Bu konuyu paylaşmak istedim. Bir çok arkadaşımın bu konuyu bilmediğini ve hatta o menüye girmediğini bile gördüm. Güncellemeyi yaptıktan sonra ise "vay bee" diyişlerine bile şahit oldum.
Belki siz pek çoğunuz yapmışsınızdır ama yapmayan ve telefonu yeni alan arkadaşlar için bu konuyu belirtiyim.
Nasıl yapıcaz?
Telefonumuzun "Uygulamalar" menüsüne giriyoruz. Daha sonra "Uygulamaları Güncelle" bölümüne girdiğimizde cihazımız için 8 adet güncelleme çıkıyor.Bunlardan bahsedicek olursak ;
Ovi Mağaza , Ovi Contacts , Otomatik e-posta ayarları algılayıcısı (Gmail,Yahoo Mail, Windows Live ayarlarınızı otomatik yapar ve maillerinize anında bakabilirsiniz) , Scribble (Paint programı), Maps'ın en son dosyaları, ve telefonun kendi sistemi için gereken güncellemeler yükleniyor. Siz daha yapmadıysanız mutlaka deneyin
Scribble güncellemesini bulmadı bende ama yine de bilgilendirme için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: PIERzig
Scribble güncellemesini bulmadı bende ama yine de bilgilendirme için teşekkürler
Düzeltiyorum pyhton uygulaması ile yeni ozellik olarak geliyrmuş çok kullanışlı ve eğlenceliymiş
quote:
quote:
Düzeltiyorum pyhton uygulaması ile yeni ozellik olarak geliyrmuş çok kullanışlı ve eğlenceliymiş