Şimdi Ara

1. UNCHARTED 2 -- 2. KİLLZONE 2 ((( HERKES YORUM YAPSIN SONUÇLAR İLK SAYFADA )))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
319
Cevap
0
Favori
9.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET OYLAMAMIZ BİTTİ SONUÇLAR AŞAĞIDA ÖNCELİKLE SONUÇLAR HAKKINDAKİ YORUMLARINIZI ALMAK İSTERİM SONUÇLAR DH BAZINDADIR TOPLAMDA 717 OY ATILMIŞTIR OYLAMAMIZ 55 GÜN SÜRMÜŞTÜR TOPLAM 74 OYUNA OY ATILMIŞTIR

OYLAMAMIZIN BİRİNCİSİ ->->-> (( EN İYİ OYUN ))

UNCHARTED 2 AMONG THİEVES

1. UNCHARTED 2 -- 2. KİLLZONE 2  ((( HERKES YORUM YAPSIN SONUÇLAR İLK SAYFADA )))

HER YERDE OLDUĞU GİBİ BURADA DA BİRİNCİ SEÇİLEN OYUN 96 PUANLIK BİR ORTALAMAYA SAHİPTİ FORUMDA İSE 717 OYUN 99 UNU ALDI

EN İYİ ADVENTURE TPS ->->->

UNCHARTED 2 AMONG THİEVES
     1. UNCHARTED 2 -- 2. KİLLZONE 2  ((( HERKES YORUM YAPSIN SONUÇLAR İLK SAYFADA )))

EN İYİ OYUN SEÇİLMESİNİN YANINDA DOĞAL OLARAK EN İYİ ADVENTURE/AKSİYON TPS ÖDÜLÜNÜ DE ALMIŞ OLUYOR OYUNUMUZ

EN İYİ FPS ->->->

KILLZONE 2

91 PUANLIK BİR NOT ORTALAMASINA SAHİP OLAN OYUN GELECEĞİN FPS Sİ OLARAK NİTELENDİRİLMİŞ ÖZELLİKLE ONLİNE SİSTEMİNİN ÇOK İYİ OLMASIYLA BERABER BURADA DA EN İYİ FPS SEÇİLDİ VE 70 OY ALDI

EN İYİ SPOR OYUNU ->->->

FIFA 10

91 PUANLIK BİR ORTALAMAYA SAHİP OLAN FIFA 10 BURADA İSE 53 OY OLARAK SPOR TÜRÜNDEKİ EN İYİ OYUN OLDU

EN İYİ YARIŞ SİMÜLASYONU->->->

GRAN TURİSMO

BİR TÜRLÜ ÇIKMADI GRAN TURİSMO 5.. AMA DAHA ÖNCE ÇIKAN OYUNLARI BİZE YETER DE ARTAR ZATEN DH BU SERİYE 25 OY VERDİ

EN İYİ RPG->->->
    DEMON SOULS

RPG DE BİRAZ KARMAŞA OLDU VE EN SONUNDA RPG ÖDÜLÜNÜ DEMON SOULS ALDI.OYUNA DH 6 OY VERDİ.

EN İYİ HACK'N SLASH/AKSİYON OYUNU ->->->

GOD OF WAR

GOD OF WAR 27 OY ALDI EN İYİ HACK'N SLASH OYUNU SEÇİLDİ

EN İYİ PLATFORM OYUNU ->->->

LITTLE BIG PLANET

BAZI KESİMLER TARAFINDAN ÇOCUK OYUNU DAMGASI YEDİ AMA ÖNYARGILARINI KIRANLAR BU OYUNU ÇOK SEVDİ OYUN 20 OY ALDI

EN İYİ YARIŞ OYUNU ->->->

BURNOUT PARADISE VE MOTORSTORM PASİFİC RİFT
    MOTORSTORM PASİFİC RİFT

BURNOUT PARADİSE

GRAN TURİSMO SİMÜLASYON OLDUĞU İÇİN YARIŞ OYUNLARINI AYRI BİR KATEGORİYE ALMAK İSTEDİM VE MOTOR YARIŞ OYUNU ARABA YARIŞ OYUNU GİBİ KATEGORİLERE AYIRMAK İSTEMEDİM İKİSİNİ AYNI KATEGORİYE ALDIM
    BURNOUT PARADİSE VE MOTORSTORM PASİFİC RİFT 7 ŞER OY ALARAK EN İYİ YARIŞ OYUNLARI SEÇİLDİLER

EN İYİ DÖVÜŞ OYUNU ->->->

TEKKEN VE STREET FİGHTER
    TEKKEN

STREET FİGHTER

EZELİ İKİ RAHİP ŞOK BİR ŞEKİLDE AYNI OYU ALDI VE AYNI TÜRDE BİR KEZ DAHA İKİ GALİP ÇIKTI İKİ OYUN DA FORUMDAN 8 OY ALDI

EN İYİ MÜZİK OYUNU ->->->

GUITAR HERO METALLICA

9 OY ALAN GH : METALLICA EN İYİ MÜZİK OYUNU SEÇİLMİŞ OLDU

EN İYİ KORKU OYUNU ->->->

RESIDENT EVIL 5

7 OY ALAN RE 5 SİLENT HİLL'E BAYAĞI FARK ATMIŞ OLDU

JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ

METAL GEAR SOLİD 4 : GUNS OF THE PATRİOTS

55 OYLA MGS4 E ÖZEL BİR ÖDÜL VERMEK İSTEDİM BİR ARKADAŞIN TAVSİYESİYLE

ŞAŞIRDIĞIM BAZI NOKTALAR

RESİSTANCE

PS3 ÇIKTIĞI ZAMANLARDA ONU AYAKTA TUTAN OYUNDU RESİSTANCE.UZUN OYNANIŞ SÜRESİ VE SIKMAYAN YAPISI ÇOK BEĞENİLMİŞTİ.AMA DH DAN ÇOK AZ OY ALAN RESİSTANCE İKİNCİ FPS BİLE OLAMADI

BİOSHOCK

96 PUANLIK BİR PUAN ORTALAMASINA SAHİP OLAN BİOSHOCK SENARYOSU FARKLI OYNANIŞ BİÇİMİ GİBİ ÖZELLİKLERİYLE PEK ÇOK YERDEN YILIN FPS Sİ ÖDÜLÜ ALMIŞTI.AMA DH BU OYUNA SADECE 2 OY VERDİ.KİLLZONE 2, UNCHARTED 2 GİBİ PS3 E ÖZEL OYUNLAR YÜZÜNDEN BİOSHOCK UNUTULDU GİBİ.

BATMAN ARKHUM ASYLUM

BATMAN GERÇEKTEN TEKRAR TEKRAR OYNANABİLECEK GÜZEL BİR OYUNDU AMA DH ÇOĞUNLUĞU ÖYLE DÜŞÜNMÜYOR GİBİ.SADECE 2 OY ALDI.

FINAL FANTASY

SATIŞ REKORLARI KIRAN VE SAYISIZ HAYRANI OLAN ÇOĞU KİŞİ TARAFINDAN EN İYİ RPG OLARAK GÖRÜLEN FINAL FANTASY SADECE 1 OY ALDI.

NOT : RESİMLERİ EKLEMEME YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OYLAMA BİTTİ ARKADAŞLAR YARIN GÜZEL BİR SONUÇ LİSTESİYLE KONU SON HALİNİ ALACAK SONUÇLAR İLK SAYFADA RESİMLERLE BERABER KATEGORİLERE AYRILMIŞ BİR BİÇİMDE HAZIR OLACAK

Evet arkadaşlar merhaba...
    Güzel ve uzun ömürlü bir konu olmasını temenni ederek yazıma başlıyorum

En sevdiğiniz PS3 oyunları sıralamalı olarak burada listenelecektir.
    Liste en en en fazla 12 Saatte bir güncellenecektir Forumda oldukça sürekli güncelleyeceğim... Örnek 2 kişi MotorStorm 3 kişi GT5 dedi ise liste şöyle olacak
    GT5 : 3
    MotorStorm : 2
    vs. vs.
    gibi

İlk önce ben başlıyorum.

1- Uncharted 2 Among Thieves
    2-Resistance 2
    3-Killzone 2
    4-Call of Duty Modern Warfare 2
    5-Burnout Paradise

İlk güncellemeyi mesaj sayısına bağlı olarak yapacağım.Sonraki güncellemeler 6 veya en fazla 12 saatte bir yapılacaktır... (( Gece vakitlerini saymıyoruz tabiki ))

Sizlerden ricam iki defa oy kullanmamanız...
    Ve lütfen her konuyu okuyan lütfen sadece 1 dk sını harcayıp fikrini belirtsin

LİSTE AŞAĞIDA YER ALACAK

Uncharted 2 Among Thieves : 99 oy

Killzone2 : 70 oy

MGS4 : 55 oy

Call of Duty Modern Warfare 2 : 53 oy
    FIFA : 53 oy

Grand Theft Auto 4 : 38 oy

Pro Evolution Soccer : 37 oy

Uncharted : Drake's Fortune : 33 oy

Assassins Creed : 30 oy

God of War : 27 oy

Gran Turismo : 25 oy

Little Big Planet : 20 oy

NBA 2K10 : 13 oy
    Resistance : 13 oy

Heavenly Sword : 11 oy
    İnfamous : 11 oy

Guitar Hero Metallica : 9 oy

Street Fighter : 8 oy
    Tekken : 8 oy

Burnout Paradise : 7 oy
    Resident Evil 5 : 7 oy
    MotorStorm 2 Pasific Rift : 7 oy

MotorStorm 1 : 6 oy
    Devil May Cry 4 : 6 oy
    Demon Souls : 6 oy
    Dirt 2 : 6 oy

Final Fantasy : 5 oy
    BattleField Bad Company : 5 oy
    Call of Duty 4 Modern Warfare : 5 oy

Dead Space : 4 oy
    Need For Speed Shift : 4 oy

Fat Princess : 3 oy
    Crash Bandicoot : 3 oy
    İco ve Shadow of the Colossus : 3 oy
    Guitar Hero : 3 oy
    DJ HERO : 3 oy

Batman: Arkham Asylum : 2 oy
    BattleField 1943 : 2 oy
    Lair : 2 oy
    Prince of Persia : 2 oy
    Guitar Hero 5 : 2 oy
    Bioshock : 2 oy
    Prototype : 2 oy

GTA Episode from Liberty City : 1 oy
    Naruto Ultimate Ninja Storm : 1 oy
    NBA 2K7 : 1 oy
    Warhawk : 1 oy
    Final Fantasy : 1 oy
    Trine : 1 oy
    Assasins Creed 1 : 1 oy
    Dragon Age Origins : 1 oy
    Mortal Combat vs Dc Universe : 1 oy
    Madden 10 : 1 oy
    Silent Hill: Homecoming : 1 oy
    Sega Rally Revo : 1 oy
    Valkyria Chronicles : 1 oy
    Ninja Gaiden Sigma 2 : 1 oy
    Mirrors Edge : 1 oy
    Resident Evil 4 : 1 oy
    Call of Duty : 1 oy
    Call of Duty 2: 1 oy
    Gran Turismo 4 : 1 oy
    Lemmings : 1 oy
    Fatal Frame : 1 oy
    NBA 2K9 : 1 oy
    Brutal Legend : 1 oy
    Mass Efect : 1 oy
    GRID : 1 oy
    Wwe Smackdown vs Raw 2010 : 1 oy
    The Punisher : 1 oy
    Guitar Hero : Smash Hits : 1 oy
    Guitar Hero : World Tour : 1 oy
    Soul Calibur 4 : 1 oy

ADMİN İMİZ MASH3R İN AÇIKLAMASI
    ---------------------------------------------------

Söyle birsey var, eger anket olursa herkesin 5 sevdigi oyunu belirtmesi imkansiz.Cünkü anket tek secenekli oluyor.Tek oyuna herkesin 1 oy kullanma hakki oluyor.Coklu oy kullanma var ama ozamanda herkes,her oyunu isaretleyebilir dogru bir sonuc olmaz yani.Eger devamli güncelleyeceksen böyle devam edebilir ve istediginiz sonuca direkt ulasabilirsin.

Ayrica herkesin zevki farkli oldugunda listede olmayan oyunlarda siralanacaktir,bu nedenle anket siklari yetersiz kalacaktir.Dedigim gibi eger devamli güncel tutacaksan böyle devam edebilir.

-----------------------------------------------------

ADMİN İMİZİN MESAJINI BURAYA KOYMAK İÇİN İZİN ALDIM

SONUÇ ANKET YOK SEBEPLER GAYET MANTIKLI VE YUKARIDA BELİRTİLDİĞİ GİBİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 6 Mart 2010; 11:11:53 >

• Daha en sevdiğim 5 oyunum olmadı :)

1- Fifa -10- numara
    2- Uncharted 2
    3- Killzone 2
    4- --------
    5- --------
  • 1-Metal Gear Solid 4:Guns of The Patriots
    2-Uncharted 2:Among Thievs
    3-Killzone 2
    4-Little Big Planet
    5-Batman:Arkham Asylum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj 23 -- 5 Ocak 2010; 21:46:10 >
  • 1- Uncharted 2
    2- Killzone 2
    3- Uncharted
    4- Infamous
    5- Nba 2K7
  • 1-Mw 2
    2-Fifa 10
    3-Assassins Creed 2
    4-NBA 2K10
    5-Killzone 2
  • 1-Metal Gear Solid 4 Guns of the Patriots
    2-Uncharted 2
    3-Fifa 10
    4-Call of Duty Mw2
    5-Killzone 2
  • 1-)Uncharted 2
    2-)Fifa 10
    3-)Call of Duty:Modern Warfare 2
    4-)Killzone 2
    5-)Gta IV
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uncharted 2
    MGS 4
    Modern Warfare 2
    Guitar Hero Metallica
    LittleBigPlanet
  • bence konuyu ankete cevır oyunları ekle o zaman belli olur kımın ne kadar sevdıgı bu sekıl sana zorluk olur kım neyı yazmıs sureklı guncellemek zorunda olursun bı sure sonra sıkılırsın konu iptal olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_turco_06

bence konuyu ankete cevır oyunları ekle o zaman belli olur kımın ne kadar sevdıgı bu sekıl sana zorluk olur kım neyı yazmıs sureklı guncellemek zorunda olursun bı sure sonra sıkılırsın konu iptal olur

Ankete nasıl çevirebilirim yardımcı olur musun
  • Uncharted 2
    Killzone 2
    Gears of War 2
    Infamous
    GOW Collection
  • Uncharted 2 -
    Cod 6 -
    Fifa 10 -
    Killzone 2-
    Gow 2
  • Pes 2010
    Killzone 2
    Little Big Planet
    Fight Night Round 4
    Motorstorm PR
  • ben bişeyi merak etim madem nickin crysisle alakası yok nomadcry nedemek o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

ben bişeyi merak etim madem nickin crysisle alakası yok nomadcry nedemek o zaman

Göçebe ağlıyor anlamında kullandım ben............

Bu arada oyunları da yazar mısın
  • Killzone 2
    Uncharted 1-2
    Gran Turismo
    Motorstorm 1-2
    Tekken
  • uncharted 2
    uncharted
    fifa 2010
    killzone 2
    little big planet
  • UNCHARTED 1, UNCHARTED 2, PES 2010, Battlefield 1943, TEKKEN 6

(Not; UNCHARTED 1, bence 2 den daha sürükleyici ve daha iyi mekanlarda geçiyor, en favori Adventure oyunum UNCHARTED 1 dir)
  • 1) uncharted2
    2) gta4
    3) killzone2
    4) dead space
    5) little big planet
    kardeş listeyi 5ten 10a çıkar ben bu ilk5 i saladım çünkü karar veremedim daha fazla sevdiğim oyun var
  • Lair
    Heavenly Sword
    Uncharted 1
    Resistance
    Little Big Planet
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.