Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.710.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • belkide bir de kapı açık sesi özelliği olan arkadas varmı
  • kapı açık sesi ni hiç denemedim, panodaki uyarı lambasını kullanıyorum. Var mı ondan bile emin değilim. Yalnız far açıkken kapıyı açınca far uyarı sistemi var o ötüyor. Belki sadece laurate de olabilir bu özellik de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsd -- 27 Haziran 2006; 10:59:14 >
  • bana alırken kapı açık sinyali de var dediler ama nedense hiç duymadım
  • KAPI AÇIK SESİ BENDEDE YOK ARKADAŞLAR AMA BSD ARKADAŞIMIZIN
    DEDİĞİ GİBİ FAR UYARI SİNYALİ VAR SADECE.
  • LOGANCI KARDEŞLERİM HALAMIN KIZINA RENO 2001 CLIO HB İĞİNİ SATIP 0 KM DACİA LGAN EN UCUZUNDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYOZ MALUM KIZ BAŞINA SÜREKLİ ARIZA ÇIKARIYO UYUZ ARABA GERÇİ BUDA Bİ RENO AMA
    EN AZINDAN 0 OLACAK ŞİMDİ SAMİMİ OLARAK YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
  • arakdasım öncelikle ne alacak olursa olsun hayırlı olsun inşallah. sonrada sunu söyleyeyim bir megane performansını bekleme arabayı hyundai accent fiat albeta renault clio hoş bunu zatten kullanıyorsusnuz bu gibi ssegmentteki arabalar ile kıyaslarsan artıları olduğu gibi eksilerinide görebilirsin dağlamlık açısından değerlendirirsen notunu 10 üzerinden 8 veriririm bazı ufak sorunları var plastik aksamdan gfelen ufak tefek sesler onun haricinden kaportasında ve motor aksamında herhangi bir sorun bugüne kadar yaşamadım. işciliği kıyasladığım diğer arabalara göre zayıf ama şunuda göz ardı etmemek lazım hyundai ve fiat piyasada yıllardır var logan ise 2. yılında onlara yaklaşıyor. konfor olarak türkiyedeki en donanımlı versiyonunda bile sadece çift cam elektirikli var ama resimlerinden anladıüım kadarıyla arvupada dört cam otomatik tip olarak hyundai ve fiatın accent ve albeasından çok şekilli geliyor bana yakıtı da fena sayılmaz bende 1,6 laureate modeli var yakıtından memnunum. dediğim gibi biraz işçilik daha iyi olabilirdi ama bana sorarsan işin açığı benim arabam diye söylüyorum ben begeniyorum mantıklı bir seçim sayılır diğğer saydığım arabalara göre. ama buradada forumdan görebilirsen agustos ayında makyajlanıyor eğer düşünüyorsan biraz bekle derim agustosta alabilirsin bence parasını hakeden bir araç




  • quote:

    Orjinalden alıntı: oguzcuk

    LOGANCI KARDEŞLERİM HALAMIN KIZINA RENO 2001 CLIO HB İĞİNİ SATIP 0 KM DACİA LGAN EN UCUZUNDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYOZ MALUM KIZ BAŞINA SÜREKLİ ARIZA ÇIKARIYO UYUZ ARABA GERÇİ BUDA Bİ RENO AMA
    EN AZINDAN 0 OLACAK ŞİMDİ SAMİMİ OLARAK YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

    ÜSTADIM BEN LOGANI ALALI 3,5 AY OLDU HERHANGİ BİR ŞİKAYETİM YOK GAYET GÜZEL BİR ARAÇ.BENDE ALMAYA ÇOK ZOR KARAR VERDİM.DİĞER BUNA BENZER ARAÇLARLA (ALBEA.CLİO.ACCENT)KIYASLADIĞIMDA AYNI DONANIMA SAHİP OLANLARI İLE ARASINDA 4000,İLA 5000 YTL FARK VARDI.BEN ARACI MART AYINDA 17000 YTL YE ALDIM 1,4 KLİMALI AMBINCE PACK ŞUANKİ FİYATI 19500 YTL.
    NEBİ KARDEŞİMDE YAZMIŞ 1 AY KADAR BEKLE 1,6 16 VALFİ GELİYORMUŞ ONLARDA BİR KAÇ DEĞİŞİKLİK VARMIŞ.FİYATINI HAK EDEN BİR ARAÇ.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nebituran

    arakdasım öncelikle ne alacak olursa olsun hayırlı olsun inşallah. sonrada sunu söyleyeyim bir megane performansını bekleme arabayı hyundai accent fiat albeta renault clio hoş bunu zatten kullanıyorsusnuz bu gibi ssegmentteki arabalar ile kıyaslarsan artıları olduğu gibi eksilerinide görebilirsin dağlamlık açısından değerlendirirsen notunu 10 üzerinden 8 veriririm bazı ufak sorunları var plastik aksamdan gfelen ufak tefek sesler onun haricinden kaportasında ve motor aksamında herhangi bir sorun bugüne kadar yaşamadım. işciliği kıyasladığım diğer arabalara göre zayıf ama şunuda göz ardı etmemek lazım hyundai ve fiat piyasada yıllardır var logan ise 2. yılında onlara yaklaşıyor. konfor olarak türkiyedeki en donanımlı versiyonunda bile sadece çift cam elektirikli var ama resimlerinden anladıüım kadarıyla arvupada dört cam otomatik tip olarak hyundai ve fiatın accent ve albeasından çok şekilli geliyor bana yakıtı da fena sayılmaz bende 1,6 laureate modeli var yakıtından memnunum. dediğim gibi biraz işçilik daha iyi olabilirdi ama bana sorarsan işin açığı benim arabam diye söylüyorum ben begeniyorum mantıklı bir seçim sayılır diğğer saydığım arabalara göre. ama buradada forumdan görebilirsen agustos ayında makyajlanıyor eğer düşünüyorsan biraz bekle derim agustosta alabilirsin bence parasını hakeden bir araç








    TEŞEKÜR EDERİM İLGİNZDEN DOLAYI YARDIMCI OLDUNUZ EPEY
    BAKALIM GALERYE ÇEKTİK CLİOYU SATILIRSA HARELDE LOGAN ALACAZ
    YANİ BEN ALDIRACAM




  • HAYIRLI OUR İNŞALLAH
  • İnşallah hayırlı olur ama şu an bütün modeller 2000 ytl zamlandı biraz beklemeni öneririm.
  • birde aklınızda bulunsu yıl sonu fiyatlar hep düşüyor benim 19,5 a aldığım arabayı yıl sonunda 17,5 e veriyorlardı
  • ARKADAŞLAR BENZİNE YİNE ZAM GELDİ 3YTL OLDU.ARABAMDAN MEMNUNUM AMA BU ZAMLAR BENİ ARBAMDAN EDECEK GİBİ.ACABA SATMAYA KALKIŞSAM KAÇA GİDER ÖZELLİKLERİNİ VEREYİM:2005 MODEL 9000 KM.DE LOGAN AMBLACE BACK 1,4 İNCİ GRİSİ 3 DEFA UZUNYOL YAPTIM.ŞEHİR İÇİN DE PEK KULLANMIYORUM. GENELDE UZUN YOLA ÇIKARIM.bir depo benzinle 700 km yol yapıyorum 100km hızla HATASIZ KAZASI YOK HENÜZ BAKIMADA GİRMEDİ YANİ GARANTİ KAPSAMINDA.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DERLİ60 -- 28 Haziran 2006; 9:49:38 >
  • kardş öncelikle hayırlı olsun al, onun bunun sözüne inanma parasına göre süper bi araba ama laurete alsan iyi olur 1,4 lerin motor performansı düşük geldi bana 1,6 al derim ama sen bayana düşünüyorsun 1,4 de yetebilir bilmiyorum performans konusunda ne düşünüyorsun.1,4 leri biraz daha hesaplı neden aynı grup bir arabaya fazla ödeyesinki (albea ,accent,v.b.)
    quote:

    Orjinalden alıntı: oguzcuk

    LOGANCI KARDEŞLERİM HALAMIN KIZINA RENO 2001 CLIO HB İĞİNİ SATIP 0 KM DACİA LGAN EN UCUZUNDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYOZ MALUM KIZ BAŞINA SÜREKLİ ARIZA ÇIKARIYO UYUZ ARABA GERÇİ BUDA Bİ RENO AMA
    EN AZINDAN 0 OLACAK ŞİMDİ SAMİMİ OLARAK YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
  • yaw bu benzinin hali ne olacak aldı başını gidiyor
  • LOGANDAŞLAR İŞTE LOGAN İÇİN YAPILAN YENİ ÖN FARLAR VE ARKA STOPLAR.....

     ... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....


     ... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....


     ... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....


    valla ben çok beğendim sizce nasıl olmuş ???




  • yaw bu resimler çok yer kapladı acaba önizlemeli nasıl yapılıyo bilen var mı ???
  • ARKADAŞLAR BEN MOTOR TEMİZLİĞİ KONUSUNDA BİR ŞEYLER SORUCAM.BEN ARACIMI TESLİM ALIRKEN MOTORU YIKATMAMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLADİLER SADECE HAVA TUTUP TEMİZLEYİN DEDİLER .
    İÇİMİZDE HİÇMOTOR YIKATAN VARMI VEYADA SİZİDE UYARDILARMI?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nebituran

    yaw bu benzinin hali ne olacak aldı başını gidiyor



    arkadaslar cumartesi gunu 1.4 ambiance pack loganıma 1550ytl ye LPG taktırdım.tartarini marka (sgi sıralı sistem) ve su an cok memnunum.35ytllık gaz aldım 28litre.sehir ici ve devirli kullandım sureklı 5000 devir cıvarında kullandım.sehirler arası yolda burda soylemek istemedigim hızlarda :) 6000devirde kullandım ,cogu zaman motoru zorlamak ıcın 5 ile gidecegim yerde 3. vitesle yuksek devırlerde gittim , arabaya cok yakıt yaktırmak ıcın elımden gelen herseyı yaptırdım.toplam 273km yol yaptım bunun yaklasık 20kmsı sehırler arası 250kmsı sehır ıcı.normal ve sakın sursem dahada uzun yol katedecektim.ayrıca bu degerlerde arabanın ctesi gunu ayar yapılırken uzun sure calısması v.s. hersey icerisinde.kaba bir hesapla sehir icinde 0,128ytl yakıyor su anda.cok mutluyum.benzın ıbresı hıc oynamayınca ınsan cok mutlu oluyor.cekis cok guzel.ses koku hicbirsey yok.benzinden sikayeti olan arkadaslara siddetle tavsiye ederim.benim logan 6600km de ve 8 aydır bende.benzin yuzunden binemiyorduk artık km yaparız. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se@ -- 28 Haziran 2006; 14:37:07 >




  • BİLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BENDE DÜŞÜNÜYORUM.HANGİ FİRMAYA YAPTIRDIN.RUHSAT İŞLEMLERİ KAÇA MAĞAL OLDU.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DERLİ60

    BİLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BENDE DÜŞÜNÜYORUM.HANGİ FİRMAYA YAPTIRDIN.RUHSAT İŞLEMLERİ KAÇA MAĞAL OLDU.


    ruhsat islerini halletmem icin 1 aylık yasal surem var daha ısletmedım ısletecegim.izmirde anı otogaza yaptırdım.iscilikleri cok guzel.tahmınımce 200-250 arası olacak ruhsat masrafı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se@ -- 28 Haziran 2006; 16:53:22 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.