Şimdi Ara

hackintosh snow leopard kurulum videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • formda hackintosha artan ilgiden dolayı daha önceden hazılrladığım videoyu paylaşmak istedim umarım yardımcı olur videoda kullandığım dosyaları aşagıdaki linkden indirebilirsiniz öncelikle önamli verilerinizi yedekleyin çünkü hackintoh kurabilmanin yolu uyumlu bir anakarta sahip olmakdan geciyor videoda kullandığım anakart gigabyte p35 ds3r intel quad q6600 işlemci hemen hemen tüm gigabyte anakartlar ile kurulabiliyor hackintosh sistem olarak önerebiliceğim en iyi sistem gigabyte p45 veya p35 serisi bi anakart intel quad serisi özellikle q9550 ve q9650 işlemciler ile mükemmelliği yakalayabilirsiniz 4 gb ram ve 24 inc tercihen parlak ekran bir monitör ile pc kullanımında çağ atlayabilirsiniz :D düşük seviye ki bu tartışılır çünkü os x en zayıf sistemlerde bile harika çalışıyor p31 veya p35 serisi anakart core 2 duo işlemci tercih size kalmış 2 gb ram kolay gelsin
    not hackintosh ayrıca asus msı defi biostar ve amd sistemlerede çok kolay kurulabilir i7 ve i5 sistemlerde de dahil
    yeni
    http://www.youtube.com/watch?v=IPpbKFtoYFE
    eski
    http://www.youtube.com/watch?v=M4aBwN_j1Eo
    videoda kullanılan dosyalar
    http://www.mediafire.com/?aiinqwzjdzn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor28 -- 8 Şubat 2010; 1:52:26 >

• bahsettiğin diğer yöntemleride anltıcaksındır umarım, çok güsel olmuş birde windowslu bilgisayara yüklemeyide anlatsan sanırım tam olur
  • ok dostum en kısa sürede hazırlıyacağım
  • eline sağlık güzel olmuş
  • tşk
  • Bu videodaki yöntemle sanırım amd sisteme kurulum yapılamıyor değil mi
  • biraz fazla teferruatli sanki yada ben bu konulara yabancı olduğum için bana öyle geldi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ubuntu PC'ye Windows Kurulumu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Video için teşekkürler raptor zahmet olmazsa upload yapabilirmisin? hazard distro kafamı bozdu saçma sapan dvd hazırlamış EFI-X almak farz oldu.
  • upload derken videoyumu söledin birde neden efi x alacaksın ki 280$ aldı bi arkadaş pek işe yaramamış git birtane p35 ds3r al 90 tl formda :D
  • firefox download helper ile indirebilirsiniz yada safari windows activitiden
  • Tamam raptor Youtube downloader hd ile indirdim görüntü iyi ses yoktu işimi görür, efi-x ukrayna'dan getirtecem ay sonu abim dönüyor fiyat için firmayı aradım noel tatilinde oldukları için Ayın 15'ine kadar iptaller konu için tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r_a_z_o_r

Tamam raptor Youtube downloader hd ile indirdim görüntü iyi ses yoktu işimi görür, efi-x ukrayna'dan getirtecem ay sonu abim dönüyor fiyat için firmayı aradım noel tatilinde oldukları için Ayın 15'ine kadar iptaller konu için tekrar teşekkürler.

http://cgi.ebay.com/Efix-Efi-x-USB-V1-1-w-Free-Shipping-Mac-OS-10-6_W0QQitemZ120511875772QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item1c0f114abc#ht_1195wt_816

• @raptor28 ,

Eline saglik.

Musadenle bir sorum olacakti.
    Ben, vakti zamaninda HDD'yi 3'e bolerek, birincisine Vista ikincisine Leopard kurmustum. Daha sonra gerek kalmadigi icin Vista'yi kaldirmistim.
    Tahmin edecegin uzere HDD'yi MBR olarak formatlamistim. Snow Leopard'i MBR'ye kurmak icin sanirim bazi yamalar var. Velevki bu sorunu cozdum;

Senin orneginde yanlis anlamadiysam Leopard farkli bir HDD'ye kurulu ve sen Snow Leopardi farkli HDD'ye kuruyorsun.

Acaba ayni hardiskin farkli bir bolumune snow leopard kurup Leopard ile en azindan gecici sureligine dual boot yapilabiliyor mu.
    Chameleon nasil olacak onu bilmiyorum tabi.

Suan, bilgisayarimdaki dosyalari yedekleme imkanim yok ondan dolayi boyle karmasik bir durumdayim.
  • kurulabilir yeni cıkan hackintosh dvd leri mbr diskleride destekliyor dual boot yapabilirsin ama verilerini yedekle kesinlikle
    bu arada dual boot yapmana gerek yok snow leopard kullanabilirsin sistemini yazarsan bilgi verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor28 -- 13 Ocak 2010; 1:10:11 >
  • snow leopard 10.6 universal i indirdim ve dvd ye yazdım fakat boot etmesi gerekirken kurulum için bir tuşa basın menüsünün orda restart atıyor. ne yapmam gerek. bu arada snow leopard ide hdd ye kurulurken bir sounr olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor28

kurulabilir yeni cıkan hackintosh dvd leri mbr diskleride destekliyor dual boot yapabilirsin ama verilerini yedekle kesinlikle
    bu arada dual boot yapmana gerek yok snow leopard kullanabilirsin sistemini yazarsan bilgi verebilirim

Hali hazirda Chameleon, Leopard'in kurulu oldugu bolume kurulmus durumda.
    Snow Leopard'i boot etmek icin Chameleon kurmama gerek kalmaz sanirim.
    Kisacasi ikinci bir chameleon kurulumuna gerek var mi acaba yoksa Leopard'daki chemeleon yeterli olur mu?
    Mantik olarak calistirmasi gerekli neticede Vista, XP veya Windows 7'yi de benzer sekilde boot ediyoruz.
    Gerekli yamalari, DSDT vs. yukledikten sonra boot olur mu sence?

Bilgisayarim HP HDX 16. (P8400 islemci, 9600M GT ekran karti) Leopard'i sorunsuz sekilde kullanabiliyorum.
    Snow Leopard'i retail olarak kuracagim dolayisiyla, hangi kext'lere ihtiyacim olacagini belirlemeye calisiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: devotee

snow leopard 10.6 universal i indirdim ve dvd ye yazdım fakat boot etmesi gerekirken kurulum için bir tuşa basın menüsünün orda restart atıyor. ne yapmam gerek. bu arada snow leopard ide hdd ye kurulurken bir sounr olur mu?

Snow Leopard tecrubem yoktur ancak bildigim kadariyla kurulum sirasinda hdd'yi SATA'ya cevirip, herkes icin gecerli olmasa bile bazen CPU'nun bazi ozelliklerini BIOS'tan kapatmaniz gerekebilir.
  • önce snow universal 10.6 ile başla pc ahci moda al biosdan hp bildiğim kadarıyla zaten ahci mod kullanıyor varsayılan olarak sistemin çok uyumlu wifi proplem cıkarır onuda halledebilirsin birtane wifi katı takarak kadıköye 15 tl satılıyor
    ilginc olan şu ki snow leopard diz üstü özellkle centrino notebooklara leoparddan çok daha kolay kuruluyor bu güne kadar 4 farklı diz üstüne kurdum ilk denememde kurulum gercekleşti
    applenin bunu kasıtlı yaptığını düşünüyorum artık snow leoard diz üstü pc lerde çok sorunsuz kullanılıyor şansınız varsa wifi bile full çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor28 -- 13 Ocak 2010; 22:01:10 >
  • raptor noldu bizim icore7 li sistemler için bi video yada bana bahsettiğin patcler dosyalar
    yap bi babalık
  • OK YOLİCAM DOSTUM LİNKİ VARDI AKŞAM HEPSİNİDE İNDİRMİŞTİM AMA FORMAT ATTIM PC YE YİNE BAKİM SANA LİNKİNİ YOLİM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.