Şimdi Ara

5800 TUTULMA SEBEBİ KALİTE Mİ ? UYGUN FİYAT MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5800 çok tutuldu benim merak ettiğim konu gerçekten kaliteli olduğu için mi bu kadar çok satıyo yoksa fiyatı uygun olduğu için mi ?

Bunu tartışma yaratmak için sormuyorum gerçekten kafama takıldı bende almayı düşündüm sizlerin düşüncelerini merak ediyorum.

• wi-fi + gps + 3g gibi yeni nesil oturaklı özellikler nokia gibi kendini ispat etmiş, yılların markası bünyesinde dokunmatik ekranla buluşunca ve de tüm bunlar 500 lira seviyesinde satılınca gel de alma zaten
    bence en büyük eksisi tasarımı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

wi-fi + gps + 3g gibi yeni nesil oturaklı özellikler nokia gibi kendini ispat etmiş, yılların markası bünyesinde dokunmatik ekranla buluşunca ve de tüm bunlar 500 lira seviyesinde satılınca gel de alma zaten

tasarımını beğenmeyen bi seni görüyorum vallahi :) tabi tartışılmaz zevk işi
  • fiyat/performans oranı
  • Arkadaşa katılıyorum Fiyat/Performans olarak en iyi telefonların başında olduğu için çok satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

wi-fi + gps + 3g gibi yeni nesil oturaklı özellikler nokia gibi kendini ispat etmiş, yılların markası bünyesinde dokunmatik ekranla buluşunca ve de tüm bunlar 500 lira seviyesinde satılınca gel de alma zaten

ön çerçevesi krom olsaydı en azından hoş olurmuş, bu şekilde çok basit görünüyor.. şu şekilde yani:

alttaki 3 tuşu da aynı şekilde krom kaplama düşünün

• GPS, Wifi, İşletim sistemi, 3 mp otomatik odaklamalı kamera, ses çipi ile yüksek ses kalitesi, yüksek ekran çözünürlüğü, ekran büyüklüğü, dokunmatik oluşu, 8 gb kart ile gelmesi, ve bütün bunları 1200 liraya değil 500 liraya sunması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

ön çerçevesi krom olsaydı en azından hoş olurmuş, bu şekilde çok basit görünüyor.. şu şekilde yani:

alttaki 3 tuşu da aynı şekilde krom kaplama düşünün

evet gerçekten güzel olmuş. kim yapmış bunu ve nasıl yapmış ?

• 1) nokia markası

2) uygun fiyatı

3) dokunmatik modası
  • nokia yapmış, diğerlerini nasıl yapmışsa bunu da öyle yapmış
    5800 chrome adıyla ingilterede satışta.. yalnız t-mobile sözleşmesiyle satılıyor galiba. t-mobile için özel üretim sanırım
  • quote:

nokia yapmış, diğerlerini nasıl yapmışsa bunu da öyle yapmış
    5800 chrome adıyla ingilterede satışta.. yalnız t-mobile sözleşmesiyle satılıyor galiba. t-mobile için özel üretim sanırım

böyle şeylere sinir oluyorum satcaksanız hepsini satın
  • fiyat / kalıte /performan /dokunmatık ekran /3g /wi-Fi
  • Fiyat / Dokunmatik Ekran / Wifi / GPS
    Benim sebeplerim
  • Kapak işi çok kolay.Resimdeki 5800 Navigation Edition versiyonu.Nokia shoplara giderek belli bir ücret karşılığında o kapağı taktırabilirsiniz.O kadar dert edilecek bir mevzu değil
  • İkisi bir arada olması.
  • 1 - markasının Nokia olması
    2 - uygun fiyatı
    3 - yeni nesil tellerdeki dokunmatik hevesi
  • markası nokia olduğu için tutuluyor, yoksa tasarım odun kalite düşük dokunmatik kötü...
  • quote:

nokia yapmış, diğerlerini nasıl yapmışsa bunu da öyle yapmış

O sadece Navigation olan sürümü
    özel tasarim degil yani t-mobile icin
  • Kaliteli ve Uygun Fiyatlı Oldugu için çok tutuldu zaten.
    TELEFON HEM KALITELI HEMDE ÇOK UYGUN FIYAT .
  • Ben 5530 aldım ama kısaca uygun fiyat ve dokunmatik diyelim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.