Şimdi Ara

5800 XM WAP da Sorun Acil Yardım (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende Nokia 5800 XM aldım 1-2 oluyor, banka ile ilgili bir işlem için, wap bazında bir dosya linki sms olarak geldi tlf ma
    linke tıklayınca, hangi yolla bağlanmak istediğimi soruyor, WL olmadığı için WAP denedim Vodafone İnternet Denedim olmuyor
    Telf içindeki WAP ı seçince beyaz ekran geliyor ve öle kalıyor
    İnternet Vodafone seçilince de " Bağlantı Kesildi " hata mesajını alıyorum :S

Tahminimce WAP ayarları eksik
    5800 için WAP ayarlarını nasıl yaparız ?
    Yada WAP ayarlarını nasıl istek yapabiliriz
    Hat Vodafone,

Bilgisi olan arkadaşlar Acil olarak yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden tşk ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemali7 -- 8 Ocak 2010; 11:48:00 >

• Müşteri hizmetlerini aramalısın bence

Bu arada 5800in ana başlığı var neden ana başlığa değil de konu açarak yardım istiyorsunuz anlamış değilim forumun ne kadar kirlendiğinin farkında değil misiniz

Hatta 5800 kirliliği yüzünden konu açıldı farkında mısınız
  • Ana başlık var evet haklısın ama baya bir sayfa oluşmuş, o açıdan yeni topic açmayı düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
    Müşteri hizmetlerini aramalısın bence

Bu arada 5800in ana başlığı var neden ana başlığa değil de konu açarak yardım istiyorsunuz anlamış değilim forumun ne kadar kirlendiğinin farkında değil misiniz

Hatta 5800 kirliliği yüzünden konu açıldı farkında mısınız

artı 1907
  • ilginç Nokia da bu kadar basit bir sorun yaşayacağımı sanmıyordum

WL kanalı ile belirttiğim sorunu çözmeye çalıştım ama malesef olmadı, illa WAP kanalı olacakmış

WAP ayarları bilgisi olan arkadaşlar varsa ricam yardımcı olsunlar
  • telefon sirketleri ve operatorler destek hatlarini kapatsinlar, nede olsa DH var, hatta 112 de kapatilsin, her turlu acil olaya mudahele ediyoruz burada...

ararsin musteri hizmetlerini bana wap ayarlarini yollayin dersin olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnan

telefon sirketleri ve operatorler destek hatlarini kapatsinlar, nede olsa DH var, hatta 112 de kapatilsin, her turlu acil olaya mudahele ediyoruz burada...

ararsin musteri hizmetlerini bana wap ayarlarini yollayin dersin olur biter.

Hemen neden tepki verilir anlamam, Tam 5 Kez zaten müşteri hizmetleri aranıldı, WAP ayarları sözde yollandı
    ama olmadı hiç bi yere girip çıkmıyor cihaz, belki basit bir püf noktası vardır. O yüzden soruyoruz

Konuyu açarken yazmayı unuttum, aklıma gelmedi bu eksiğim kabul ediyorum ama bu şekilde tepki hoş değil yani...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonunda Durum çözüldü, Vodafone artık konuda yetkili teknik servisine ulaştım
    Detaylı bir incelemeden sonra ilgili ayarlar tlf na gönderilip ayarlar yüklenip WAP ile işlem gerçekleştirildi

Olumlu olumsuz yorumlarada yinede tşk ederim.
  • AYNI SORUN BENDEDE VAR
    100 defa mesaj geldi wap ayarı kurdum yine girmiyor

5800 xpressmusic VODAFONE WAP AYARI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.