Şimdi Ara

Blackbox 2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HWM BlackBox nedir?

HWM BlackBox, Hardwaremania ve Çizgi Tagem tarafından geliştirilmiş bilgisayarınızı oluşturan temel bileşenler hakkında size maksimum detay ve kesinlikte bilgi sunmak için tasarlanmış bir yardımcı programdır. Bilgisayarınızın işlemcisi, bellek modülleri, anakartı, sabit diskleri, ekran kartı gibi temel bileşenleri hakkında bilgi sunmak dışında size bu donanımlara ait hız ve sıcaklık gibi kritik parameteleri de incelemenize olanak tanır. HWM BlackBox aynı zamanda bilgisayarınızın performansını sınamak için size Microsoft Vista ve Windows 7 ile uyumlu test araçları sunar.

Çizgi TAGEM Hakkında:

TAGEM (Teknoloji Araştırma Geliştirme ve Eğitim Merkezi), Çizgi Elektronik firmasının liderliğinde, ülkemizin kalkınma perspektifinin ve ekonomisinin araştırma geliştirmeye, yenilikçi çalışmalara ve bilgiye dayalı olmasını zorlaması dolayısıyla Ar-Ge projelerinin desteklenmesi gerekliliği fikrinden doğmuştur. TAGEM’in hedefi bilişim sektöründe çalışan veya bu konulara meraklı kişilere e-öğrenim sağlamak, bu amaçla gereken alt yapıyı barındırmak, bilişim sektörü piyasası için gözetim faaliyetlerinde bulunan kurum ve kuruluşlara teknik destek sağlamak, sektördeki firmalara gözetim ve denetim amacı ile test, deney veya araştırma sorunlarında

Tanıtım Sayfası - Sürüm Notları - Forum Sayfası - Blog Sayfası

Blackbox 2.0

Ekran Görüntüleri

Resimlerle konunun açılış hızını yavaşlatmamak için link verdim...

Blackbox 2.0
    -
     Blackbox 2.0
    -
     Blackbox 2.0
    -
     Blackbox 2.0
    -
     Blackbox 2.0

İndirme Linkleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 7 Ocak 2010; 17:51:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crime

neden tanıtım sayfasından indiremiyoruz bunu?

nedemek istediğini anlamadım kendi sitesinde indir diye sayfa var tanıtım sayfasında link yok ki
  • quote:

http://blackbox.hardwaremania.com/download

şu sayfadaki linke tıklıyorum fakat indirmiyor...haa daha da kötüsü foruma yönlendiriyor...illaki üye mi olmak laızm şimdi?

bende neden açılıyor, birde yukardaki linkleri neden kullanmıyorsunda ordan ulaşmaya çalışıyorsun birda bir foruma üye olmak kötü birşeymi

• quote:

çünkü burası da foruma yönlendiriyor :D tabiki kötü birşey değilde heleki yararlı bir forumsa burası gibi... ama kullanmaacağım bir yere neden üye olayım?ayrıca prg için tanıtım sayfası yapılmış fakat prgın indirme linki konulmamış bu saçmalık....

üyelik olayında haklı olabilirsin yorum yapamam

edit : linkleri yeniledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 7 Ocak 2010; 17:51:32 >
  • quote:

teşekkürler...bunun cpu-z ve gpu-z den farkı ne?

cpu-z ve gpu-z kendi alanlarında bilgi veriyor bu bütün bileşenler hakkında bilgi veriyor ayrıca o.c. varsa bu değerleride gösteriyor tekrar yapılırmı bilmem ama bir ara o.c. yarışmasıda vardı bu program için, birde puanlama yapıyor...
  • quote:

çok güzel peki bu prgı siz mi yazdınız?

yok canım daha neler gönül ister ama okadar bilgim yok o forumdaki bir ekip yazmış ayrıca asus ithalatçısı çizgide destekçi
  • teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HL 1.1.1.0 Download
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hım olurmu olur tabi... ben programcıyım da ondan sordum...

bende öyleydimde sonrada böyle oldum saçma bişi oldum yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.