlar, işletim sisteminin görünüşünü başka işletim sistemine benzetmek için kullanılan hazır paketler, işletim sistemlerine görünüş olarak efekt veya özellik katan programlar daha sayamadığım çok vardır...
Donanım haber forumunda bir çok konuda ana ve alt başlıklar ve bu başlıklarla ilgili üst konular var bunlardan biride pc tema konusu. Ancak üstte de saydığım nedenlerden dolayı bu konu üst konu olarak daha fazla sıkıştırılmamalı. Daha önce yöneticilerle konunun ana veya alt konu olarak düzenlenmesi hakkında görüşülmüştü ama red cevabı alınmıştı.
Şu sıralar rağbet görmemesinin bence tek nedenide sayfa sayısının çok olması ve içerdiği kargaşa. Oyun bölümünde donanım haberde yapılan düzenlemelerden sora alt konuların çeşitli başlıklarda birleştirilerek crysis, call of duty gibi gruplandırıldığını gördüm. Ve aklıma bu pc tema konusununda bu şekilde gruplandırılması ve altındada örneğin işletim sistemlerine göre temalar simgeler duvarkağıtları masaüstü görüntüleri gibi ana konular yaratılması vede kendi içinde bazı kuralları olması örneğin devasa resimler koyulmasının kesinlikle yasak olması gibi fikirler geldi. Tabi bu düzenlemeyi bu konuda bilgili olan technics veya 2smoke gibi kişilerin görüşleri alınarak yapılmalı.
İşte burdada hem fikirlerimi dile getirmek için hemde konu hakkında fikir almak için bu başlığı açtım. Umarım böylelikle konu kesinlikle çözüme kavuşturulur.
Tema konusu soulcube unda dediği gibi 3. senesini devirdi..kısıtlı materyallerin içinde başlık yeterli geliyordu herkese, ama artık bencede alt konularda incelenmesinde fayda olucak, misal wallpaper, xp tema, vista tema, icon gibi... Bu tarz konuları ilk bu forumda okudu tüm Türkiye zamanında.. Bu başlıktan öğrendi tema kurmayı modlamayı..Dh Misyonunu devam ettirip bu konuda da öncü olmalı..Bu foruma bizler en iyiyi yakıştırmaya çalıştık herzaman.. sanırım şimdi söz yukarıda..
Destekliyorum
Evet alt başlıklara ayrılması daha güzel olur.arada kaçırdığımız çok şey oluyor..Mesela windowsfx ;)
Destekliyorum kardeşim
Katılıyorum görsellik önemli bişey DHında bu görselliği geliştirmenin önünü açması gerek...
Yönetici arkadaşların söyleyeceği birşey yok mu acaba ?
yoğun bir kitleye sahip donanimhaberin tema bölümününde yoğun bir kitleye sahip olduğu kesin, birçok şeyi burda öğrendik,burda işi bilen arkadaşlar saolsunlar çok yardımcı oldular bildikleri konularda. 352 sayfa forumda belkide başka başlıklarda ulaşılmıcak bir sayı ve bu kadar ilgi gören başlığında bizlerin talepleri doğrultusunda tekrar düzenlenmesini istiyoruz forum kullanımının daha temiz,bölümlere ayrılmış şekilde.
Kısaca arkadaşlarımın isteklerini destekliyor ve yönetimin konu ile iligil duyarlı olacağına inanıyorum.
Saygılar
Destekliyorum .
Destekliyorum
bende destekliyorum
Destekliyorum.
Yukarı
Bencede güzel fikir sabit olsun herkes için faydalı olur
güncel
Bu konuyu Gün ile görüşüp cevap vereceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: mewluth Bu konuyu Gün ile görüşüp cevap vereceğim.
İlginiz için teşekkür ederim...
umarım olumlu yönde sonuçlanır bende destekliyorum