Şimdi Ara

--Referanslarım--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

bestnewyorker(4) / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    arkadaşlar... rapid premium satan bu arkadaşı buradan tanıdım..hesaplı geldi...daha önce sürekli cryptload adlı program ile sürekli film indiriyordum..ama aradaki beklemeler beni çatlatıyordu resmen..niyeti bozdum, arkadaşımızın 13 ytl lik premium hesabı satışı dikkatimi çekti..msn ekledim, konuştum..sağolsun çok yardımcı oldu...parayı eft yaptım, hesap şifresini verdi...ve kendi adıma hesap şifre oluşturdum...

sonuç: arkadaşımdan ALLAH razı olsun...büyük bir keyifmiş premium hesabı...aynı anda indiriyorum birçok linki, beklemek yok, son sürat...yani bu satırları yazıyorum ama premium hesapsız geçen günlerime yanıyorum..nedir 13 ytl ya!!????...kalbinin daraldığına değmez..hem de bir ay boyunca..

saygılarımla..
    bu 3. rapid hesabı alışım...en ufak bir sorun olmadı..mükemmel bir arkadaş, herşeyine kefilim..saygılar..

kardeşimin benim yanımda yeri ayrı..benim de onun yanında galiba...tanımadığınız kimseden rapid hesabı falan almayın..olmadık dertler alırsınız başınıza..4 dörtlük bir arkadaş, ilgili..ve en önemlisi dürüst..şiddetle tavsiye ederim..saygılarımla

ben bu kardeşimden 4. kez rapid hesabı alıyorum..hiç bir sorun yaşamadım..tıkır tıkır fıkır fıkır indiriyorum rapidden dosyaları..arkadaşa kefilim.saygılar

mehmetbalci42 / Rapid share Premium Hesap Satıldı

Arkadaşım herşey için çok teşekkür ederim.
    Diğer arkadaşlar için söylüyorum hiç çekinmeden bu kardeşimizden alışveriş edebilirsiniz ben görüştüm ve hemen rapid hesabını kullanmaya başladım. A+ + +
    Sizinle tekrar başka alışverişlerde görüşmeyi umuyorum sağlıcakla kal....

GitarxtanbuL / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    arkadaş forumun eski üyelerinden zaten bende sorunsuz bir alış veriş yaptım tşk ederim

sallme / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    arkdaşla msnde konuştum hesap no aldıktan sonra 5 dkda yatırdım ve arkadaşa söledikten 5 dk sonra hesap elimdeydi sorunsuz ve çok hızlı bir alışverişti gönül rahatlığıyla 10dk içinde alabilirsiniz

slybzkrt / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    çok teşekkürler çok memnun kaldım.

RevidaL (3) / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Alışverişimiz sorunsuz bir şekilde gerçekleşmiştir. Buradan kendisine tekrar teşekkür ediyorum
    Sorunsuz bir şekilde ve yardımcı olarak ikinci kez 1 aylık rapid premiumu alınmıştır. Teşekkürler
    3. alışverişim oldu. Yine sorunsuz bir şekilde halledildi. Çok teşekkür ediyorum kendisine

crawling / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Yaptığım en hızlı ve en kolay alışverişti

pirekare / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Çok memnunum... Teşekkür ediyorum, görüşmek üzere...

utkuakın / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    iyi niyetli ve dürüst bir satıcı hiçbir problem yaşamadım,teşekkürler...

mscsi (3) / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Çok hızlı bir alış-veriş oldu, güvenilir bir kardeşimiz.
    2. kez aldım, sorunsuz alış-veriş, arkadaşa güvenebilirsiniz.

3 aylık için bilgilerim geldi, sağol Mehmet

ZZ RAT / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    1 aylık hesap aldım, arkadaş çok ilgili, rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz...

komiks(8) / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Güvenilir ve dürüst bir arkadaşımızdır. gayet sorunsuz bir alışverişti kendisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim....

mehmet kardeşimden yeni bir hesap daha alınmıştır. kendisine her türlü kefil olduğumu bildirmek ve yaptığı kolaylık ve iyiliklerden dolayı tekrar teşekkür ederim....

mehmet kardeşimden 1 adet daha hesap alınmıştır. güven konusunda aklınızda kesinlikle bir şüphe kalmasın....

mehmet kardeşimden bir üyelik daha alınmıştır. güvenilir arkadaşıma tekrar teşekkür ederim...

bayramda bile sınırsız hizmet

mehmet kardeşimden 1 adet üyelik daha alınmıştır her zamanki gibi sorunsuz bir alışveriş artık arkadaşın referansa ihtiyacı olmadığını belirtmek istedim. tekrar teşekkürler....

sonata007dr / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    arkadaş çok ilgili ve dürüst birisi bende şifre aldım söylediği gibi çalışıyor. güvenilir biri. tavsiye ederim. saygılar...

Gündoğdu / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Arkadaş kesinlikle güvenilir birisi, çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz, daha EFT yaparken şifremi göndermiş saolsun

kuikkuik / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Tesekkür etrmek istiyorum. Eft mi yaptım bugün cuma olmasına ragmen, pazartesiyi beklemedi arkadas hesabımı actı. Sorunsuz alısveris , güvenebilirsiniz arkadaslar

guro1907 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    şüphesiz bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz,sorunsuz satıcı..

EnnX / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Hızlı bir alışveriş oldu
    Teşekkürler

wotn / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Sorunsuz bir alışveriş oldu hesabımı anından aldım kendisinden.Rahatlıkla güvenebilirsiniz çok ilgili bir satıcı

gokselgok (2) / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Kendisini anlayışı ve hızından dolayı tebrik ediyorum...

teşekkürler...

çabuk alışveriş için teşekkürler...

m134 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    1 aylık hesap aldım kullanıyorum.Teşekkür ediyorum

Cango34 (3) / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Bir aylık hesap da ben aldım kullanıyorum. Hızlı ve güvenilir bir satıcı. Teşekkür ederim ...

Hesabım bittiği anda hızır gibi yetişti bir ay daha uzattık, teşekkürler

Arkadaşlar Mehmet kardeşim ne kadar güvenilir olduğunu tekrar kanıtladı bu akşam. Çalınan rapid hesabımı 1-2 saat içerisinde geri alarak bana yeni mail adresim ve yeni şifrem ile yolladı. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu da arkadaşın yaptığı işe verdiği önemi gösterir. Hele forumlarda ucuz hesap adı altında rapid satarak bir çok kişinin canını yakan soytarılardan sonra ( ki benim de başıma gelmişti ) sağlam bir rapidci buldum. İnşallah buradan satışlarına devam eder

Bir ay daha uzattım hesabımı ( 3. kez ). Her zamanki gibi hızlı ve sorunsuzdu, teşekkürler ...

utkudgn / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Öncelikle teşekkür ederim gerçekten çok iyi bir alışveriş oldu yaklaşık 10dkda alışverişimizi bitirdik ve rapid hesabima kavuştum güvenilir kişidir kendisi hiç çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz..
    tekrar teşekkür ederim alışverişimiz devam edicektir.

sebenlim(2) / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    sorunsuz bir alışveriş oldu.teşekkürler..
    2. alışverişimi gerçekleştirdim. sorun yaşamadım. güvenilir bir arkadaşımız.
    iyi forumlar..

valubre / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    1 aylık rapid alındı.

aslanz61 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    tekrar alışverişte bulundum arkadaştan hiçbir sorun çıkmadı herkes güvenebilir öneriyorum.herşey tam istediğim gibi
    ben 4-5 kez arkadaştan hesap aldım hiç sorun çıkmadı hızlı bi alışveriş oldu ilgili bi arkadaş güvenebilirsiniz

monodoks / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Güvenilir ve yardımcı bir arkadaş rapid alışverişini gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.

technolocig / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    şu an itibariyle bir aylık hesap aldım Mehmet arkadaşımızdan, çok ilgili ve hızlı bi kişilik kenidisi, güvenle alışveriş yapabilirsiniz

nevz@t / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Mehmet arkadaşımızdan bir hesap da ben aldım. Hatta eftyi bu saatte yapamadığım için sağolsun güvenip hemen gönderdi hesabı. Yarın sabah transferini gerçekleştireceğim. Güvenerek alışveriş yapabilirsiniz. Teşekkürler

SERKAN UTBY / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    süper hızlı bir alışverişti herkese şiddetle tavsiye ederim arkadaşımı tekrar teşekkürler..

gun1536 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Arkadaş güvenilir. Ben Alış veriş yaptım.

HaTToRi / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Arkadaş çok hızlı, ilanı bulup havaleyi yapıp rapidi almam 5 dk sürdü. Tavsiye ederim.
    bende arkadaşdan alışveriş yaptım, sorunsuz ve hızlı, tavsiye ederim.

close2death / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    arkadaş ile güvenle alışveriş yapabilirsiniz, ben memnun kaldım herkesin de memnun kalacağına inanıyorum.

sultanomar / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    arkadaşlar ben aldım memnunum havale yapılır yapılmaz Mehmet abi açtı hesabımı isteyen alabilir. Güvenilir.

hacker64 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    arkadaşlar bu hesabı satın aldım
    5 dakika içinde ödemeyi yaptım ve hiçbir sorun yaşamadan hesabı aldım
    şu an premium üyeyim ve hiçbir sorun yaşamadan hesaba sahip olduğum için mutluyum
    arkadaşlar hepinize tavsiye ediyorum

biyoman / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Arkadaşa teşekkür ediyorum.Çok hızlı bir şekilde şifreyi gönderdi

hacettepeli06 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    arkadaştan 1 adet rapid satın almış bulunmaktayım. Hiçbir sorun çıkmadı ve 10 dk'da tamamladık alışverişi. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Hayırlı satışlar...

Lemanyak41 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    hızlı güveniler ve 10 numara bi alışveriş oldu arkadaşa sonuna kadar kefilim
    hayırlı satışlar

4. alışverişim oldu arkadaşa sonuna kadar kefilim
    ayrıca dürüstlüğü ve hoşgörüsü için teşekkürler...

hrnayn / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    hızlı güveniler ve 10 numara bi alışveriş oldu arkadaşa sonuna kadar kefilim
    hayırlı satışlar

NGabbyNGaGe / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    demin itibari ile bende aldım bir adet 5 dk da gerçekleşti işlem çok teşekkür ederim

unalb01370(2) / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    bende şuan kendisinden bir hesap aldım.gayet hızlı bi şekilde yaptık işlemleri.önümüzdeki ay gorusmek üzere...
    kendisinden bu 2. alışverişim yanlış hatırlamıyorsam.daha çok alışverişizimiz olucak gibi kendisiyle :) guvenle alışveriş yapabilirsiniz...

reckLessdark / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Güvenilir, hızlı bir alışverişimiz oldu. Teşekkürler..

cowcow / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    rapid aldım..anında aldım işlem tmm:D

kada34 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Sorunsuz alışveriş...

can21 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Mehmet arkadaşımızdan 1 adet**** hesabı adım çok ilgili bir arkadaş havalenin ardından hemen açtı hesabı teşekkür ediyoruım.

emrecengiz2002 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    şimdi bende 1aylık hesap açtırdım sorunsuz sıkıntısız..işbank ücretsiz havale...herkeze tavsiye...

byzantine3(3) / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    2 adet rapid premium aldım çatır çatır kulanıyorum tavsiye ederim
    1 Adet daha aldım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum teşekkürler...

mrkoran / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    sorunsuz alışveriş, tavsiye ederim.

medo_1875 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    sorunsuz bır alısverişti gozunuz kapalı guvene bılırısnız tesekkurederim

tayfun000 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    toplam işlem süresi 5 dakika...tebrikler...güvenle satın alabilirsiniz...

ceyarr / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu teşekkür ederim

Dr.Brain / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Arkadaşlar 5 dakka önce para yolladım !! ve gercekten arkadaş ilgileniyor hesabımı hemen aldım Herkese tavsiye ederim

hitman / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    ucuz ,hızlı, etkili

stranger67(2) / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    sorunsuz bir alışverişti çok tesekkürler
    arkadaslar bu arkadastan 2. defa rapid hesabı satın aldım bu seferki 3 aylık dı 15 dakika içinde hiç sorunsuz bir sekilde hesabım açıldı çok güvenilir bir satıcı gönül rahatlığıyla alışveriş edebilirsiniz tesekkürler

alperbaba(3) / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Arkadaş çok hızlı gerçekten teşekkürler...

Arkadaşa güvenebilirsiniz.Hızli güzel bir alış-veriş oldu teşekkürler

lazanya / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    teşekkürler az önce alışverişimizi yaptık. sorun yok.

alirbsh / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    biraz önce arkadaştan bende hesap aldım. sağolsun çok ilgilendi.

sdcvnn / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Teşekkür..Hızlı cevap ve yardım.Sorunsuz premium kullanıyorum.

sezerbaris / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Hesabı sorunsuz ve son derece hızlı bir şekilde aldım.
    Tavsiye ederim.
    Ve teşekkürler HHHMMM

sureoneday / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    ÇOK HIZLI VE GÜVENİLİR BİR ALIŞVERİŞTİ

TEŞEKKÜRLER..

_Gamemaster_ / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    HHHMMM nickli arkadaşa çok teşekkürederim bu gün alış veriş yapik çok memnunum Hayirli satışlar
    Arkadaslar bu gun HHHMMM nıcklı arkadastan tekrardan rapid share uyelık aldım bu sefer 3 aylık aldım tavsıye ederım 5 dakıka ıcınde alışverırımızı yaptık şifremi üyeliğimi aldım

oneyangora / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Hocam rapid sifresi için teşekkürler.
    Not: Arkadaşdan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. güvenli ve hızlı.sorunsuz.

yousuff(4) / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    az önce 1 aylık rapid premium aldım arkadaştan ilgilendi sağolsun sorunsuz bir alışveriş oldu
    bugün 1 adet daha premium aldım kendisinden çok ilgili bir arkadaş gerçekten

bugüne kadar birçok hesap aldım az öncede arkadaşıma aldım güvenilir bir arkadaş ilgileniyoda hesap aldıktan sonra tavsiye ederim
    kendisinden her ay hesap alıyorum ve çok memnun kalıyorum hızlı ve güvenilir bir arkadaş tavsiye ederim

tamerpiyade / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    aninda hesapimi acti hersey icin tesekkürler insallah tekrar alisverisimiz olur

mazottt / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    hızlı ve ilgili bir arkadaş. 1 aylık aldım bugun

baro1(2) / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    3 aylık rapid aldım. Sorunsuz hızlı bir alışveriş oldu
    3 aylık rapid aldım. çabuk açıldı. teşekkürler

ulusalonur / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Hızlı alışveriş oldu teşekkürler

metzeler_yal / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Ben Arkdaşla uzun zamandır alışveriş yapıyorum 19 Ekim 2009 Bu gün 3 aylık premium aldım sağ olsun! Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşatmadı! O' nunla çalışmanızı tavsiye ederim!

.: mds :. / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    arkadaştan 1 aylık hesap aldım saolsun hemen halletti....tşkler...

spneko / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    güvenle alışveriş yapabilirsiniz 3 aylık hesap aldım + 3000 puan ödüllü 2 dakikada jet hesap satın aldım... çok teşekkür ederim

fod / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    teşekkürler,sorunsuz ve hızlı

Koray_Aykut / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Kısa sürede alışveriş gerçekleşti

pislik345 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Arkadaştan 3 aylık hesap aldım kesinlikle sorunsuz ve güvenilir.

gencgsli / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Dürüst ve hızlı...bu devirde zor bulunan şeyler.
    tekrar görüşmek üzere..teşekkürler

hidrojenperoksit / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    arkadastan sorunsuz bir hesap aldım

taytaylan / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Az önce 1 aylık premium rapid aldım .Hızlı ,güvenilir ve sağlam arkadaş......Teşekkürler...

alessandro7 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    BENDE KENDİSİNDEN YENİ HESAP ALDIM COK İLGİLİ SAGOLSUN HERKESE TAVSİYE EDERİM ++++++++

vozer / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Az önce kendisinden 1 aylık premium satın almış bulunmaktayım. Sorunsuz bir alışveriş oldu. İlgisinden dolayı HHHMMM arkadaşımıza teşekkür ederim. Aklında soru işareti olanlar gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirler.

Ben ilk defa geçen ay 1 aylık hesap almıştım, sürem bitince bugün yeni bir hesap daha aldım. Aklında şüphe olan arkadaşlar güvenle alışveriş yapabilirler.

romeojr(2) / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    arkadasa güvenebilirsiniz.gönül rahatlığıyla alışveriş yapın.ben memnun kaldım ve artık elinde hesap oldugu sürece hep bu arkadaştan rapid hesabı alacam.teşekkürler rapidcini..

mehmet kardeşimden bu 2.alışverişim gayet memnunum gönlünüz ferah olsun hesap alırken hesap almadan önce rapidhare sayfasına girin mehmet kardeşimin vereceği şifreyi bekleyin ben öyle yaptım ve hemen şifre geldi kaydımı yaptım.alışveriş için doğru adres rapidcini.kardeşime ii çalışmalar dilerim

OzeNHocA / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Biraz önce kendisinden 1 aylık Rapid Premium şifresini aldım....
    Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Freemu(2) / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    1 aylık rapid hesabı aldım.
    Çok hızlı bir şekilde şifremi yolladı. Teşekkürler

İkinci kez hesap alışım. Yine hızlıca hallettik alışverişimizi, Güvenle hesap alabilirsiniz

mkuzubasoglu / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    az önce bir hesap satın aldım.
    tesekkür ederim.

XuRCuVaS / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    az önce bi hesap aldım arkadaştan çok hızlı bi alış-veriş gerçekleştirdikç güvenilir bi arkadaş tavsiye ederim..

sadtneverdie / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    gayet hızlı bir şekilde hesap bilgilerini aldım teşekkürler

DaRoN MaLaKiaN / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    hiç bekletmeden şifremi gönderdiğiniz için teşekkürler mehmet bey

kaan__06 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    az once 3 aylık hesap aldım anında hesabımı actı kesınlıkle guvenılır saglam bı arkadas tekrar tesekkur ederım hocam

Max_Kolesne / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Msn'e eklememden 10 dakika sonra alışveriş gerçekleşti, gerçekten çok güvenilir ve iyi biri. Hiçbir sorun yaşamazsınız

bhe / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    arkadaşlar sabah anlaştım akşam parayı yatırdım. parayı yatırdığıma dair mail attım ve şu an rapid keyfini sürüyorum... işine yarayacağını düşünen çekinmeden alış veriş yapabilir. en azından ben bir sorun yaşamadım...

netomer / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    msnden ekledim havaleyi yaptım, toplam 2 dk. da hesap hazırdı , çok hızlı bir alışveriş oldu. herkese tavsiye ederim...

samilbb(3) / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    3 aylık hesap aldım güvenilir ve seviyeli bir arkadaş teşekkür ederim..

lostlover / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Teşekkür ederim hesaba parayı aktardıktan hemen sonra aldım guvenli hesabımı. Guvenebileceginiz bi arkadaş. tekrar teşekkür ederim.

Shift41 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    öncelikle şunu belirteyim. mehmet abi çok ilgili saygılı ve işini şyş yapan bir insandır. güvenle alışveriş yapabilirsiniz. ben 3 aylık aldım ve aynı gün kullanmaya başladım premiumu

ferrum73 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    çok teşekkür ederim son derece güvenilir bir arkadaş , sağolsun ilk defa rapid alıyordum hiç birşey bilmediğim halde bana yaklaşık 1 saatini ayırdı bütün ayarlarını öğretti.

teşekkürler..
    haa unuttum 3 aylık hesap aldım.

SlayerAngel / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Mehmet bey ile ilk defa alışveriş yaptım 3 aylık rapid alacağım için biraz tereddütte kaldım fakat kendisiyle konusunca tum teredütlerim ortadan kalktı kendisine çok teşekkür ediyorum ve güvenle alışverş yapabilirsiniz arkadaşlar.

G-tecH / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    3 aylık**** premium alışverişim oldu, kendisine teşekkür ederim.

TAVCI / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Arkadastan 1 aylık uyelık aldım.Gayet hızlı bır alısverıstı.Guvenerek alısverıs yapabılırsınız

bynoun / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    arkadaşıma teşekkür ediyorum ilk defa alışveriş yapmamıza rağmen bana karşı çok güvenli davrandı hemen hesabı açtı tutuşturdu elime...

parenthesis / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Gece saat 2:12 arkadas 24 saat destek veriyor :) Hesabımı uzattı sagolsun 2. alısverisim guvenle alısveris yapılabilir.

Spartakus / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Öncelikle Tşk Ederim. Hızlı Güvenli ve Sorunsuz bi Rapid Alışverişi için Arkadası Öneririm. Güvenle Alabilirsiniz. Alıveriş 2 dk sürmedi. :)

plantamax / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    3 AYLIK rapid aldım. kesinlikle herkese tavsiye ederim

cony35 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Selamlar...Arkadaştan rapid üyeliği aldım. Çok hızlı ve güvenilir. Tavsiye ederim.

math_tiger / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    hızlı ve güzel bir alışveriş oldu tekrar görüşmek dileğiyle.

lemagru11 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    sorunsuz bir alışverişimiz oldu

Kuzey74 / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    Az önce bende bir hesap aldım.toplamı 2 dakka sürdü.Beş dakikada Beşiktaş diyecem ama arkadaş daha hızlı

tvardar / Rapid share Premium Hesap Satıldı
    çok hızlı bir şekilde ben de rapid üyesi oldum. rapidcini'ne saygılar.

can21 / Rapid share Premium Hesap Satıldı

leonalori / Rapid share Premium Hesap Satıldı

yoroidoshi / Rapid share Premium Hesap Satıldı

xsoldier1993 / Rapid share Premium Hesap Satıldı

badfan / Rapid share Premium Hesap Satıldı

berkin88 / Rapid share Premium Hesap Satıldı

apollo963 / Rapid share Premium Hesap Satıldı

Yolgezer_7k / Rapid share Premium Hesap Satıldı

• Çok teşekkürler kardeşim, 2 dk içerisinde tüm işlemleri hallettik.....
    Herkese tavsiye ederim, güvenle satın alabilirsiniz...

Orijinalden alıntı: plantamax

dostum hesabım 3 aylık, 1.5 aylıkken daha çalıntı puan yüzünden bloke oldu...verdiği hatayı araştırdım, çalıntı puan yüzünden sahtekarlık ile açılan hesap diyorlar bu hesaba...neden bana böyle bir hesap açıp beni mağdur ediyorsunki??? ayıp değilmi???

dünkü attığım PM ye cevapta vermedin.

Hesap alacaksanız paypal hesabı açıp sadece rapid üzerinden satın alın.

Puanlarla hesap açanların ve açılan hesaplar iptal ediliyor.

HHHMMM'nin senden aldığı ücretin yarısını iade etmesi gerekirdi,forumda böyler yaşanması üzücü

• quote:

Orijinalden alıntı: NetworkXXX

quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

dostum hesabım 3 aylık, 1.5 aylıkken daha çalıntı puan yüzünden bloke oldu...verdiği hatayı araştırdım, çalıntı puan yüzünden sahtekarlık ile açılan hesap diyorlar bu hesaba...neden bana böyle bir hesap açıp beni mağdur ediyorsunki??? ayıp değilmi???

dünkü attığım PM ye cevapta vermedin.

Hesap alacaksanız paypal hesabı açıp sadece rapid üzerinden satın alın.

Puanlarla hesap açanların ve açılan hesaplar iptal ediliyor.

HHHMMM'nin senden aldığı ücretin yarısını iade etmesi gerekirdi,forumda böyler yaşanması üzücü

Etmediğimi size kim söyledi ki bu şekilde bir yorum yapıyorsunuz

http://forum.donanimhaber.com/m_35912451/mpage_3/key_/37953610/tm.htm#37953610

ilk önce biraz araştırın ondan sonra beni veya başkasını suçlayın....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Referans İlanıdır
    9 yıl önce açıldı
    [SATILDI] Referans ilandır.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.