Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (622. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.945
Cevap
35
Favori
1.710.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir tane logan mcv var bizde mesela ilk aldığımızda daha yeni sıfır gibiydi 40 bin km deydi şimdi 100 bine geldi sayılır motor açıldıkça hız değerleri artarmı mesela ilk aldğımız zamanlar 120 ye kadar zor çıkardı şimdi 160 kadar rahat çıkıyo motor zorlamıyor bu neyle alakalı yoksa normal bir durummu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeREli 34 kullanıcısına yanıt
    barız fark etmez sanırım
    rodaj suresı sızdemıydı araç
    yakıt kalıtesının önemı olabılır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mnr980

    evet söylemıştınız geçmiş olsun.

    bakımız hayırlı olsun
    yağ 5 30 mu?
    kaç lt konmuş?

    Kusura bakmayın. Yeni yerde internet sıkıntısı yaşıyoruz. Forumu açmakta çok zorlanıyor. Yağın kaç olduğunu hatırlamıyorum.
  • 2005 Model dacia logan ambiance var. Araç 4 yıldır bende sıkıntım şu araç sıralı sistem otogazlı. Arabayı sabah çalıştırdıgımda soğuk oldugunda istop ediyor. Ama ısındıktan 15 dk sonra filan sıkıntısı yok istop etmiyor. Boğaz kelebeğini temizlettim, rölanti ayarını yaptırdım ama hala düzelmedi. Servise gidiyorum servise gittigimde aracın motoru sıcak oldugundan istop etmiyor bilgisayara takıp bişi yok deyip gönderiyolar nasıl çözücem ben bu sorunumu bi fikri olan varmı arkadaşlar
  • orcun828@hotmail.com O kullanıcısına yanıt
    hocam senın sorunu iyi bir gaz ayarı yapan usta çözer
    veya fikir verir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende daha doğrusu babamda 2006 logan var. bundaki kasetçalarlı teybi değiştirmek istiyorum. mesela bir mağazadan teyp alsam değişimini ben yapabilir miyim bunun?
  • lonelyboy34 L kullanıcısına yanıt
    yapabilirsin tabiki
    ama enerji kablosunu bağlarken doğru baglamalisin yoksa teyp yanar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orcun828@hotmail.com

    2005 Model dacia logan ambiance var. Araç 4 yıldır bende sıkıntım şu araç sıralı sistem otogazlı. Arabayı sabah çalıştırdıgımda soğuk oldugunda istop ediyor. Ama ısındıktan 15 dk sonra filan sıkıntısı yok istop etmiyor. Boğaz kelebeğini temizlettim, rölanti ayarını yaptırdım ama hala düzelmedi. Servise gidiyorum servise gittigimde aracın motoru sıcak oldugundan istop etmiyor bilgisayara takıp bişi yok deyip gönderiyolar nasıl çözücem ben bu sorunumu bi fikri olan varmı arkadaşlar

    Üstat hiç uğraşma bende uğraştım dediğin herşeyi benim arabamada yaptılar olmadı. Gaz ayarı, kelebek, hararet müşürü, rolati vb... Sonra internette bazı forumlarda bu işin subab ayarıyla düzeldiğini okudum hatta ustayı bundan olabileceğine ikna bile edemedim ama sen genede yap diye zorla yaptırdım. SUbab ayarı için kapağı açtığında kontrol etti normalde subab boşlukları 20-25 (sanırım 2-2,5mm) olması gerekiyormuş benimki 5den bile küçüktü, ustada şaşırdı ve yardan sonra bir daha hiç problem yaşamadım yakıtım muazzam düştü ve kış başında işe giderken yolun yarısını benzinle gidiyordum şimdi 500-600 m gitmeden geçiyor lpgye sıkıntı olmadan...
    Özetle hiç bekleme usta itiraz bile etse subab ayarı yaptır. Ama araç soğumadan yapmıyorlar ben götürdüm 3 ssat falan bekledikten sonra yaptılar. Piyasasıda değişiryordur ama ben 60Tl verdim ...




  • Arkadaşlar bende bir aile aracı düşünüyorum ve formu biraz okudum okuma sebebim ise alacağım araç hakkında daha doğrusu Dacıa marka hakkında çevreden söylenenler birde kullananlara sorayım dedim ;
    2009 MODEL DACİA LOGAN 1.6 MPİ 165.000 KM mavi, 4+1 koltuk, lpg +benzin bu gün itibariyle 18.750 fiyat koymuşlar sizce 2009 Dacia 1.6 MPI doğru arabamı , doğru fiyatmı iyi yanları kötü yanları bilgi veririseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alikurtul

    Arkadaşlar bende bir aile aracı düşünüyorum ve formu biraz okudum okuma sebebim ise alacağım araç hakkında daha doğrusu Dacıa marka hakkında çevreden söylenenler birde kullananlara sorayım dedim ;
    2009 MODEL DACİA LOGAN 1.6 MPİ 165.000 KM mavi, 4+1 koltuk, lpg +benzin bu gün itibariyle 18.750 fiyat koymuşlar sizce 2009 Dacia 1.6 MPI doğru arabamı , doğru fiyatmı iyi yanları kötü yanları bilgi veririseniz sevinirim.

    Aynı model ve özellikte aracım var 15.12.2011 tarihinden beri kullanıyorum tek farkı benim aracım 70.000kmde aldığımdan beri 40bin ben kullandım ve gayet memnunum. Genel bakımları dışında hiç bir masraf çıkarmadı şimdiye kadar.Sevimsiz yanı ruhsatta kamyonet geçip her sene muayneye giriyor olması olması onun dışında çocuklu aileler için ideal kayseri için şehir içi 10 litre, 8-9 lt arası şehirler arası lpg yakıyor kış aylarında büyük araçlar için makul olduğu kanaatindeyim yakıtınında..




  • Merhaba arkadaşlar Loganım 4. Yaşını doldurmak üzere. Genel olarak memnunum. Şu ana kadar üzmedi. Fakat ön sol cam yarı açıkken ve sağ cam kapalıyken de cam mekanizmasından geldiğini düşündüğüm ufak sesler olabiliyor. Sizde de var mı? Mekanizmayı yağlatmak işe yarar mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,

    2009 model dacia logan mcv araç ruhsatta kamyonet olarak geçiyor. Kamyoneti otomobile çevirmek mümkünmü?
    Mümkünse nere ile iletişime geçmeliyiz?
  • ne gibi sıkıntı yaşadınızki.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omersss

    Merhaba arkadaşlar Loganım 4. Yaşını doldurmak üzere. Genel olarak memnunum. Şu ana kadar üzmedi. Fakat ön sol cam yarı açıkken ve sağ cam kapalıyken de cam mekanizmasından geldiğini düşündüğüm ufak sesler olabiliyor. Sizde de var mı? Mekanizmayı yağlatmak işe yarar mı?

    Kendi problemime çözüm buldum. Kapıdaki ses tozdan kaynaklanıyormuş. Kapı bandını çıkarıp yıkadılar ses gitti gibi ama toz oldukça yer yer olacak yine.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mnr980

    ne gibi sıkıntı yaşadınızki.

    en basiti hız sınırları.
    İstanbulda köprü geçişleri.
    Vergisi
    2 yılda değilde senelik muayenesi..
  • selamun aleykum arkadaslar bu dacia 1.4 enjeksiyon motorların çekişi nasıldır 1.4 2007 model 87 binde araç 11.000 tl nasıl iyimidir önerir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHoST_FaCe -- 6 Nisan 2014; 20:36:14 >
  • geçen gün
    logan blacline 1,5dci yıma yağ bakımı yaptırdım
    4,5lt elf 5 40 yağ
    polen hava yağ filitresi
    degişti
    125 tl mal oldu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

    selamun aleykum arkadaslar bu dacia 1.4 enjeksiyon motorların çekişi nasıldır 1.4 2007 model 87 binde araç 11.000 tl nasıl iyimidir önerir misiniz?

    11 bine 87binde logan olmaz olursa da ya pert tir yada ticari çıkmasıdır.
    eğer bu söylediklerim değilse ve siz almıyorsanız ben alabilrim.
  • crepis C kullanıcısına yanıt
    yazılana gore deıl dostum ıkısıde ama ılan kaldırılmıs sanırım satldı ama araba yıpranmıs gorunuyordu
  • Arkadaşlar 2006 model 1.4 a.pack benzinli loganım var.Fan davlumbazının çoğu kanatları kırılmış durumda.Ses geliyordu ama ben karter muhafazadan geliyor zannediyordum.Meğerse fan radyatöre çarpıyormuş.Geç farkettim.Servise sordum işçilik dahil 300 tl istediler.Acaba çıkmacılardan fan davlumbazı ve motorunu uygun fiyata benim için alabilecek ve gönderebilecek bir arkadaşımız var mı?Fan motorunda da bir miktar boşluk varmış.Yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.