Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (634. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.945
Cevap
35
Favori
1.710.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende 2006 Dacia Logan 1.4 Ambiance Pack Var. Motor Yağı değişiminde 5 yıldır gittiğim usta Elf 10w40 yağ koyuyor. Bu motordan olan arkadaşlar siz hangi yağı koyuyorsunuz? Birde bor içerikli katkılar koyuyor musunuz?
  • Şehir İstanbul.
  • Arkadas bende senin arabanin 1.6si var ayni motor yagini kullaniyorum bende sinoptayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugüne kadar çok oralı olmuyordum. Fakat motor sesi arttı gibi geliyor. Bu sebeple daha kaliteli bir yağ ve motor silk gibi bir koruyucu kullanırsam sanki azalacakmış gibi geliyor. Birde benim arabada klimayı açtığımda motor sesi bariz artıyor. Düşük viteslerde gaza yüklendiğimde acayip bir ses var. Sizde de klimayı açınca böyle bir durum oluyor mu?
  • pikatel75 P kullanıcısına yanıt
    hocam sübap ayarı felan bozuktur yağı değiştirmeyin,katkı kullanmıştım farklı bir araçta motorsilkti galiba faydalı ama yağ değişiminde yağla beraber etkisi gidiyor.
    rölantide klima açınca ses çoğalması normal ,hareket halinde pek fark hissetmiyorum,benim aracım 1.2. 16 v.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ değişim km'si geliyor. 400 km sonra değişmesi lazım. Bakım kitapçığında yaşadığınız yerin dış ortam sıcaklığına göre kullanılması gereken motor yağları yazıyor. marka belirtmeden. Mobilin sitesinde hangi yağ seçeneğinde arabanın özelliklerini girince uygun yağ olarak Mobil 1 New Life 0W-40 çıkıyor. Bir deneyeceğim. Zaten bizim arabaların yalıtımı zayıf. Motor gürültülü çalışınca ve üstüne klimada da gürültü artınca sürüş zevki kalmıyor. Ama yağ değişimine gittiğimde ustama subap ayarlarını da kontrol ettireceğim.
  • pikatel75 P kullanıcısına yanıt
    bende 2011 de almıştım aracımı ilk castrol 10w40 koymuşlardı. Sonrasında hep elf moligraf 5w40 koydum. Değişim zamanı gelince yağı kendim alıyorum internetten 57lira falan genelde de indirim çekiyle 10 lira daha düşüyor. Kayseri sanayide 80-85 istiyorlar.

    5w40a ilk geçtiğimde motorsilk katkıda koymuştum yağdan mı ondan mı bilmem ama motor sesi ciddi farketmişti. Klima açılınca her aracın sesi artıyor ama bizimkilerde yalıtım yok daha çok duyuyoruz gibi geliyor bana..
  • emin936 E kullanıcısına yanıt
    1 ay önce 4 lt elf moligraf 5w40 55 tlye sanayiden aldım,kayseri çok pahalıymış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende internetten getirteceğim. Bakalım önümüzdeki hafta sonuna kadar gelirse değişimi yaparım. İnşallah ses açısından faydası olur.
  • meraba arkadaşlar geçenlerde arabanın plakasına şerit led takarken ne olduysa artık iç mekandaki hiç bi ışık yanmamaya başladı sigortamı atmış olabilir yardım edermisiniz inş çok büyük bi sıkıntı çıkarmaz elektrikciye gidicem bana ucuz ve çabuk uygulanan bi kaç modifiye önerirmisiniz elektrikcini yapabiliceği mesela bagaj ve tavan aydınlatma ışığını beyaz yapıcam park lambalarını turuncu yapıcam amerikan park gibi görünsün sizin önericeğiniz birşey varmı
  • 1 haftadır yeni logan mcv kullanıyorum bu kadar az yakan araba yoktur herkese tavsiye ederim,yalnız debriyajı biraz sert tekrar benzinli logan kullanınca debriyaja alışmak zor oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese selam. bende 2012 logan mcv var. benim araç hareket ettikten sonra kapıları otomatik kitlemiyor. bunu nasıl halledebilrim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koru_06 -- 2 Eylül 2015; 9:06:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koru_06

    herkese selam. bende 2012 logan mcv var. benim araç hareket ettikten sonra kapıları otomatik kitlemiyor. bunu nasıl halledebilrim.

    eski kasalarda olmuyor benim araçta 2012, yenilerde kilit düğmesine basılı bekletince otomatik oluyor,üzerindeki ışık kırmızı yanıyor ozaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bizim araçta olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende de 2011 dacia logan sedan black line 1.4 lpg li var 37 bin km de. Sorum şu araba 2 aydır bende yol bilgisayarında önceden lpg yi full yaptıgım zamanda kac km gidecegı gösteriyordu Benzinden hariç gösteriyordu. 2 haftadır yol bilgisayarı bir ilginç oldu sadece benzini gösterıyor. diger ortalama hız felan filan ama Lpg yi ve Kaç km yaptıgını aynı gösterıyor yani şöyle 25 km yol gıttıgımı lpg nın kac km gıdecegını de 25 km dıye gösterıyor. ne yapmam lazım kac kere sıfırladım yol bılgısayarını gösterge üzerinden baska sekılde sıfırlama varmı yardım edersenız sevınırım
  • Sevdiklerinizle beraber mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle...

    Hayırlı Bayramlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabı bilen yokmu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: besyo51

    cevabı bilen yokmu

    yol bilgisayarlı logan fazla yok.yeni çıkan 2015 model logan mcv araçlarda bile yok malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim arabadaa vaar hocam . 2011 logan black
  • Merhaba,

    Bende Dacia Logan almak istiyorum. 2005 Model Lpg li bir araç buldum, 138000Km yapmış. İlan eklenebiliyor mu bilmiyorum ama aşağiıdaki arabayı almayı düşünyorum.

    Arabayı kullanım amacım evden iş, işden ev. Bide yazın Malatyadan İstanbula 1 defa git gel yapacağım. Tabi bide bu ay alırsam Elazığ,Adıyaman,Gaziantep ve Şanlıurfa gezerim :)

    Arabadan pek anlamam oyuzden anlayan abilerim kardeşlerimden yardım rica ederim. Daha önce Chery Kimo kullandım hayattan arabadan soğudum. Bana sorun çıkarmayacak(bakım dışında) bir araç arıyorum. Fiyat olarak max.18bin

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-2005-model-temiz-donanim-li-logan-232708418/detay/
  • 
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.