Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (553. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.715.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni bir makyaj.....mı...2012 modelde de verdim......pardon

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazlı şenel

yeni bir makyaj.....mı...2012 modelde de verdim......pardon

Artık bu forumda paylaşım yapmıyorum, arabasını göklere çıkararak, altındaki tenekeyi yücelten kişilerle münakaşaya girmek istemiyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 4 Ocak 2012; 0:07:34 >
  • arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim
    form daki bilgileriniz ve tavsiyelerinize güvenerek 2 ay önce platın grı 0km 1.5 dci black lıne logan sedan aldım 3500 km oldu cok memnunum bazı arkadaşlar aşırı derecede aracı kotuleyıp benı bayagı sogutmuslardı ama bırazda mali imkansızlıklardan oturu mecbur kalıp aldım şimdi iyiki almışım diyorum clio albea logan arasından secim yaptım loganı aldıgım para ile clio sembol un benzınlısıde aynı para ıdı ama ekonomıyı tercıh edıp loganı sectım
    iyikide oyle yapmısım sımdı genıs genıs ekonomık ekonomık rahat rahat gezıyorum forma yenı uye oldum ıyıkı varsınız
  • bu arada mert benim oglum kendisi engelli 6 yaşında otv indırımınden faydalandık yanı arac onun oyuzden nıc te onun adı oldu saygılar
  • ARACIN DEPOSUNU FULLUYORUM KAPAKTA GORUNENE KADAR 1050KM GIDER GOSTERIYO YOL BILGISAYARI 300KM GITTIKTEN SONRA 1050 DUSMEYE BASLIYO YANI BIR DEPOYLA 1350 GIDER DIYEBILIRMIYIZ ARKADASLAR
  • loganın depo kapasıte 50 lt yazıyor ama aracın deposu 70lt mazot alıyor.
  • Bugün bir logan gördüm. Nikelaj parçalar vardı bagaj kapağında symboldeki gibi falan. Şahane güzeldi.
  • 220 tl ye doluyo depo kapaga kadar yanı 220/3.67=60 lıtre yapıyo tam krom çıta laurette de ve black lıne da var black lıne lar gercekten gosterıslı govde rengı kapı kolları sıs farları ve alasımlı cantlar cok yakısıyo logana
  • dort hoparlor var arabamda kapılarda ve arka camın orda ses cok baslı verıyodu mp3 caları on kapı dıreklerini plastık kaplamalarının en uclarına bide orta dıreklerın plastık kaplamalarının uc kısmına bırer tane tivıtır taktım ondırektekılerını kapılardakı hoparlorden elektırıkcıye cektırdım tesısatı ortadakı dırek ucundakılere arka hoparlorden kendım cektım super oldu şimdi baslar ve tisler cok orantılı oldu tesisata falanda gerek kalmadı
  • tivıtırların yapıstırmaları saglıklı olmuyo serıt metrelerın kemere takmak ıcın kancaları var 4 tane metre aldım kancaları ıcın kancalarını soktum tıvıtırların arkalarına japon ve karbonatla yapıstırdım plastıgın bıttıgı noktadan metrenın kancasını dosemeyle plastıgın arasına sıkıstırıyosun super oluyo hem montajı kolay hem sokmesı delık folanda gerekmıyo tavsıye ederım elektırıkcı bıle sasırdı abı nerden akıl ettın dedı artık bende boyle yaparım dedı
  • bu şeilde yapıştırdım

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....
  • Artık bu forumda paylaşım yapmıyorum, arabasını göklere çıkararak, altındaki tenekeyi yücelten kişilerle münakaşaya girmek istemiyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 4 Ocak 2012; 0:07:42 >
  • burhan hocam senın arac kac km de
  • Artık bu forumda paylaşım yapmıyorum, arabasını göklere çıkararak, altındaki tenekeyi yücelten kişilerle münakaşaya girmek istemiyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 4 Ocak 2012; 0:07:48 >
  • 13500 km az bi km degil arabaların bazı aksamlarının kullanım omurlerı var belli yastan sonra sırayla bozuluyolar bu arabadan once bende 93 model sprıng vardı her hafta sonumu sanayide gecırıyodum3 yıl bindim 5750 tl ye almıstım yaklasık 4000tl masraf ettım 4500 tl ye sattım bı suru zarar maddı tarafını bı yana bırak psıkolojım bozuldu tamırcılerle ugrasırken kendı kendıme soz verdım ikinci el almıyacagıma daır tam 2 yıl arabasız durdum sonra logan ı aldım arabasızlık cok zor bu zamanda cok zor oldu beklemekama sımdı rahatım bekledıgıme deydı markası modelı ne olursa olsun ıkıncı el arabalarda boyle sıkıntılar oluyo cunkı arabayı herkes kendın gıbı kullanmıyo
  • benım bazı tanıdıklarım var arabayı alıyolar 0 veya 2 el kullanırken cok narın kullanıyolar satmaya karar verdıklerınden ıtıbaren satana kadar hosaf edıyolar arabayı nasıl olsa satcam dıye adam yagını bıle sallamıyo motorun bos ver dıyo alan dusunsun sonra alıyosun o arabayı ugras dur ısın yoksa boyle ınsanlar işini gorene kadar onemser ondan sonra salla gıtsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 4 Ocak 2012; 0:07:54 >
  • hocam aslın da dogru soyluyon 25000 30000 verılmez bakma bizim 0 almamız gerekıyodu otv den faydalanmak icin yoksa bende o kadar vermem
  • zaten km yapmıyorum fazla 5 yıl goturur herhalde ondan sonra allah kerım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 4 Ocak 2012; 0:07:59 >
  • 
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.