Şimdi Ara

5800 almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kafama takılan sorular var
    kamerasında olan hatalar giderildimi
    ocak 2009 sonraki sürümü sorunsuz diyorlar bunun ocak 2009 olan sürümü nasıl anlayabilirim

• bende vatanbilgisayardan almayı düşünüyorum kutu içeriğini merak ediyorum.
  • aman bi siz eksiktiniz gelin
    bunu sormak için konu mu açıyorsun kardeş. Biraz dikkatli olalım 5800 ana başlığında veya bir ton 5800 başlığında yazsana DÜŞÜNDÜĞÜNÜ
  • haklısın ama yakın zamanda almayı düşünüyorumda pişman olurmuyum diye düşünüyorum
  • Ocak 2009 arasanda bulamazsın zaten Piyasada yok artık eski bozuk seriler. 4 Gündür kullanıyorum. Süper bir telefon. Kaçırma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Ocak 2009 arasanda bulamazsın zaten Piyasada yok artık eski bozuk seriler. 4 Gündür kullanıyorum. Süper bir telefon. Kaçırma derim

2010 a girdik haberin yok galiba.

Kutu içeriğinde

-Stylus kalem

-Bileklikli pena

-Kulaklıklar ve kumandası

-Yazılım CD si. (Ovi suite ve PC suite)

var ek olarak. 2.kalem, stand ve koruma kılıfı kaldırılmış bir kaç ay önce tüm Avrupada. Artık böyle kutu içeriği.

• hatta genpa distrübitörlüğünde alırsan 8gblık hafıza kartı dahi yok kutu içeriğinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manivela -- 7 Ocak 2010; 12:05:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağolun arkadaşalar bugun alıcam galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.h.a.

sağolun arkadaşalar bugun alıcam galiba

Kvk güvenceli olanlarından al içerisinde 8gb Hafıza Kartı Mevcut. uygun fiyat olarakta Tim ' lere bak.
  • biraz daha beklerseniz 400e düser bu tel
  • quote:

Orijinalden alıntı: erfc20

biraz daha beklerseniz 400e düser bu tel

1-2 ay içerisinde 500 civarında devam eder gibi geliyor bana olurda 5900 vb bi model çıkartırsa anca öyle düşer 400 e yoksa düşük bi ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaLroK

quote:

Orijinalden alıntı: erfc20

biraz daha beklerseniz 400e düser bu tel

1-2 ay içerisinde 500 civarında devam eder gibi geliyor bana olurda 5900 vb bi model çıkartırsa anca öyle düşer 400 e yoksa düşük bi ihtimal

telefonun özellikleri güzel 400 TL ye biraz zor iner
  • telefonu aldım n95 8gb sonra çok iyi geldi 5800 n95 8gb çok daha güzel telefon herkese tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.h.a. -- 7 Ocak 2010; 18:02:51 >
  • ben üç hafta önce aldım güya son seriler sorunsuzdu
    ama aklına gelmeyecek kadar çok sorunla uğraşıyorum şuan. sinir sahibi olmuş durumdayım.
    alırsan %90 sorunlu bir alet almış olacaksın.belki az belki çok sorunlu ama bu telefon nokia'nın eline yüzüne bulaştırdığı bi telefn. bi çeşit deneme telefonu.belki nokia bundan çıkaracağı derslerle ileride daha sağlam telefonlar yapacak ama bu telefon bi çok kişiye kazık gibi girdi bile...

ayrıca fiyatının 900den 500'e düşmesi de tesadüf deil onuda bilin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thermalshock

ben üç hafta önce aldım güya son seriler sorunsuzdu
    ama aklına gelmeyecek kadar çok sorunla uğraşıyorum şuan. sinir sahibi olmuş durumdayım.
    alırsan %90 sorunlu bir alet almış olacaksın.belki az belki çok sorunlu ama bu telefon nokia'nın eline yüzüne bulaştırdığı bi telefn. bi çeşit deneme telefonu.belki nokia bundan çıkaracağı derslerle ileride daha sağlam telefonlar yapacak ama bu telefon bi çok kişiye kazık gibi girdi bile...

ayrıca fiyatının 900den 500'e düşmesi de tesadüf deil onuda bilin.

ben de bugün aldım telefonu.. kullanmaya başladım, en ufak bir problemi yok. özellikle dokunmatiği beklediğimden dahi iyi çıktı..
    iphone ekranı kadar hassas bir ekran, iphone oyunları kadar şahane oyunlar ve yine iphone uygulamaları kadar zengin uygulamalar beklentisi içindeyseniz tabi ki hayal kırıklığına uğrayabilirsınız. ancak herhangi bir modelle ya da markayla kıyaslama yapmadan kendi içinde değerlendirirseniz telefonu ve neredeyse yeni nesil tüm özellikleri barındıran telefonunuzu kullanırken keyif almaya bakarsanız, benim gibi, oldukça memnun kalırsınız..

• dokunmatiği gerçekten çok hassas ses kalitesi çok güzel şimdi şarjda kaç saat durması gerekiyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.h.a. -- 7 Ocak 2010; 20:30:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacTavish

quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Ocak 2009 arasanda bulamazsın zaten Piyasada yok artık eski bozuk seriler. 4 Gündür kullanıyorum. Süper bir telefon. Kaçırma derim

2010 a girdik haberin yok galiba.

Kutu içeriğinde

-Stylus kalem

-Bileklikli pena

-Kulaklıklar ve kumandası

-Yazılım CD si. (Ovi suite ve PC suite)

var ek olarak. 2.kalem, stand ve koruma kılıfı kaldırılmış bir kaç ay önce tüm Avrupada. Artık böyle kutu içeriği.

Hatalı üretimler Ocak 2009 üretimi. Arkadaş onu demiş diye dedim bende. Ocak 2009'lar kalmadı zaten piyasada.

• BEnde muhtelemen yarın alacağım arkadaşlar.
    Önerdiğiniz bir avm varmı
    nereden alayım ?
    Ben ELECTROWORLD ' de şu ana kadar en uygun gördüm
    Ayrıca Darty ve Teknosayada baktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLyKaDiRuLeyn

BEnde muhtelemen yarın alacağım arkadaşlar.
    Önerdiğiniz bir avm varmı
    nereden alayım ?
    Ben ELECTROWORLD ' de şu ana kadar en uygun gördüm
    Ayrıca Darty ve Teknosayada baktım

kaç liraymış elektroworld de?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.