Şimdi Ara

Kameradaki Siyahlık (5800)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu vatanbilgisayardan aldım. Sİyah sipariş vermiştim. Gelen kırmızı çıktı. Hadi dedim kullanıyım. Bugun 3.gün oluyor. Resim çekerken bir baktım ekranda bir siyahlık var. Ve çektiğim resimede yapışıyor. . Şimdi ne yapmamı önerirsiniz.

Arayıp değiştirmelerini talep edecem ilk olarak. Kullanmısınız dicekler. Servise götürsem daha 3 gunluk telefon. Çok canım sıkıldı. Ne yapayım yol gösterin. Kesinlikle benden kaynanaklanan bişey yok. Telefonun ekranını baskı uygulamadım. Bu olay sadece kemarayı açtıgımda çıkıyor. Tam köşe tarafında. Kamerada mı var sorun ekranın altında mı anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 7 Ocak 2010; 9:14:17 >

• sadece fotoğraf çekerken çıkıyorsa kameranın lensinde problem vardır. onu görebilmek için de zaten telefonu kullanıyor olmak lazım. dolayısıyla vatan ın kullanmışsınız, değiştirmeyiz deme lüksleri yok..
    video çekiminde de çıkıyor mu o siyahlık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

sadece fotoğraf çekerken çıkıyorsa kameranın lensinde problem vardır. onu görebilmek için de zaten telefonu kullanıyor olmak lazım. dolayısıyla vatan ın kullanmışsınız, değiştirmeyiz deme lüksleri yok..
    video çekiminde de çıkıyor mu o siyahlık?

Şimdi onuda denedim. Video kayıtta çıkmıyor bişey.Kmaeraya alınca 3 tusun üstünde tam dipta çıkıyor o siyahlık.
  • çok ilginç.. video çekiminde çıkmıyorsa sorun yazılımsaldır. ama her durumda vatan bilgisayar, kusuru telafi etmek zorunda. arayıp görüşün bence
  • quote:

çok ilginç.. video çekiminde çıkmıyorsa sorun yazılımsaldır. ama her durumda vatan bilgisayar, kusuru telafi etmek zorunda. arayıp görüşün bence

Format attım yine çıktı. Arayım bir vatanı. Of ulan buda bizi buldu
  • sorunun yazılımsal olduğunu düşünmüyorum.. bildiğiniz givi video çekerken herşey fotodakinden daha yakın görünüyor, bunun sebebi de telefonun lensin dışından bir bölümü video çekimlerinde kullanmıyor olması.. yani fotodan bir çerçevelik alan kestiğiniz zaman video için kullandığı görüntü sınırını bulmuş oluyorsunuz.. fotodaki bu kara leke hatası da çok kenarda olduğu için kesilen çerçeve içinde kalmış oluyor ..
  • kameranı aç ayarlarından görüntü kalitesini baskı 3m - büyük yap. ve bişi daha telefonunda bence hiçbir sorun yok. arka kapağını çıkar bide öyle resim çek farkı göreceksin. arka kapağınadaki kamera kısmı camlı o yüzden böyle biraz siyahlıklar var yoksa emin ol cam gibi çekior. hiçbir sorunu yok kameranın bana güven.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5s yamulma ve ekran açıklığı.
    10 yıl önce açıldı
    g2 kamera leke
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kamera ayarlarından görüntü netliğini yükseğe al iso 'yuda en yüksek yap bir daha dene bakalım :s

vatan'da 15 gün içerisinde kutu içeriği ile birlikte geri verme veya değiştirme garantisi veriyorlar diye biliyorum

15 gün içerisinde değiştiriyorlar ancak para iadesi bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motaro

kameranı aç ayarlarından görüntü kalitesini baskı 3m - büyük yap. ve bişi daha telefonunda bence hiçbir sorun yok. arka kapağını çıkar bide öyle resim çek farkı göreceksin. arka kapağınadaki kamera kısmı camlı o yüzden böyle biraz siyahlıklar var yoksa emin ol cam gibi çekior. hiçbir sorunu yok kameranın bana güven.

Ama fotografa yapışıyor o siyahlık ki arka kapagı olmadanda cektim. Büyük ihtimal lensin iç tarafında bir pislik var. Neyse bakalım bugun yolladım. Yarın ellerine ulaşır. Büyütmücem ama dediklerinizi yaptım malesef olmadı. Yenisini yollarlar inşallah. İşin garibi adamlardan siyah sipariş etmiştim. bana kırmızısını yolladılar. 3. gün geri yolladım telefonu.

• hee kardeş o siyah şeyi yeni gördüm o ne yaaaaaaaa. aaaaaa. bende sandım net çekemiosun pardon. uff o ne ya. çok şaşırdım şu işe bak ya işte bende vatanda gördüm 601 tl dedi ve hemen kaçtım arabaya bindiğimde yemin ettim bidaha vatandan bişi almicam uğramicam diye. tek güvenilir yer media markt. ki ordan aldım ben 1 ay oldu. hemde 549 tl ye. sağlama aldım işimi. şaşırdım ya sen siyah istiosun sana kırmızı gönderiyorlar ayıp ya bu vatan bilgisayara. bence geri ver paranı geri al. şansın varsa eğer.
  • Vatanbilgisyar'dan internet üzerinden mi aldın telefonu ?
  • O donanımsal bir soruna benziyor.. Geç olmadan ürünü geri yollayınız..
  • bencede ıade edınız...
  • Dostlarım dün kargo ile geriye yolladım telefonu. bugun aradım daha ulaşmamaış ellerine. Vatandan ilk siparişim oldu. İnternetten almıştım. 499.36TL ye 5+3: 8 Takside. İşin garibi ayın 30.12.2009 da sipariş verdim. Yılbasından bir gün önce. Siyah kapaklı olanı. Ayın 04.01.2010da telefon geldi. Kırmızı rengini yollamıslar. Hadi yollamıyım geri kullanayım dedim. şans eseri bu problemi fark ettim ki. İlk gün alıp yatakta kendi fotomu cekmiştim. Fotoya baktım tam çenemin ortasında bir siyahlık var. Ben dedim sanırım yüzümde siyah birşey kaldı,pislik,bir parça. Komiği sildim cenemi elimle. SOnra yatıp uyudum. Ertesi gün bir foto çektim bu yukarıdakileri. Bir baktım bu hata var. Megerse telefonda imiş. Bakalım Vatan ne diyecek ama kesinlikle bu telefonu geri almıyacagım. Yenisini ve siyahını isticem. İşte o kadar heves ettik. 3.gün teli geri yolladım. Güncelleme yaptım. Kapagı sildim,çıkarıp fotoda çektim. Ama lensin köşesinde iç tarafında birşey var ki bu gözle görülmüyor. Yapılması içinde o telefonun içinin açılması lazım ve bende kabul etmem. Kamerayı açıp büyütünce yani lensi zoom yapınca o siyah leke çerceve dısına kayıyor ve yok oluyor yaklaştırınca zoomu kapayınca tekrar geliyor. Nasıl bir iştir anlamadım.

• farzedelim telefonun kamerasında ya da herhangi bir yerinde problem yok. sen istedin siyah, onlar gönderdi kırmızı.. telefonun değişmesi en doğal hakkın..
    kameradaki problem dışında hatalı renk gönderimi yaptıklarını da belirtmişsindir umarım..
  • quote:

farzedelim telefonun kamerasında ya da herhangi bir yerinde problem yok. sen istedin siyah, onlar gönderdi kırmızı.. telefonun değişmesi en doğal hakkın..
    kameradaki problem dışında hatalı renk gönderimi yaptıklarını da belirtmişsindir umarım..

Yollarken kutunun içine bir kagıt yazdım. Renk olarak yanlış gönderdiklerini. Lakin benım korkum telefonu 2 gun kullandım. Ama çizik falan hiç bişey yok. Sapasağlam. Adamlar sen bu telefonu kullanmıssın derseler ne dicem. Ayrıca gelen faturada Siyah olarak yazıyor zaten. Ama kutu kırmızı. İlginç yani.

Umarım 2 gun kullandım diye almamızlık etmezler. Üstüne kamera problemi çıkınca canım iyice sıkıldı.
  • sorun çıkacağını zannetmiyorum, özellikle belirtseydin ürünün değişmesini istiyorum diye.
  • Telefonun kapağını çıkartıp lensi incelemenizi önerirdim. Kapak ile lens arasında bir şey kalmış olabilir. Video çekimleri geniş olmadığı ve zoom yaptıqınızda da görüntünün ortasına odaklandığını düşünürsek yalnızca telefonun kapağını çıkartıp bir optik bez ya da vakum ile lensi temizlemek yeterli olurdu sanırım.
  • kardes bnce gıt aldıgın yere gerı ver kabul etmeslerse sıkayet vara yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: seKo3467

kardes bnce gıt aldıgın yere gerı ver kabul etmeslerse sıkayet vara yaz

Telefonu Cuma yolladım. Cumartesi ellerine geçmiş. Yarın sonuçlanacakmış. hayırlısı bakalım ne olacak. Almıyacagım zaten.

Bu arada kapagıda temizledim. Kapakla alakalı bir durum değil. Anlatıyorum ama anlamayanlar var. Kamera varya hani. Onun içinde ki lensin içinde birşey var. Gözle görülmüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.