Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.719.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Nebi kardeş biz de çıkaralım. Ben diğer kulüpleri bi inceleyeyim nasıl yapmışlar.
  • konuyu açan arkadaş görünmüyor ortaLıkta, emretopbas
  • Evet ben de o arkadaşı merak ediyorum. Çünkü üye listemizi kulübümüzün ilk sayfasına koymamız gerekiyor.

Arkadaşlar 1. sayfadan son sayfaya kadar bütün cevaplara baktım ve üye listemizi çıkardım. (gözlerim ağrıdı )

Şimdi basit olarak üye listemizi yazıyorum, sonra ben veya başka biri bunu daha güzel bi şekilde düzenleriz.

İşte """ D A C I A L O G A N K U L Ü B Ü """ nün Asil Üyeleri: (alfabetik sıraya göre yazıyorum)

bsd

crepis

dacia_sever

derli60

fderbeder

kaptan_logan

logan_birol

nebituran

Mickeymouse

muratugras

prijuvaN2001

seksanddirt

se@

şoför

yalcin07

yenerz

• SRVO ve Neziroglu_ANK

Bu iki arkadaşı unutmamak lazım

Bildiğim kadarıyla satış temsilcisi olan bu iki arkadaşımız bize birçok konuda yardımcı oldular.
  • murat eline sağlık baya bir kalablıkmışız
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

murat eline sağlık baya bir kalablıkmışız

Önemli değil.

Tam tamına 16 kişiyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

murat eline sağlık baya bir kalablıkmışız

Önemli değil.

Tam tamına 16 kişiyiz

Elinize ve gözünüze sağlık,

Umarım sayıca daha da artan ve gereksiz tartışmalar yerine bilgi paylaşımına önem veren bir grup oluruz,

Tüm arkadaşlara bol selam,
  • şoför arkadaşım teşekkürler saygılar... Arkadaşlar şunu belirteyim loganımız piyasadaki araçlardan gerçekten çok daha ekonomik... ancak malum benzin 3.100... lpg olayını araştırıyorum.1500 ytl ye takarız diyolar.. bu gidişle taktıracam... ustalardan aldığım bilgiye göre yakıt%40 düşüyor. ve eskiden olduğu gibi bu araçların performansına kötü etki etmiyor. enjeksiyon olayı yani.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bsd

Bence arabaya alışma esnasında pek gerek yok. Ama garanti bitmeye yakın birazda sportif kullanıyorsanız tavsiye ederim. özellikle kışın kış lastiği de gerekli. normal ve sakin kullanımda gerek yok o kadar para vermeye. 15" lastik kullandığı için logan fiyatlarda adet başına 130-150YTL civarı oluyor.

Tavsiye isterseniz, alınca 2 yıl orjinal lastikleriyle kullanın sonra en az bir 3 yıl daha kullanıcam derseniz (ki bu ihtimal %99) söyle güzel bir geniş taban 16" alüminyum jant ve uygun lastik alın derim. Bu araba geniş lastik için dizayn edilmiş sanki, çok yakışıyor ve uyumlu oluyor.

Tavsiyeler için tşkler

Merhabalar;
    Ben lastik ve jant mevzuunda bir şeyler danışmak istiyorum. Araçlarımız 15" lastik kullanıyor. Acaba bsd arkadaşın dediği gibi 16" taktırdığımızda araca herhangi bir zararı olur mu? 16" lastik ve jantlar arabaya uyumlu mudur? Ayrıca hafif alaşım jant arabaya nasıl bir avantaj sağlıyor?
    Bu konularda yardımlarınzı bekliyorum.
    Saygılarımla...

• Arkadaşlar aslında daha fazlayızda kiminin böyle bişeyden haberi yok kiminde internet bilgisayar malum yok ben genede loganı olana fırsat bulursam böyle bi forum var diye hatırlatıyorum .
  • İMZASINI OLUŞTURAMAYAN LOGANDAŞLAR;

E-MAİL ADRESLERİNİZİ BANA PM ATARAK BİLDİRİN, BEN SİZE İMZA KODUNU MAİL OLARAK GÖNDEREYİM. ORDAN KOPYALAYARAK İMZA BÖLÜMÜNE YAPIŞTIRIP İMZANIZI OLUŞTURABİLİSİNİZ.

SAYGILAR
  • DERBEDER KARDEŞ ARAÇLAR DİZAYN EDİLİRKEN EN UYGUN JANT LASTİKLER SEÇİLMİŞTİR .HİÇ BİR ŞEKİLDE ARCIN PERFORMANSINI DÜŞÜRECEK VE AERODİNAMİNİ OLUMSUZ ETKİLEYECEK JANTLAR .LASTİKLER TAKILMAZ .BENCE SEN 15 İNÇ GÜZEL GÖRÜNÜMLÜ BİR ALAŞIM JANT TAK VE MAX:195.65 .15 LASTİK TAK .ORJİNAL ÖLÇÜLERİ DEĞİŞTİRME DERİM.16 İNÇ LASTİK JANT ARACA AĞIR GELEBİLİR.
    quote:

Orjinalden alıntı: fderbeder

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bsd

Bence arabaya alışma esnasında pek gerek yok. Ama garanti bitmeye yakın birazda sportif kullanıyorsanız tavsiye ederim. özellikle kışın kış lastiği de gerekli. normal ve sakin kullanımda gerek yok o kadar para vermeye. 15" lastik kullandığı için logan fiyatlarda adet başına 130-150YTL civarı oluyor.

Tavsiye isterseniz, alınca 2 yıl orjinal lastikleriyle kullanın sonra en az bir 3 yıl daha kullanıcam derseniz (ki bu ihtimal %99) söyle güzel bir geniş taban 16" alüminyum jant ve uygun lastik alın derim. Bu araba geniş lastik için dizayn edilmiş sanki, çok yakışıyor ve uyumlu oluyor.

Tavsiyeler için tşkler

Merhabalar;
    Ben lastik ve jant mevzuunda bir şeyler danışmak istiyorum. Araçlarımız 15" lastik kullanıyor. Acaba bsd arkadaşın dediği gibi 16" taktırdığımızda araca herhangi bir zararı olur mu? 16" lastik ve jantlar arabaya uyumlu mudur? Ayrıca hafif alaşım jant arabaya nasıl bir avantaj sağlıyor?
    Bu konularda yardımlarınzı bekliyorum.
    Saygılarımla...

• Orjinalden alıntı: yalcin07

DERBEDER KARDEŞ ARAÇLAR DİZAYN EDİLİRKEN EN UYGUN JANT LASTİKLER SEÇİLMİŞTİR .HİÇ BİR ŞEKİLDE ARCIN PERFORMANSINI DÜŞÜRECEK VE AERODİNAMİNİ OLUMSUZ ETKİLEYECEK JANTLAR .LASTİKLER TAKILMAZ .BENCE SEN 15 İNÇ GÜZEL GÖRÜNÜMLÜ BİR ALAŞIM JANT TAK VE MAX:195.65 .15 LASTİK TAK .ORJİNAL ÖLÇÜLERİ DEĞİŞTİRME DERİM.16 İNÇ LASTİK JANT ARACA AĞIR GELEBİLİR.

teşekkür ederim yalçın bey. bu arada bizim topic bamlanmış mı? ana sayfadan dacia logan kulübüne girilmiyor. ne iş bu anlamadım. ben kısa yoldan girdim bu linke. ana sayfadan açamadım bir türlü.
  • D A C I A  

K U L Ü B Ü

bsd                           LOGAN 1.6 MPI LAUREATE CA AJ GP KİRAZ KIRMIZI

bozdem07              LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE PACK CA İNCİ GRİ

crepis                       LOGAN 1.5 DCI AMBIANCE PACK CA KİRAZ KIRMIZI

dacia_sever            LOGAN 1.5 DCI AMBIANCE PACK iNCi GRi

derbeder09             LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE PACK CA KİRAZ KIRMIZI

derli60

eromay                  LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE PACK CA

feo1211                 LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE PACK

kaptan_logan

logan_birol

Mickeymouse         LOGAN 1.5 DCI AMBIANCE PACK CA KİRAZ KIRMIZI

muratugras           LOGAN 1.5 DCI AMBIANCE PACK CA İNCI GRİ

nebituran              LOGAN 1.6 MPI LAUREATE INCI GRI

Neziroglu_ANK       NEZİROĞLU OTOMOTİV SATIŞ TEMSİLCİSİ

prijuvaN2001         LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE PACK CA İNCİ GRİ

seksanddirt            LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE PACK CA METALİK

se@                          LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE PACK METALİK PETROL YEŞİLİ

şoför                        LOGAN 1.4 AMBIANCE PACK BEYAZ

viper001                LOGAN 1.5 DCI AMBIANCE PACK

yenerz

Logandaşlar,

Üye listemizin temiz şekli bu (çok temiz)

Avatarı olmayan arkadaşlar, sizlere "avatarı yok" avatarı yaptım. Kendinize bir avatar seçerseniz değiştiririm..

Herkesin aracının modelini bilmiyorum, lütfen bana aracınızın modelini bana bildirin çünkü isimlerinizin yanına aracınızın modelini yazacağım. (pm aracılığı ile bildirin ki mesaj kalabalığı olmasın).

Not: Değiştirmeleri bu cevap üzerinden yapacağım.

Saygılar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratugras -- 26 Temmuz 2006; 14:40:49 >

• merhabalar murat bey;
    pm'nin ne olduğunu anlamadığım için aracımın modelini buradan yazıyorum. Ambiance Pack Ca 1.4 MPI Klimalı.

Ayrıva avatar nasıl yapılıyor???
  • FORUMA ANASAYFADAN GİRDİMBAŞKA BİR SAYFA AÇILDI NEDENİNİ BİLEN VARMI
  • quote:

Orjinalden alıntı: fderbeder

merhabalar murat bey;
    pm'nin ne olduğunu anlamadığım için aracımın modelini buradan yazıyorum. Ambiance Pack Ca 1.4 MPI Klimalı.

Ayrıva avatar nasıl yapılıyor???

Merhabalar;

Pm özel mesaj anlamındadır. Herkesin cevaplarının üstünde küçük simgeler var. Onların en baştan ikincisinde PM yazıyor. PM e tıkladıgınız zaman mesajı yazan kişiye özel mesaj gönderme bölümü geliyor. Ordan da mesajınızı o kişiye gönderiyorsunuz. Yani pm in amacı sadece tek kişiye mesaj göndermektir.
    Gelen mesajlara ise sayfanın en üstündeki linklerden "gelen kutusu" bölümüne tıkladığımız zaman bakabiliyoruz.

Avatar ise "profilim" den yapılıyor. Onu siz yapabilirsiniz herhalde Yoksa size pm atarak nasıl yapıldıgını açıklarım...

• quote:

Orjinalden alıntı: yalcin07

FORUMA ANASAYFADAN GİRDİMBAŞKA BİR SAYFA AÇILDI NEDENİNİ BİLEN VARMI

Otomobil markalarıyla ilgili konular "MARKALAR" adlı ana konuya taşındı. Anasayfadan direkt "markalar"a tıklatırsanız ulaşabilirsiniz.
  • merhabalar,
    aranıza yeni katılmadım aslında. daha önceden fderbeder olarak katılmıştım ama profilden mail adresimi değiştirmek istediğimde geçersiz bir mail adresi yazdığım için üyeliğimi bir türlü aktivite edemedim. ben de yeni bi üyelik açtım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: derbeder09

merhabalar,
    aranıza yeni katılmadım aslında. daha önceden fderbeder olarak katılmıştım ama profilden mail adresimi değiştirmek istediğimde geçersiz bir mail adresi yazdığım için üyeliğimi bir türlü aktivite edemedim. ben de yeni bi üyelik açtım.

o zaman listede isminizi derbeder09 yapıyorum
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.