Şimdi Ara

Rainbow Six Vegas 2 v1.03 - Türkçe Yama v1.0

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• >> ÜRÜN >>
    · Rainbow Six Vegas 2 v1.03
    · Türkçe Yama v1.0 [v2.0 GeleceK]
    · http://rapidshare.com/files/335387381/tcs_R6_Vegas2_v1.03_TRv1.0.rar

>> KURULUM >>
    · Yamayı oyunun bulunduğu ana klasöre kurmanız gerekir
    · Örnek: "C:\Program Files\Ubisoft\Rainbow Six Vegas 2"

>> NOTLAR >>
    · Görev, Menü: %80 tr - Diyalog, Altyazı: %80 tr

>> ŞİFRE >>
    · Dosya Şifresi: EDELYE.gen.tr

>> YAPIM >>
    · Yapım : K.Deniz YILMAZ

>> ViDEO >>

>> RESiMLER >>

Rainbow Six Vegas 2 v1.03 - Türkçe Yama v1.0  Rainbow Six Vegas 2 v1.03 - Türkçe Yama v1.0
     Rainbow Six Vegas 2 v1.03 - Türkçe Yama v1.0  Rainbow Six Vegas 2 v1.03 - Türkçe Yama v1.0
     Rainbow Six Vegas 2 v1.03 - Türkçe Yama v1.0

>> SON OLARAK >>
    Oyunu oynayan arkadaşlar bilirlerki alt yazı barındırmıyor. Ancak oyunda kullandığınız her teçhizatın ayrıntılı açıklaması var. Buda çeviri işine oldukça ağır bir yük getiriyor. Şuan yamanın v1.0 sürümü yayınlanmıştır ancak yakın zamanda v2.0 sürümde yayınlanacak ve oyun tamamen Türkçe hale getirilecektir. Tanıtım videosundan ve resimlerinden fikir edinebilirsiniz. ;) ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 14 Nisan 2010; 17:52:49 >

• .....
    epey bitti arkadaşlar
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 15 Ocak 2010; 0:11:05 >
  • Çalışmalarının başarılı geçmesini dilerim.Hayırlısı olsun :)
  • sabırsızlıkla bekliyoruz. hayırlı olsun...
  • quote:

Çalışmalarının başarılı geçmesini dilerim.Hayırlısı olsun :)

teşekkür ederim

quote:

sabırsızlıkla bekliyoruz. hayırlı olsun...

oyunu çok sevdim bende bir an önce yayınlamak istiyorum. sağolasın.
  • v1.0 sürümünü hazırladım ve %80 çeviri oldu yakında v2.0 yaparım %99 olur inşallah
  • Emeğine sağlık beklemedeyiz.Bu arada acaba oyuna alt yazı eklemek mümkün müdür ki?Konuşmaları alt yazı ile okusak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.I.P-Rest in Peace

Emeğine sağlık beklemedeyiz.Bu arada acaba oyuna alt yazı eklemek mümkün müdür ki?Konuşmaları alt yazı ile okusak?

profesyonel modifikasyon yapmak lazım benim açımdan mümkün değil maalesef
  • Tamamen tamamlanmasını bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem9000

Tamamen tamamlanmasını bekliyorum :)

bilgisayarım için yedek parça bekliyorum geldiğinde the saboteur çevirisine başlayacağım.
    o zamana dek ilgilenebilirsem tamamlarım ama bunuda şimdilik kullanabilirsin idare eder.
  • Oyunun Tom Clancy's serisinden olduğunu gördüm sende bu kadar çok övdün bende indiriyorum şuan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voix

Oyunun Tom Clancy's serisinden olduğunu gördüm sende bu kadar çok övdün bende indiriyorum şuan :)

v2.0 çıkarında videoda hazırlayacağım o zaman daha net anlaşılır yamanın kalitesi
  • v.2 cıkmasını bekliyoruz o zaman şimdiden eline sağlık(:
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuTLuKKaaN
    v.2 cıkmasını bekliyoruz o zaman şimdiden eline sağlık(:

güncelleme çalışmasına başladım. şuan üstünde çalışıyorum. bittiğinde tamamen türkçe olacak. tanıtım videosuda ekleyeceğim. :) :D
  • Heyecanla bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sepphynox

Heyecanla bekliyoruz...

video eklendi şimdi sıra güncellenmiş yamada
  • Valla çıkcak diye oyunu şimdilik köşede bıraktım sana kolay gelsin kardeşim...
  • bu oyunu oynamak nasip olmamıştı.inşallah yamayla beraber oynarım artık
  • berbat yapay zeka yüzünden verdiğim 5dolara acıdım. belki türkçe yama oynamama bir sebep olur tam sürümü bekliyrum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

berbat yapay zeka yüzünden verdiğim 5dolara acıdım. belki türkçe yama oynamama bir sebep olur tam sürümü bekliyrum.

bence yapay zeka çok akıllı sen hangi oyunu oynadın acaba.
    mesela takım dostların dumanlı bir odaya girdiğinde otomatikman ısı görüş dürbününü kuşanıyor.
    sen silahına susturucu taktığın zaman onlarda takıyor. hem oyunun en büyük özelliği takımı tamamen yönlendirebiliyor olman.
    oyunun en önemli özelliklerinden birisi yapay zekası zaten. :D :D birde 5 dolara almışsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.