Şimdi Ara

Lenovo'dan 1.85cm kalınlığında hepsi bir arada bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Çin merkezli dünyanın en büyük 4.bilgisayar üreticisi Lenovo; all-in-one denilen hepsi bir arada bilgisayar çözümleri arasına bir yenisini daha ekledi.


    Firmanın IdeaCentre 300A ismini verdiği yeni bilgisayarı, bünyesinde Intel Core 2 Duo merkezi işlemcisini bulunduruyor. Sadece 18.5mm kalınlığındaki bilgisayarda, 21.5 inç'de Full HD, 1920x1080 piksel, çözünürlük sağlayan LED panel kullanılırken, kullanıcının maksimum 4GB'lık DDR3 belleğe ve 500GB'lık depolama alanı kullanmasına izin verilmiş. Bilgisayarın üzerinde ayrıca HDMI çıkışına da yer verilmiş.


    Optik sürücü ve TV alıcısını konfigürasyon seçenekleri arasında sunan Lenovo, IdeaCentre 300A'ı 600 dolardan başlayan fiyatlarla Şubat ayı içersinde satışa sunacak.











  • Hoş...ama burada fiyatının 600$ seviyesinden başlayacağını sanmıyorum.
  • Ne işe yarar bu ? Eve kimse bunu almaz. Oldukça şık görünümlü oldugu içinde appl yrine tercih edilebilir şirketlerde.
  • imac çakması.yapıldı kardeşim yapıldı daha önce git başka bişi icat et sende.illa i-pc yapmak zorunda değilsin.2-3 senede bir denerler bunu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerinanç

    imac çakması.yapıldı kardeşim yapıldı daha önce git başka bişi icat et sende.illa i-pc yapmak zorunda değilsin.2-3 senede bir denerler bunu...



    Hıııı yani iMac çakma değil öyle mi

    Alıntı:http://www.blinkenlights.com/pc.shtml

    Was it the HP 9830?
    Good guess! The HP 9830, introduced in 1972, was the first desktop all-in-one computer. It even had BASIC in ROM, but few people know about it because HP marketed it primarily to scientists and engineers, very quiet people.
    Even earlier (1968), HP produced a similar desktop machine called the 9100. However, since it didn't have a full alphanumeric keyboard or display, it is generally considered a sophisticated programmable calculator rather than a general-purpose computer. According to one researcher, the term personal computer was first used to describe the 9100A.

    Tamam belki iMac en başarılı All-in-One desktop lar ama , ilk değil..Herşeyde olduğu gibi..Şimdi Tablet çıkartacak ama ne yazıkki o da ilk değil.

    Asıl konuya gelince...

    Tasarımı çok hoş ancak alt kısımlar ortalanabilirdi.İnceliği harika.Şimdi bazıları gidip iMac Air fln yapar ve en ince all in one desktop ı piyasaya sürdüğünü iddia eder.Haber için teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 5 Ocak 2010; 13:01:28 >




  • süper olmuş bence, saçma sapan ve bi halta yaramayan mini kasaları 400 dolara satıyorlar hiç değilse bunun her şeyi üstünde ofisler ve internet pc si için çok güzel bence. ayrıca 4350-4650 gibi bide grafik yongası olursa her oyunu orta seviyede oynarsınız daha ne olsun. ama intel gma koyarlarsa tabi o başka:D
  • Lenovo'yu VIA işlemcili netbook'larıyla tanıdım, VIA işlemcili sistemlere devam etmesini dilerim.
  • Bence harika bir model lenovo ya da bu yakışır diyebilirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.