Şimdi Ara

Lian Li'den ofisiniz için Alüminyum çalışma masası ; Lian Li F1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kullanıcıların bir çoğu, gerek iş gerek ev olsun günümüzde bilgisayar başında 4 saatten daha fazla vakit harcıyorlar. Internet'in yaygınlaşması, otomaston sistemlerinin gelişmesi, her geçen gün bilgisayar başında geçen süreyi uzatmakta. Harcanan zamanın büyüklüğünü baz alırsak, eğer zorunlu ve ya keyfi olarak en az 4 saat belli bir alanda duracaksak, orasının düzenli ve ihtiyaçlara cevap verecek düzeyde olması gerekir ki yaşam kalitemizi üst seviyede tutalım.

    Söz ettiğimiz alan, konu iş ve bilgisayar olunca, tabi ki çalışma ve bilgisayar masası oluyor. Sadece iyi bir bilgisayara sahip olmanın yanında bu sistemi yerleştirmek ve kullanmak için işe özelleştirilmiş bir masamız yoksa, duyduğumuz rahatsızlık yaptığımız işten ve oynadığımız oyundan keyif almamızı engelleyecektir. Piyasada bir çok mobilya üreticisinin ürettiği bilgisayar ve çalışma masası modeli mevcut, bunlar genelde ahşap yapılı masalar ve mobilya tasarımcıları sektörün içinde olmadıkları için pekte kullanıcı dostu tasarımlara sahip oldukları söylenemez. Genellikle mobilya tasarımcıları ofiste ve ev de kullanım kolaylığından daha çok masalarda görünüşe önem vermekteler. Dünyanın ileri gelen kasa üreticilerinden Lian Li, piyasada profosyonel ofis ve ev kullanımı ihtiyaçlarını karşılamak için, tamamı alüminyumdan imal edilmiş, çizilmeye ve darbeye dayanıklı oldukça kaliteli çalışma ve bilgisayar masasını piyasaya sürmüş durumda.

    Lian Li F1 alüminyum bilgisayar masası, kullanıcıların ofis ve bilgisayar başında çalışma ihtiyaçlarını bir arada gidermek ve ev kullanımından önce ofis kullanımı düşünülerek imal edilmiş bir masa. Çanta koyacağından, anahtarlı çekmecelere kadar ayrıntıların düşünüldüğü masada ayrıca Lian Li'nin PC-V1000 modeli kasası gömülü olarak gelmekte. Kabloların gizlenmesi için içerisinde kanallar olan masa, hafıza kartı okuyucu, ethernet girişi ve yerleşik elektirik prizleri gibi ayrıntılarıda barındırmakta.

    Kart okuyucu, USB çıkışları, Ethernet girişi, kulaklık mikrafon giriş çıkışları ve telefonunuz için priz her şey düşünülmüş

    Lian Li F1 , özellikle para gibi sert cisimlerle zorlansa dahi çizilmeyecek bir kaplama içeriyor, böylece ürünün ilk aldığınız günkü gibi kalması garantilenmiş. Kabloların göz önünde durup dağınıklık yaratmaması için masanın tasarımında kullanıcının ihtiyacı olacak kablolama ihtimalleri düşünülerek iç kısımlara tüneller ve ek güç prizleri yerleştirilmiş. Aşağıdaki resimde de görebileceğiniz gibi, kasanın hemen alt kısmında daha sonra üzeri kapatılabilen güç girişleri bulunmakta.

    Kalem ve benzeri ofis malzemeleri için özel çekmece ve masa altında gizli elektirik prizleri

    Ofis ortamında çalışma masaları, bilgisayar ile çalışılmasının yanında dosyaların incelenmesi, gerekli evrakların okunup imzalanması gibi işlemler içinde kullanılmakta ve masanın genel görünümü bazı yerler için büyük önem taşımakta. Lian Li, F1 ile oldukça ince ayrıntılara sahip iyi düşünülmüş bir bilgisayar masası yanında kullanıcılara, bütün ofis ihtiyaçlarını giderebilmeleri için araçları bulunan ve iyi görünümü ile ofisinizi zenginleştirecek çalışma masasınıda beraber sunmakta.

    Ofisinizin tasarımına uygun olarak metalik gri ve siyah renk seçenekleri bulunan Lian Li F1'in boyutları modele bağlı olarak değişmekte. Masanın, 176 x 79 x 77 cm (Lian Li F1) ve 154.5 x 79 x 77 cm (Lian Li F2) olmak üzere iki farklı boyutu mevcut. Yurtdışında 2850$ etiketle satılan masanın direk ofis kullanımı için dizayn edilmiş bir ürün olduğunu düşünürsek fiyatı oldukça makul kalmakta. Günümüzde kaliteli ahşap çalışma masaların fiyatları 5000YTL ye kadar çıkabilmekteler.


    Sayfanın Linki : http://lian-li.com/Product/OA/OA_F1.htm








  • yav biraz ucuz olsaydı türkiyede yoktur sanırım

    olsa da azten fiyat ço yüksek olur


    ama çok güzel
  • aleminyum değilde sunta dan bizim marangoza vereyyimde...2 günde tıpkısın aynısını yapıverir.....bi kaç elektronik zavazingoda piyasada sebil gibi....en fazla 500ytl ye halolur gibi geliyor....ancak masa çok şık ve kullanışlı...sadece fiyat yüksek..
  • Fiyat, ev kullanımı için yüksek ürün ofisler için düşünülmüş aslında...
  • ewet aynen öle...
    yalnız çok hoşuma gitti tam istediğim gibi... yanında kasasınıda hediye edio baksanıza.. enişteme sölesem benzerini yaparmıki..
  • orada kullanılan alüminyum kalitesi ve traşlanma kalitesi çok daha fazladır ya bence burada yapılması imkânsız
  • yaw bu alüminyum insanın kolunu bacağını üşütür, insan masaya dokunmaya çekinir, daha sıcak bi malzeme kullansalarmış. bide masayı işlemciye ısı aktarma borularıyla bağlayıp sessiz bi sistem yaratabilirlermiş, bunuda önereyim dedim belki okur firmadan birileri
  • Fiyat ev kullanıcıları baz alındığında gerçektende çok yüksek ama Speed-Step'in de yazısında belirttiği gibi çoğu büyük kuruluş ve firmalar bu tür şeylere çok önem veriyorlar. Özellikle ticaret yapılacak ortamın dekoru , ışıklandırılması ve de ortamda bulunan malzemelerin kalitesi ve işçiliği çok önemli. Örneğin SABANCI her zaman bu taktiği uygular.

    Öte yandan masaya baktığımızda çok da fazla bi özellik barındıran bir ürün olduğunu söyleyemeyiz. Neden derseniz. Bence ilk etapta böyle bir ürün üreten adamların bunun yanına çok şık bir sandelye koymalarını beklerdim ben şahsen. Bence bu bir eksi özellik olmuş. Fakat kablo saklama yuvaları ve kart okuyucular gerçekten iyi düşünülmüş. Öte yandan bence eksik kalan bir nokta da ; bu amçla üretilmiş kasalarda CD saklama gözleri veya hazneleri olsa çok daha iyi olur diye düşünmektedeyim.




  • @Administrato®

    CD saklama gözleri var haberdeki resimde yok fakat haberin linkine tıklarsanız ürünün ayrıntılı resimlerine ulaşabilirsiniz.
  • Çok şık ve kullanışlı. Ancak iletken olması özellikle elektrikli havalarda çarpılma problemine yol açabilir bilhassa çok elektrikli kişiler için. Benzer dizayn ahşap olsaydı daha isabetli olurdu ama o zamanda böyle bir masa olmazdı tabii. Ama en azından el ve kolların temas edeceği yerler mesela cam olsaydı elektrik problemi yine oluşmazdı.
  • Bu fiyata sadece masa alacagıma odamdaki yatak,dolap,gardolap,sifonyer gibi eşyaların tamamını degiştirim hemde en kralıyla
  • vallabu kadar param olsa düşünmeden verirdim.
    çok seksi bişey.
    en çok kasa olayı hoşuma gitti.
    yalnız LAN Party olayında falan biraz zorluk çekeriz ama olsun bi kamyonet falan çaarırız artık taşımaya
  • quote:

    Orijinalinden alıntı: King_Diamond

    vallabu kadar param olsa düşünmeden verirdim.
    çok seksi bişey.
    en çok kasa olayı hoşuma gitti.
    yalnız LAN Party olayında falan biraz zorluk çekeriz ama olsun bi kamyonet falan çaarırız artık taşımaya


    Kasa geçmeli istendiği taktirde ufak bir hareketle tekerlekleri üzerinde dönerek dışarı çıkmakta...
  • az daha ufak olsa benim odaya cuk otururdu valla...
  • quote:

    Orijinalinden alıntı: BeyazBüyü

    az daha ufak olsa benim odaya cuk otururdu valla...


    Senin Armor uymas buna
  • quote:

    Orijinalinden alıntı: Speed-Step


    quote:

    Orijinalinden alıntı: BeyazBüyü

    az daha ufak olsa benim odaya cuk otururdu valla...


    Senin Armor uymas buna


    doğru diyon..

    unuttum onu zaten armor koymak için masayı yeniden yaptırmıştım




  • git bu paranın yarısını mobilyacıya ver sana neler yapar neler adam sanat icra eder bee
  • +1

    hatta 1/3 veya daha azına da icra edecek adam bulunur


    quote:

    Orijinalinden alıntı: wandoga

    git bu paranın yarısını mobilyacıya ver sana neler yapar neler adam sanat icra eder bee

  • quote:

    Orijinalinden alıntı: Azimkar

    +1

    hatta 1/3 veya daha azına da icra edecek adam bulunur


    quote:

    Orijinalinden alıntı: wandoga

    git bu paranın yarısını mobilyacıya ver sana neler yapar neler adam sanat icra eder bee





    1/6 sınada bişiler yapacak usta bulunur. Kaliteli olurmu tabi onu ancak ofisinize kurup üstüne çay döktükten sonra anlarsınız.
  • Valla ben praktiker den aldım 100ytl ye canavar gibi masa yetiyo..ama lian - li az genişini yapsın ondan da alırıssss

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.